Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tri-Ace, PSP ve 3DS için 2 Yeni RPG Duyurdu

Star Ocean: The Last Hope'un daha iyi olması bekleniyordu

      Star Ocean serisi, Infinite Undiscovery ve Valkyrie Profile gibi RPG oyunları ile tanıdığımız Japon geliştirici Tri-Ace iki yeni oyun duyurusu yaptı. RPG yapmaya devam eden firma bu defa 3DS ve PSP'yi hedef alıyor.

    Bu oyunlardan PSP için olanın adı "Frontier Gate" olarak açıklandı. Şu an %80'i tamamlanan RPG oyunda her kişi 2 karakteri kontrol ediyor. İstersek 3 kişi bir araya gelip 6 karakterden oluşan bir parti düzenleyebileceğiz.
 
      Senaryo ve multiplayer modlarının aynı dünyayı kullanacağı oyunda kendi karakterimizi yaratacağımız söyleniyor. Bu karakterlere 15 ses seçeneğinden birisini de atayabiliyormuşuz.
 
     Tri-Ace'in 3DS için duyurduğu oyunun adının ise Labyrinth no Kanata (Beyond the Labyrinth) olduğu açıklandı. Resonance of Fate'in yönetmeni Takayuki Suguro'nun yönettiği oyun bir Zindan RPG'si olacak.  

      Şu an %60'ı tamamlanan oyunda genç sarışın bir bayan karakteri yöneteceğimiz söyleniyor. Henüz Batıya duyurulmayan bu oyunların yayıncısı ise Konami olacakmış.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Tri-Ace PSP 3DS RPG
Sucker Punch'tan PS3'e Özel Bir Oyun Daha Namco Bandai Geri Sayım Sitesi Açtı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız