Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Touhou Luna Nights Erken Erişimden Çıktı

 
Team Ladybug tarafından geliştirilmiş olan iki boyutlu araştırma aksiyon Metroidvania oyunu Touhou Luna Nights bugün itibarıyla erken erişim sürecinden çıktı. Oyun şu anda Steam'de %20 indirimle 22,40 TL fiyattan satılıyor.

Oyunun erken erişimden çıkmasıyla birlikte versiyon 1.0 güncellemesi de yayınlandı. Güncelleme oyuna dördüncü ve beşinci aşamaları, “Screw Knife” ve “Shield Dagger” silahlarını ve kontrol ettiğimiz karakter Sakuya'nın zamanı kontrol edebilme yeteneğini genişleten “Yellow Aura” adlı bir yetenek ekliyor. Güncelleme ayrıca iki yeni boss Remilia ve onun kız kardeşi Frandre'ı da oyuna ekliyor.

Oyunun geliştirilmesi henüz tamamlanmadı. Bu ilkbaharda “Boss Rush Modu”, ekstra aşamalar ve daha fazlası oyuna eklenecek. İlkbahar güncellemesi hakkındaki detaylar ilerleyen haftalarda açıklanacak.

Dördüncü ve beşinci aşamalar için yayınlanan fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Oyunun Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Hitman 2'nin İlk Görevini Ücretsiz Oynayın Funcom Açık Dünya Çok Oyunculu Dune Oyunu Yapıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız