Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tropico Yapımcısının Yeni RPG Oyunu Victor Vran, Steam Erken Erişim'de


      Tropico Yapımcısı, Haemimont tarafından geliştirilen yeni aksiyon RPG oyunu Victor Vran, Steam Erken Erişim'deki yerini aldı. İzometrik bir kamera açısına sahip olan oyunda canavar avcısı olan bir karakteri yönetiyoruz.
 
      Oyunda karakterimize yeni yetenekler, silahlar ve zırhlarla şekillendirebiliriz. Bunun yanında genellikle bu tarz oyunlarda yer almayan zıplama özelliği de oyundaki hareket etme mekaniğini farklı kılıyor.
 
      Victor Vran'ın Steam Erken Erişim sürümünde dört adet silah bulunuyor (kılıç, pompalı, çekiç ve meç adında ince kılıç).Yapımcı ekip oyuna sürekli güncelleyeceklerinin sözünü veriyor. Victor Vran'ı %25 indirimle 27,00 TL karşılığında Steam üzerinden satın alabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
victor vran tropico EuroVideo Medien aksiyon rpg action aksiyon rpg action RPG
Killer Instinct'in Yeni Karakteri Aganos Oldukça Ölümcül Görünüyor Diablo 3'te Mikro Ödeme Sesleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Wabbajack

22.2.2015 08:06:09

0
Emek var sonuçta ama yani yeni birşeyler görmek daha güzel hep aynı kalıpları kullanmak nereye kadar benim okadar bilgi tecrübem olsa dont starve minecraft gibi şeyler denerdim

hayansame

21.2.2015 17:02:41

0
Gecen senenin en iyi oyunu bence gauntlet idi. Eski rpglerin kokusu vardi. Umarim gauntlet dungeon siege 2 gibi oyun dinamiklerini daha cok goruruz. Diablo 3, torclight, vanhelsing, gibi oyunlarin oynanis dinamikleri cok casual basit geliyor. Herkese tek tek atip gidiyorsunuz, surekli item altin topluyorsunuz. Bu rpg mi?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Victor Vran
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız