Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Torchlight III 13 Ekim'de PS4, Xbox One ve PC için Çıkacak, Switch'e Daha Sonra Gelecek

 
Dört aylık erken erişim sürecinin ardından aksiyon rol yapma oyunu Torchlight III tam sürüme geçiş yapıyor ve konsollara da geliyor.

Yayıncı Perfect World Entertainment ve geliştirici Echtra Games, Torchlight III 1.0 sürümünün 13 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.

Switch'e bu yıl içinde daha sonraki bir tarihte gelecek.
 
$39.99 fiyattan satışa sunulacak. Şu anda Steam'de erken erişimde $29,99. Türkiye fiyatı 90,00 TL.
 
Echtra Games CEO'su ve Torchlight serisinin yaratıcılarından Max Schaefer tarafından belirtilene göre "Torchlight III tam sürümü, tüm Echtra ekibinin inanılmaz çalışması ve erken erişime katılan mükemmel oyuncu topluluğumuz olmadan mümkün olmazdı. Bu yeni maceraya kalbimizi koyduk ve canlı geliştirme sürecinde oyunculardan aldığımız destek harikaydı. Erken erişim yolculuğunda gerçekleştirdiğimiz önemli değişikliklerle birlikte oyuncuların geri bildirimlerini mümkün olduğunca oyuna entegre etmek için elimizden gelenin en iyisini yaptık. Gelecek ay, tüm oyuncuları Frontier'da ağırlamak için sabırsızlanıyoruz." 
 
İyi eleştiriler alan Torchlight II'nin devamı niteliğindeki Torchlight III, oyuncuları her zamankinden daha fazla şöhret, şan ve hazine arayışı için sınıra götürüyor. Önceki oyunun olaylarından bu yana bir yüzyıl geçti ve Ember Empire düşüşte. Şimdi Novastraia bir kez daha istila tehdidi altındadır ve oyuncular toprağı kötü Netherim ve müttefiklerine karşı savunmak için harekete geçmelidir. Çok sevilen evcil hayvanlar yeni yetenek seçenekleriyle geri döndü ve oyuncular artık kendi kalelerini de inşa edebilecekler.

Bu haberin bağlantısı
URL
Torchlight III Perfect World Entertainment Echtra Games aksiyon rol yapma oyunu PS4 Xbox One PC
Elite Dangerous: Horizons Genişlemesi Ücretsiz Oluyor Xbox Live Gold Ekim 2020 Ücretsiz Oyunları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Torchlight III
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız