Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Total War Attila'nın Çıkış Tarihi Kesinleşti + Ön Sipariş İçerikleri Belli Oldu

 
    SEGA'nın geçtiğimiz aylarda duyurduğu Total War: Attila'nın çıkış tarihi belli oldu. Creative Assembly'nin geliştirdiği Total War: Attila, 17 Şubat 2015'te PC için piyasadaki yerini alacak.

     Attila Han'ı ve onun büyük ordusunu yöneteceğimiz ve Roma İmparatorluğu'nun sonuna şahit olacağımız Total War: Attila'nın Special Edition ve Ön Sipariş içeriğinde aşağıdaki ürünler yer alacak.
 
    Attila Han'ın Biyografisi
 
    Nic Fields tarafından yazılan ve saygın askeri tarih uzmanı Osprey Yayıncılık tarafından yayınlanan Atilla Hun biyografisi yer alacak. Bu biyografi, en güncel akademik araştırmaları ve teoriler baz alırak hazırlanmış olacak. Kaliteli haritalarla, fotoğraflarla ve özel çizimler yardımıyla tarihin en kötü şöhretli savaş krallıklarının zamanını, hayatlarını ve işlerini detaylıca anlatıyor olacak.
 
    Total War: Attila Posteri
 
    Oyunun kapak resminin yer aldığı Total War: Attila posteri olacak. Posterin diğer yanında ise oyunun haritasının yer aldığı referans klavuzuna benzer poster yer alacak.
 
    Viking Forefathers Culture Pack - DLC Paketi
 
    Bu DLC paketinde ise oyuna Vikingler eklenecek. Pakette, The Danes, The Jutes ve The Geats adlı üç tane oynanabilir gruplar yer alacak.
 
    Bu DLC paketini oyunu Steam'de ön sipariş ile alanlar da temin edebilecekler. Ayrıca bu paket, Steam üzerinde 7.99 dolara da ayrı olarak satılacak.
 
    Güncelleme: Oyun Steam'de 80 TL'ye ön sipariş ile sunuldu! Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 
    DLC ile ilgili olarak yayınlanan ekran görüntülerine ve videoya aşağıdan bakabilirsiniz.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Total War Attila Atilla Sega Creative Assembly PC Strateji Rome Medieval Shogun
Mobil ve Konsol Oyuncularının Profillerini Merak Ediyor musunuz? Destiny'nin DLC'si The Dark Below'ı Bu Türkçe Altyazılı Videoyla Yakından Tanıyın
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.12.2014 09:44:45

0
İlave olarak; Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinde ise ecnebî ve acem hitap kelimeleri de yaygın olarak kullanmışsız. Bize barbar diyen sözüm ona medenî avrupa ülkeleri temizliği ,tuvalet adabını bizden öğrendiler.

DubSteq

25.11.2014 01:02:01

+1
quote:

Orijinalden alıntı: emrahcey Barbar kelimesi aslında milletlerde genelde kendinden olmayana, kendi kültür ve geleneğine yabancı olanlara deniliyordu. Mesela "Japonlar" gelen Portekizlere Barbar olarak nitelendiriyordu. Adamlar kalelere , hanlara, evlere girereken ayakkabı çıkarmazlar. Japonlar çıkarır. Çin için Türkler. Avrupa için yine Türkler, hatta ve hatta vebanın tedavisini iyi-kötü bulmuş, temizlik konusuna gereken önemi vermiş olduğu dönemlerde bile Avrupa için Barbar ve Pagan'dık. Avrupa için Ruslar. Avrupa için Araplar. Bizim içinse Ortaçağ için konuşuyorum, "Avrupa barbardı." Tabii barbar kelimesi yerine , ona benzeyen başka kelimelerle hitap ediyorduk.
Şu tabloya bakınca alayı bize barbar demiş. Ona benzeyen başka kelime derken benim bildiğim en çok kullandığımız "GAVUR" sözcüğü.

cato16

24.11.2014 23:22:44

0
Fiyat pahalı.

emrahcey

24.11.2014 22:35:40

0
Barbar kelimesi aslında milletlerde genelde kendinden olmayana, kendi kültür ve geleneğine yabancı olanlara deniliyordu. Mesela "Japonlar" gelen Portekizlere Barbar olarak nitelendiriyordu. Adamlar kalelere , hanlara, evlere girereken ayakkabı çıkarmazlar. Japonlar çıkarır. Çin için Türkler. Avrupa için yine Türkler, hatta ve hatta vebanın tedavisini iyi-kötü bulmuş, temizlik konusuna gereken önemi vermiş olduğu dönemlerde bile Avrupa için Barbar ve Pagan'dık. Avrupa için Ruslar. Avrupa için Araplar. Bizim içinse Ortaçağ için konuşuyorum, "Avrupa barbardı." Tabii barbar kelimesi yerine , ona benzeyen başka kelimelerle hitap ediyorduk.

DubSteq

24.11.2014 22:25:53

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Misafiriz Hacıı Türkleri barbar olarak gösteriyorlar ama asıl barbarlar zırh kuşanmayı Türklerden öğrendi.
neyse atalarımın olduğu oyunu oynarım.
bu arada Avrupalılar en barbar ve kinci miletlerdir, zaten barbarlık ilk Avrupa da doğmuştur.
bakmayın şimdi 1. dünya ülkesinden bile ilerideler.
Haklısın. Özellikle Cermen ırkının anadoludan sürülen barbarların oluşturduğunu bilen sayısı çok ama nedense kabul eden az.Cermen ırkından yayılan diğerleri Almanlar, Avustralyalılar, İngilizler vb. baktığımızda hepsi şimdinin avrupa ülkesi :)

Misafiriz Hacıı

24.11.2014 22:14:10

+1
Türkleri barbar olarak gösteriyorlar ama asıl barbarlar zırh kuşanmayı Türklerden öğrendi. neyse atalarımın olduğu oyunu oynarım. bu arada Avrupalılar en barbar ve kinci miletlerdir, zaten barbarlık ilk Avrupa da doğmuştur. bakmayın şimdi 1. dünya ülkesinden bile ilerideler.

Guest-8FB5351A6

24.11.2014 21:30:41

0
alırım bi dal

game07

24.11.2014 21:20:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: Scritous Güzel. Total War: Rome II gibi 89TL den çıkarsa iyi, Steam'in yeni fiyatlandırma politikası ile 180TL ye de bindirebilirler.
Yayıncı fiyatı belirlediginden 180 tl olma imkanı yok. Zaten türkçe olan oyunlar özel fiyatla geliyor muhtemelen amerika fiyatından 1 dolar=1.5 tl ile çıkacaktır.

Holy-Ghost

24.11.2014 21:19:35

-1
şuan steamde 80 tl gibi süper fiyata ön siparişte

edd121

24.11.2014 21:12:12

0
Helal olsun biyografi falan en azından yabancılarda bir şeyler öğrenmiş olur.bizi yanlış tanıyor çoğu yabancı toplum.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Total War: Attila
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız