Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tony Hawk's Pro Skater 1 ve 2 Artık Nintendo Switch'te

 
 
Activision, Tony Hawk's Pro Skater 1 ve 2'nin artık Nintendo Switch'te mevcut olduğunu duyurdu. Nintendo oyuncuları, serinin ilk iki ikonik oyununun remaster'ını konsol üzerinden dilediği yerden oynayabilecek.
 
Efsanevi Tony Hawk ve diğer orijinal profesyonel kaykaycılar olarak kay. Ayrıca yeni profesyoneller kaykaycılar da eklendi. Yeni müziklerle birikte dönem belirleyici oyun müziklerinden parçaları dinle. Tony Hawk's Pro Skater serisinin benzersiz mekanikleriyle inanılmaz havalı kombolara imza at.

Tüm orijinal modları oyna ve yerel 2 oyunculu modlarda başa baş mücadeleye gir. Geliştirilmiş Create-A-Park ve Create-A-Skater özellikleriyle tarzını ve yaratıcılığını göster. Çok oyunculu modlarda ve sıralamalarda dünyanın her yerinden oyunculara karşı yarış.
 
Tony Hawk's Pro Skater 1 ve 2 artık Nintendo Switch için mevcut. PS5, PS4, PS4 Pro, Xbox Series X|S, Xbox One ve PC platform desteği de yer almakta.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Godisageek Tony Hawk's Pro Skater
Kena: Bridge of Spirits, GeForce Now'a Geliyor Sam & Max: This Time It's Virtual, 8 Temmuz'da Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız