Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Total War: Arena Önümüzdeki Yılın Başlarında Kapatılıyor

 
Gerçek zamanlı strateji türüyle çevrimiçi çok oyunculu savaş arenası türünü birleştiren oynaması ücretsiz Total War: Arena kapatılıyor.
 
Yayıncı Wargaming ve geliştirici Creative Assembly websitesi üzerinden yaptığı resmi açıklamada Total War: Arena'nın 22 Şubat 2019 tarihinde kalıcı olarak kapatılacağını duyurdu.
 
"Maalesef, açık beta sırasında, oyun Wargaming ve Creative Assembly'nin beklentilerini karşılamadı ve geliştirmeye son verme kararı alındı."
 
Direkt olarak belirtilmese de, oyunun Wargaming ve Creative Assembly'nin umduğu kadar oyuncu çekemediği görünüyor. Ayrıca oyunun kapatılacak olması işten çıkarmalara sebep olmayacak gibi de görünüyor. Total War: Arena ekibi Total War üzerinde çalışmaya devam edecek ve Arena'nın teknolojik ilerlemeleri "gelecekteki Total War'un bir parçası olmaya devam edecek."
 
Teşekkür olarak, Creative Assembly Total War: Arena oyuncularına aşağıdaki içeriklerden birini hediye olarak seçme şansı sunuyor. Nasıl edineceğinizi gösteren talimatlar buradaki sayfada gösterilmiş. 

- Total War: MEDIEVAL II - Definitive Edition
- Hannibal at the Gates (Total War: ROME II DLC)
- Age of Charlemagne (Total War: ATTILA DLC)
- Grim and the Grave (Total War: WARHAMMER DLC)
 
Wargaming de ayrıca Total War: Arena'nın açık betasında 100 veya daha fazla savaş yapan oyunculara World of Tanks, World of Warships ve World of Warplanes'te 30 günlük Premium Hesap süresi sunuyor. Onu da buradaki sayfadan edinebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER rts moba total war total war arena creative assembly sega
Kotaku: Blizzard Pokemon Go'dan Esinlenen Mobil Warcraft Oyunu Üzerinde Çalışıyor The Council Beşinci Bölüm: Checkmate 4 Aralık'ta Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

XBlades

27.2.2019 19:13:08

0
Yazıklar olsun! Oyunu yeniledikçe yenilediler insanlara premium aldırtılar sonra da kapatip gidiyorlar. Bir çok kişi klan kurup ciddi bir şekilde oynuyordu oyunu. Ama 2 sıkıntı vardı. 1.Klan savaşlarının olmayışı 2.Dar alanda savaş, küçük haritada oynanması. Bu 2 sıkıntının dışında elbette başka sıkıntılarda yazılabilinir ama gerek yok, yazsak ne yazmasak ne adamlar star wars republic commando 2 ve c&c generals 2 gibi oyunu yeni oyun çıkaracağız diye noktaladı.

BSC Misafiri

23.11.2018 15:42:25

0
CA batsa üzülmem zira son yıllarda müşterilerini yolunacak kaz olarak gören aç gözlü, dandik bir firmaya dönüştüler.

BSC Misafiri

23.11.2018 06:12:49

0
Yeni oyun çıkıyor ya o yüzden kapattılar

Watton1

22.11.2018 22:52:27

0
Üzücü zaten bir elin parmağını geçmiyor bu günlerde strateji oyunları ilgi olmaması üzücü yeterince league oynayan yok zaten
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Total War: Arena
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız