Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Treyarch Acılı Aileye Yardım Ediyor

Açık artırmaya şimdiden çok sayıda katılım olmuş durumda.
 
     Call of Duty'nin geliştirici firması Treyarch, Don Barnes'ın acılı ailesine yardım amacı ile çok özel bir açık artırma başlatıyor. Geçtiğimiz aylarda bir kavgayı ayırmaya çalışırken, iyi niyeti yüzünden hayatını kaybeden Don Barnes bir Treyarch çalışanı idi.

     Arkasında 7 ve 18 yaşında iki çocuk bırakan cesur baba için özel bir fon oluşturuldu. Her iki çocuğunun da eğitimini, benzer masraflarını karşılamak için yapılacak olan açık artırma ise firmanın aile için iyi niyetli yardımının bir göstergesi. Her ne kadar firmanın tüm eğitim masraflarını karşılaması beklense de, Treyarch, imzalı Prestige Edition of Call of Duty: Black Ops paketi, bazı Treyarch oyunları ve Guitar Hero içeriklerini açık artırmaya çıkarıyor.

     Son gününü yaşayan açık artırmaya http://myworld.ebay.com/officialtreyarch adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Call of Duty: Black Ops Treyach FPS Activision Wii PS3 Açık Artırma Ölüm Xbox 360 PC DS
Zelda'nın 25.Yılına Özel Bir Site Açıldı Game of Thrones'un 16 Bit Oyunu Olsaydı?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

macpo333

12.8.2011 16:46:16

0
O değil de site çöktü sanırım.Sadece linki yazarak konulara girebiliyorsun

apokoc

9.8.2011 16:19:28

0
adam çalışanına yardım etmek zorunda değil fakat onlar yinede bu nezaketi gösterip açık arttırma yapmışlar sonuçta o paralar yardım amaçlı türk tvlerini izlemiyormusun hiç diyanettir başka kuruluşlardır yardım için bağış topluyorlar bunların parasımı yok var ama adam kendi cebinden vermiyor yine milletin cebine atıyor elini ? türkiyede milyar dolarlar kazanan ne firmalar var sen bilmiyorsan diyecek birşeyim yok dostum saygılar :)

hooijdonk1120

9.8.2011 13:14:37

-1
quote:

Orijinalden alıntı: apokoc firma o kişinin ailesine yardım etmek zorunda değil çalışan iş saatleri içinde yada iş kazasıyla ölmedi :) ayrıca treyarch yapımcı şirket bütün parayı indiregandi yapan firma değil. Siz ölseniz sizin ailenize çalıştığınız şirket yardımmı edicek ? türkiyede 1 ayda 1milyar $ hasılat elde eden firmalarda çalıştım iş dışında birçok kişi öldü hiçbirine yardım yapılmadı neden yapılsın.?
1 ayda 1 milyar$ dolar hasılatı olan firmalar hangi firmalar?milyon dolar olmasın o? 1 çalışanına yardım etmek için bile milletin cebine el atmaya çalışıyor.yuh artık. ayrıca reklam kokan hareketler bunlar.

apokoc

9.8.2011 12:50:55

-1
firma o kişinin ailesine yardım etmek zorunda değil çalışan iş saatleri içinde yada iş kazasıyla ölmedi :) ayrıca treyarch yapımcı şirket bütün parayı indiregandi yapan firma değil. Siz ölseniz sizin ailenize çalıştığınız şirket yardımmı edicek ? türkiyede 1 ayda 1milyar $ hasılat elde eden firmalarda çalıştım iş dışında birçok kişi öldü hiçbirine yardım yapılmadı neden yapılsın.?

Garp the Fist

8.8.2011 22:04:12

0
Şahsen Treyarc'ı hiç sevmem. Ama bu şekilde yardım yapmalarıda hiç doğru bir davranış değil.

sıkıldım99

8.8.2011 20:57:05

0
Afrikada o yardım alabilen azınlık kesim dışıdn asomalide dün tam 29 bin çocuk-bebek açık ve susuzluktan ölmüş.Bunlara yardım etmeleri gerekirken tek bir aileye yardıme diyorlar.Yardım ettikleride söylenemez ama...

No-One

8.8.2011 20:08:11

0
Bunlar yine bundleın parasını alır, geri kalanı dağıtırlar aileye. Amaçları belli; daha fazla reklam. Adamların ilk defa yardım edecekleri tutar, onu da beceremezler. ;)

Lifetaker

8.8.2011 19:02:05

0
Afedersiniz b.k gibi para kazanan firma yardım için açık arttırma yapıyor. Yazık valla.

ebedidevlet

8.8.2011 18:26:39

0
Dünyanın yarı nüfusundan fazlası açlık, sefalet ve zulüm içinde. Ancak bu kadar kar yapan bir firma yalnızca bir aileye yardım ediyor. Bu da bişey, iyi, güzel. Ama bir aile için bile açık artırma gereği duyuyorlar. Tek kelime rezalet.

Gogoesteban

8.8.2011 16:39:15

+1
Dünyanın en çok satan oyunu açık arttırmaya çıkıyor ve bu firmanın iyi niyetli yardımının göstergesi. Bu kadar da açgözlülük yapılmazki

Farwynd

8.8.2011 14:35:32

+9
Ben bunu saymıyorum arkadaş bu kadar cimrilik olur mu? Yine bizden para kazanıyor ki yardım etsin. Tek bir oyunu 20 milyon satan bir stüdyoya yakışacak hareket mi bu?
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız