Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

True Crime'den İlk Oyun İçi Video


 
     Geçtiğimiz yıl sonunda yapılan Video Game Award 2009 töreninde resmi duyurusu yapılan yeni True Crime oyunu için ilk oynanış videosu geldi.
 
     Oyunun videosuna baktığımızda grafik olarak Stranglehold'u biraz anımsattığını söyleyebiliriz. Daha önce Activision Blizzard CEO'su Mike Griffith'in dediği gibi oyun fazlasıyla uzak doğu dövüş sahnelerini ve Holywood sürüş dinamiklerini taşıyor.

     Videodan anladığımız kadarıyla oyunun dövüş sistemi bir hayli fazla kombo içerecek. Ayrıca çevremizdeki tehlikeleri düşmanlarımıza karşı da kullanabileceğiz. örneğin düşmanımıza bir tekme savurup açık olan trafo kapağında kavrulmasını izleyebiliyoruz. Videoda dikkat çeken bir diğer nokta da aksiyon anlarında yavaşlayan kamera oluyor.

     Yakaladığımız düşmanları siper olarak kullanabiliyor ve rakip olmadığı yerlerde onlarla birlikte hızlıca da hareket edebiliyoruz. Dövüş kısımlarındaki etkileyiciliğin sürüş dinamiklerinde ise olmadığını görüyoruz. Yapımcı firma United Front Games'in bu kısım üzerinde sanırız biraz daha durması gerekiyor.

     Oyunun yayınlanan ilk ekran görüntülerine buradan, bahsi geçen oynanış videosuna ise aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. PC, PS3 ve Xbox 360 için yapımı süren oyunun kesin çıkış tarihi ise şu an için belli değil.
 


Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak True Crime : Hong Kong PC PS3 Xbox360 activision United Front Games
Daha Hafif PS3 Slim'ler mi Geliyor? Grid : Reloaded PS3'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

PERİSKOP

10.3.2010 19:14:54

0
düşünülmüş tasarlanmış bir sunum, güzeldi

umitnayir-aslan

10.3.2010 16:45:20

0
Her haliyle mükemmel bir haber sunumu..Haberin içinde video,ekran görüntüleri,oyunla ilgili bilgiler,hangi platformlara çıkacağı...kısacası oyuncunun öğrenmek isteyeceği herşey..teşekkürler..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sleeping Dogs
+ TAKİBE
AL
83 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız