Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tsurumi, Satışlar ve Beklentiler Hakkında Konuştu


 
     Son dönemlerde bazı başarısız oyunlarına rağmen Dreamcast sonrası çöküşü atlattığını gördüğümüz Sega'dan Naoya Tsurumi firmanın beklentileri ve satışları ile ilgili açıklamalarda bulundu.
 
     Şu ana kadar 6.53 milyon satan Mario and Sonic at the Olympic Winter Games'te 7 milyon rakamına ulaşmak istediklerini söyleyen Tsurumi, bu oyunun kendilerinin geçen yılki en büyük IP'si olduğunu söyledi.
 
     3D oyunlarla ilgili açıklamarında ise Nintendo'nun 3DS adlı taşınabilir cihazının büyük bir dalga yaratacağını düşünen Tsurumi'ye göre Nintendo'nun bu konuda öncü olacak.

     Yetkili Sega'nın bun yıl 12 ila 15 oyun piyasaya süreceğini ve televizyonlarda 3D sistemin başarılı olmasına bağlı olarak 3D oyunlara da desteklerinin artacağını belirtti.

      Bunun yanı sıra yine aynı yetkili kendileri için her ne kadar paketlenmiş oyunlar 1. planda olsa da 
indirilebilir oyunlara büyük önem verdiklerini de belirterek Sega'nın gelecek stratejisinin ne yönde olacağını da açıklamış oldu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak sport sonic mario nintendo ds nintendo wii sega Naoya Tsurumi
The Last Story'den Yeni Bir Görüntü Left 4 Dead 2'de Yeni Kabus: Last Man on Earth

LostPower

29.5.2010 14:36:11

0
Sega daha önceki yorumlarımda da soylediğim gibi,geçmişi pc oyunlarına dayalı bir firma deyil atari salonlarında hangi oyunları çıkarmışsa şimdide pc,onları çıkarıyor bence sega firması oldukça hayal kırıklıgı yaratan bir firma::(((
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mario & Sonic at the Olympic Winter Games
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız