Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Total War: Shogun 2'nin Türkçe Yaması Çıktı

Türkçe dil desteği özellikle strateji türündeki oyunlar için oldukça önemli

     Daha önce önemli çeviri çalışmalarıyla Türk oyuncuların takdirini kazanan Oyunçeviri ekibi, Total War Türkiye resmi fan sitesi ile birlikte yine başarılı bir işe imza attı. Total War: Shogun 2 artık Türkçe.
 
     Oyun piyasaya çıktıktan sonra 5 aydan kısa bir sürede çeviriyi bitiren iki site bu özverili çalışmalarının sonucunda da oldukça başarılı bir çalışmaya imza atmış. Oyunun çıkacak indirilebilir içeriklerinin de Türkçe yamasının hazırlanacağını hatırlatalım.
 
     Total War: Shogun 2'nin Türkçe yamasını Total War Türkiye aracılığıyla buradan, Oyunçeviri aracılığıyla ise buradan indirebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Total War: Shogun 2 Sega The creative assembly strateji Türkçe yama
Uncharted 3'den 7 Dakikalık Harika Oynanış Videosu Ninja Gaiden 3'te Move Desteği Olacak + Görseller
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

okazaki

9.1.2016 17:48:08

0
Total War Shogun 2 için %100 Türkçe yama yayınlandı. Faydalananlar olur diye paylaştım.
quote:

[TTW] Total War: Shogun 2 - Türkçe Çeviri Takımı tarafından hazırlanan ve Shogun 2 oyunu ile birlikte tüm eklentileri ve indirilebilir içerikleri için %100 Türkçe Dil desteği sağlayan bütün bir pakettir. Atölye'ye abone olarak indirdiğiniz dosya yalnızca oyun için yapılan Türkçe Yama v1.0 dosyasını içerir. Ansiklopedi için aşağıdaki bağlantıdaki dosyayı indirmeniz gereklidir: [link]https://drive.google.com/file/d/0B3nrE-_DQz7VZzVDeExtVThmWFk/view?usp=sharing[/link] İndirdiğiniz encyclopedia.rar dosyasını açın ve encyclopedia dizinini kopyalayıp oyunun kurulu olduğu yerdeki encyclopedia dizininin içerisine yapıştırın. Üzerine yapıştırılmasıyla ilgili gelecek soruya "tümüne evet" seçeneğine tıklayın. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=588091032 KURULUM DOSYASI Ya da yukarıdakilerle uğraşmak istemiyorsanız aşağıdaki bağlantıdan indireceğiniz kurulum dosyası ile hem oyun hem de ansiklopedi için Türkçe desteği sağlayabilirsiniz. [link=http://ucaneriste.blogspot.com.tr/2015/12/tw-shogun-2-turkce-yama-indir.html]Kurulum Dosyası[/link] [ucaneriste.blogspot.com.tr] Ayrıca kurulum dosyası ile Türkçe Yama'nın en son sürümü olan v1.1'i kullanabilirsiniz. Buradan indirirseniz oyuna girerken açılan Mod Manager ekranında Türkçe Yama'nın önündeki işareti KALDIRMANIZ gereklidir. NOT: Çoklu oyun oynayabilmeniz için v1.1'i kullanmanız gerekir.

ricky10

17.8.2011 19:09:50

0
Büyük bir emek var, gerek proje yöneticisinin üstün çabası, gerekse kendi çevirisini askıya alıp bu projeye destek olan çevirmenler olsun.. Büyük insanlar, saygıyı hakediyorlar.. Ellerinize sağlık beyler :)

Xerias

17.8.2011 14:17:24

0
Gerçekten büyük emek isteyen ve çok uzun olan bir yamayı bitirdiler. Yamada emeği geçen herkesin eline sağlık.

BSC Misafiri

17.8.2011 10:10:47

0
Bence Arkadaşların yapmış olduğu iş çok ama çok zor ve gerçekten emek isteyen bir iş hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum onları eleştirmek yermek yerine önerilerimize sunarsak ciddiye alacaklarına adım gibi eminim.Bu arada shogun 2 yi dün akşam kurdum türkçe yaptım ve oynadım mükemmel olmuş ellerine sağlık arkadaşlarımın..

İori_Yâgami

16.8.2011 23:08:59

0
Çok güzel haber yapan arkadaşların emeklerine sağlık fakat cidden starcraft 2 için türkçe yama olsaydı çok bomba olurdu herhalde

BSC Misafiri

16.8.2011 23:03:19

0
harika bi haber ya . sırf bunun için beklemiştim çok iyi oldu. baba stratejidir total war.

BSC Misafiri

16.8.2011 23:03:14

0
stratejinin anası türkçe daha ne denilebilir ki.

BSC Misafiri

16.8.2011 22:27:49

+4
Keşke bunun yerine starcraft 2'ye Türkçe yama çıkarsalardı stratejinin kralı o oyun çünki.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Total War: Shogun 2
+ TAKİBE
AL
28 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız