Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Total War Saga: Thrones of Britannia 3 Mayıs'a Ertelendi

 
   Sega ve Creative Assembly Total War spin-off serisi Total War Saga'nın ilk oyunu Thrones of Britannia çıkış tarihinin iki hafta kadar ertelendiğini duyurdu.

   19 Nisan'da PC için çıkış yapması planlanan Total War Saga: Thrones of Britannia aldığı bu erteleme ile birlikte 3 Mayıs'ta çıkacak.
 
   Erteleme sebebi ise oyunun final sürümünü daha da iyi bir hale getirebilmek için ekstra zamana ihtiyaç duyulması. 
 
   Total War Saga: Thrones of Britannia Steam'de çıkışına kadar %10 indirimle 90,00 TL fiyat ile ön siparişte. Creative Assembly, Thrones of Britannia'nın ön siparişlerinden elde ettiği kârın % 25'ini, War Child UK'e bağışlayacak.
 

Yıl MS 878. Dört yanını düşmanlar sarmış İngiliz kralı Büyük Alfred, Edington Muharebesi’nde destansı bir savunma gösterdi ve Viking istilasının bıçağını köreltti. Hırpalanan ancak kırılmayan Nors cenkbeyleri Britanya toprakları boyunca çeşitli mevziler tuttu. Şimdi aradan neredeyse 80 yıl geçmişken bu topraklar ilk kez kırılganlık gösteriyor.
 
Krallıklarla dolu bu adadaki her tacın altında, İngiltere, İskoçya, İrlanda ve Galler’de bir değişimin yaklaştığı seziliyor; bir fırsatlar zamanı. Antlaşmalar yapılacak. Savaşlar yapılacak. Tarihin en büyük uluslarından birinin yükselişini gösteren bu sagada, talihin cilvelerinden efsaneler doğacak.
 
Krallar yükselecek. Ve aralarından yalnız biri, hükmedecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Total War Saga: Thrones of Britannia strateji oyun Total War Total War Saga Thrones of Britannia tarihsel
Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered Doğrulandı THQ Nordic Eski Nickelodeon Oyunlarını Geri Getiriyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Total War Saga: Thrones of Britannia
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız