Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Torchlight 2 Duyuruldu!

 
      Runic Games, geçtiğimiz yılın Ekim ayında çıkan Torchlight'ın devam oyununu geliştirdiğini duyurdu. Aksiyon RPG oyunu Torchlight, 2009'un başarılı isimleri arasındaydı ve çeşitli ödüller kazanmıştı. Torchlight 2'yi de yine Diablo, Diablo II, Mythos ve Fate gibi oyunlarda çalışmış yapımcılardan oluşan bir ekip geliştiriyor.
 
      Önceki oyuna nazaran Torchlight 2'de göze çarpan en büyük yenilik co-op desteği olacak. Arkadaşlarınızla internet üzerinden oynayabilmek için ücretsiz oyuncu eşleştirme sistemini kullanabileceksiniz. Ayrıca yerel ağ üzerinden de yine arkadaşlarınızla oynayabileceksiniz.
 
     Seçebileceğiniz dört farklı karakter sınıfı olacak ve karakterlerinizi kişiselleştirebileceksiniz. TorchEd isimli editör sayesinde kendi oyun modlarınızı yapabilecek ve tüm dünya ile paylaşabileceksiniz. Aynı şekilde diğer oyuncuların yaptıkları oyun modlarını indirip arkadaşlarınızla oynayabileceksiniz.
 
     Açık alanlarda oynarken hava şartlarına, gece gündüz dönüşümüne ve rastgele gerçekleşen olaylara tanık olacaksınız. Zindanlar da yine arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz şekilde tasarlanmış olacak ve daha zorlu düşmanlarla mücadele ederken fazladan xp kazanacak ve nadir eşyalar toplayacaksınız.
 
      Emeklilik sistemi sayesinde karakteriniz ile son seviyeye geldiğinizde bazı özelliklerini yeni karakterlerinize aktararak onunla devam edebileceksiniz. Ayrıca yine bir önceki oyunda bulunan evcil hayvanlar size eşlik ederek sizinle birlikte güçlenecekler. Savaşmaya ara vermek istediğinizde de balık tutmak gibi yeni aktiviteler yapabileceksiniz.
 
     Pek çok yenilik ile birlikte önümüzdeki yıl ilkbaharda çıkacak Torchlight 2, sadece indirilebilir olarak satışa sunulacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Torchlight 2 Torchlight Runic Games Perfect World Entertainment RPG
Fable 3'ün Açılış Videosu Yayınlandı Fallout: New Vegas'tan JRPG'lere Eleştiri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

30.1.2011 15:30:22

0
multiplayer olması çoğu kişiyi cezbeder bence :)

BSC Misafiri

24.10.2010 12:57:20

0
bence diablo3 cıkana kadar bunlar torchlight 5 çıkarmıs olurlar,diablo bir klasik anladık yalnız bence diablo 3 çıktığında onu aratmayacak hatta daha iyi bir yapımlardan biri olucak torchlight gerek grafikleri gerekse oynanış bakımında diablo yu geçecek bence

KLayToN

7.8.2010 16:36:26

0
İnş Güzel Bir Oyun Olur Yine :) Bilgisayar Tabanlı RPG Oyunu Az Var

On.E

4.8.2010 22:34:48

0
Schaefer kardeşler var başında bu stüdyonun North'tan Diablo 3 gelene kadar en iyi idare edecek oyunlardan biri olur ilkide iyiydi..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Torchlight 2
+ TAKİBE
AL
30 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız