Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Transistor'un Oynanış Videosu Harika Gözüküyor!


    Bastion ile birlikte başarılı işler yapan Supergiant Games'in geçtiğimiz günlerde duyurusunu yaptığı Transistor'den ilk oynanış videosu yayınlandı. Transistor'un oynanış videosu, ünlü YouTube kanalı Total Biscuit tarafından geldi.
 
    15 dakikalık bu oynanış videosunda Transistor'un yapısını daha iyi anlayabiliyoruz. Henüz platformları resmi olarak açıklanmasa da oyunun bu videosunda Xbox 360 kontrolcüsünün işaretlerini görüyoruz. Bildiğiniz üzere Transistor, 2014 senesi için bilmediğimiz platformlara yönelik duyurulmuştu.
 
    Oyunun yayınlanan videosuna baktığımızda Transistor'un hikayesini daha iyi anlayabiliyoruz. Transistor'de Red ismindeki ünlü bir şarkıcıyı rol edineceğiz. Fakat bu şarkıcı ünlü olsa da, üstün güçlerin suikastçilerinin hedefi haline gelmiş ve ses yeteneği alınmış bir rolde karşımıza çıkıyor. Transistor'un başında esrarengiz bir silahla karşılaşıyoruz ve oyun boyunca bu silah bize Bastion'daki anlatıcı misali eşlik ediyor. Oldukça ilginç bir dövüş dinamiğine sahip olan Transistor'de ister zamanı durdurarak hareket edebiliyor, isterseniz de gerçek zamanlı olarak dövüşebiliyorsunuz.
 
    Yayınlanan videoda oyunun en can alıcı kısmı, müzikleri de tüm ihtişamıyla kulaklarımızın pasını siliyor. Total Biscuit'i takip edenler bilir, kendisi videolara yorumlarıyla birlikte eşlik eder fakat ünlü YouTube partneri, Transistor'un müziklerinin daha net duyulabilmesi için bir seferliğine prensiplerinden taviz vermiş.
 
    Oyun ne derece etki yapar bilmiyoruz fakat müzik kütüphanemize oldukça kaliteli parçalar ekleyeceği kesin. İşte Transistor'un yayınlanan oynanış videosu;
 

Bu haberin bağlantısı
URL
bastion supergiant games pc next gen transistor action rpg
Hotline Miami'nin Konsol Sürümüne Video Tomb Raider ve Hitman'in Satışları Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mhakannn

27.3.2013 00:32:55

+1
Grafik beim için önemli değil de karakter sürekli aynı hareketi yapıp duruyor izlerken bunladım... Dedim ileri alayım hala aynı hareketi yapıyor :/

Wayward Son

26.3.2013 22:21:47

+1
Her oyunda süper grafik arama manyaklığı azalarak bitsin.

gursoyf

26.3.2013 21:45:42

0
özellikle BelieveMe ve grafiklerden bahseden misafir arkadaşa sesleniyorum. çok özür dilerim ama size grafikten bahseden oldu mu hiç? ama böyle atlayanlar iyi oluyor en azından sahip oldukları bilgisayarların hangi oyunlara yettiğini anlamış oluyoruz. crysis 3 den yakınmayı da bırakın artık. helal olsun demek bu kadar zor mu arkadaş? tabiki herşey grafik değil ancak gidip de 20 dene öncesinin atari oyunlarını yapmaya ne gerek var onu anlamıyorum...

BSC Misafiri

26.3.2013 19:09:43

0
Total Püskevit

BSC Misafiri

26.3.2013 17:54:27

0
ilginç bi şeymiş :)

BSC Misafiri

26.3.2013 17:54:07

+2
bu oyunun neresi iyi yahu ? şimdiki modada hee grafik çocuğu deyip aşağılama modası. evet !! grafik istiyoruz !! nasılki tek başına grafi yetmiyorsa tek başınada eğlence yetmiyor kardeşim. Grafikte istiyoruz !

BSC Misafiri

26.3.2013 17:53:37

+1
quote:

Orijinalden alıntı: gursoyf ya kesin bende bir anormallik var. şimdi sırf müzik dinlemek için bu oyuna harika mı diyorsunuz? Cem Yılmaz' ın dediği gibi "hangi yıldayız" diyesim geliyor. şimdi emin oldum ben bu oyun işinden anlamıyorum. ne diyelim saygı duymak lazım.
İyi grafik tek yönde olmaz sadece, grafiklerin sadece daha gerçekçi olması iyi olduğuna işaret etmez. The Journey gerçekçi grafiklere sahip değil ama benzersiz grafikleri var, 2 boyutlu çok güzel grafikli oyunlar da var (Rayman Legends, King Of Fighters XIII). Grafik oyunun görsel olarak sunduğu şeylerin toplamıdır. Bu oyunda da kendine özgü hoş grafikler var beğenmemek farklı birşeydir, bunun için hangi yıldayız demek başka birşeydir. Oyun eleştirirken tek beklentisi Crysis ayarında grafikler olan kişiler oyundan bence hiç anlamayan insanlardır.

BSC Misafiri

26.3.2013 17:53:27

0
Şu önceki haber,sonraki haber butonlarını ya kaldırın yada küçültün lütfen. Zaten pc yavaş yüklüyor videoları, yanlışlıkla basıyorum şu butonlara olmuyor.

Alpins951

26.3.2013 17:46:37

0
Oyunun müzikleri bana göre değil. D.m.C. gibi gaza getiren dubstep ve metal şarkıları olsa deneyebilirdim oyunu ama beğenmedim. Bu kamera açısına bir tek God of War'a yakışıyor. Onun dışında hiç bir oyunun kamerasının sabit olmasını beğenmiyorum. Böyle oyunlar için grafik pek konuşulmamalı aslında ama tatmin edici seviyede olmalıydı.Bende bir oyunu sadece müzik için oynamam. Eğer öyle olsaydı gider Guitar Hero oynardım. Oyunun temasını ve hikayesini anlamadım açıkçası oynanış biraz saçma geldi. Yenilikçiliğe bir şey diyemem ama.

tayguncifci

26.3.2013 17:40:33

0
Ya bsc çalışanları kendi cep telefonlarında girip bakmıyolarmı acaba. Mobil sitede video aşağıda diyen yerde yeller esiyo. Benim telefondamı sadece acaba sorun. Lütfen bu sayfayı ve diger youtube tabanlı sayfaları bi düzenlerseniz sevinirim

Quirah

26.3.2013 16:59:44

+1
quote:

Orijinalden alıntı: gursoyf ya kesin bende bir anormallik var. şimdi sırf müzik dinlemek için bu oyuna harika mı diyorsunuz? Cem Yılmaz' ın dediği gibi "hangi yıldayız" diyesim geliyor. şimdi emin oldum ben bu oyun işinden anlamıyorum. ne diyelim saygı duymak lazım.
Oynanış yapısındaki yenilikçilik, oyunun teması, hikayesi ve müzikler. Oyun değerlendirirken başka ne gibi kriterler aramak lazım? Pardon grafik yok oyunda o yüzden berbat olarak değerlendirmeliydik sanırım.

gursoyf

26.3.2013 16:57:28

+2
ya kesin bende bir anormallik var. şimdi sırf müzik dinlemek için bu oyuna harika mı diyorsunuz? Cem Yılmaz' ın dediği gibi "hangi yıldayız" diyesim geliyor. şimdi emin oldum ben bu oyun işinden anlamıyorum. ne diyelim saygı duymak lazım.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Transistor
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız