Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist Xbox Mağazasında Satışa Sunuldu

 
Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist geçtiğimiz günlerde Xbox One geriye uyumluluk sistemine eklenmişti ancak oyunun Xbox mağazasında olmamasından dolayı bu hizmetten sadece disk sahipleri yararlanabiliyordu.

Bugün itibariyle, Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist Xbox mağazasında dijital olarak satışa sunuldu. Fiyatı 49,00 TL. Sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak True Achievements Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Farside: An Athletic Game PS4 ve PC için Duyuruldu The Quiet Man için Oynanış Videosu 9 Ağustos'ta Yayınlanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

SOLID SNAKE

3.8.2018 23:23:02

+2
Nasılda zorla gülüyorsun kendi acizliğinizi söylüyorsun Sen xbox 360 oyunlarını oynamaya devam et için kan ağlıyor dimi oyunsuzluktan Spider Man videoları geldikçe ağlaya ağlaya izliyorsundur youtube den God of War'ı da youtubeden izlemişsindir gözlerin yaşlı şekilde. Hangi yeni oyunu çok uyguna oynuyorsun bi göstersene? hayal aleminde yaşıyorsun resmen Ps4 kullanıcıları daha ucuza oynuyor yeni oyunları ikinci el bölümüne ve dijital hesap bölümüne bak, öğren sonra konuş

Guest-AEF248198

3.8.2018 18:56:26

+1
10 saat oynayıp bitirip rafa kaldıracağım oyunlara servet harcamaktansa alırım Xbox hem geçmişten hem günümüzden yüzlerce oyun oynarım, hem de çok uygun fiyata.

elftorno

3.8.2018 13:26:56

+1
İşte bu Harika haber 2013 yılında çıkıp çoğu kişinin bitirdiği oyunu, Yeni nesil xbox one'ımız da tekrar oynayacağız. PlayStation 4 sahipleri çıkmış ve çıkacak 18 Adet exclusive, Spider Man, Days Gone, last of Us 2 bekleye dursunlar. Biz eski xbox 360 oyunlarımızı akarızz God of War 95 meta almış olabilir ama bir Splinter Cell Blacklist oynayamıyorlar. Game Pass'de de Metro ve Fallout oynuyoruz eski oyunlar ama olsun akarrr. Hemen alıyorum Black List'i mağazadan.

Psxx

3.8.2018 10:51:11

0
Portal 2 geriye uyumluluk listesinde var ama tr market de yok bilgisi olan varmi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız