Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tokyo Game Show 2018 Etkinliğine 298,690 Kişinin Katılımı ile Rekor Kırıldı

Computer Entertainment Supplier's Association, Tokyo Game Show 2018 etkinliğine toplamda 298,690 kişinin katıldığını ve bu yıl katılımcı sayısı rekoru kırıldığını duyurdu.

 
Etkinliğin CESA tarafından paylaşılan özeti:
 

Tokyo Game Show 2018 "Bir Sonraki Aşamaya Hoşgeldiniz" temasıyla 330'u denizaşırı ülkelerden 668 katılımcı firma ile bir rekor kırdı. Firmalar ev oyun konsolları, akıllı telefonlar ve PC'ler gibi platformlar için çeşitli yeni başlıklar ve servisler tanıtarak şimdiye kadar en heyecan verici şovu gerçekleştirdiler. Sadece Japonya'dan değil yurt dışında da çok sayıda ziyaretçinin ve basının katıldığı “e-Spor X” olarak adlandırılan büyük e-Spor turnuvaları yapıldı ve e-Spor'un geleceği hakkında tartışıldı.
 
Artan firma sayısı ile hem firmalar hem de katılımcılar B2B toplantıları gerçekleştirdi. İkili iş görüşmeleri sistemi “Asia Business Gateway” tarafından oluşturulan toplantı sayısı 668'e ulaştı, ki bu sayı geçen yıl 602 idi. Bunlar, Tokyo Game Show'un uluslararası oyun sektöründeki giderek artan rolünün önemini ortaya koyuyor. 

 
2018, 2017 ve 2016 katılımcı sayıları şu şekilde:
 
 
 
Tokyo Game Show 2019 etkinliği 12 - 15 Eylül tarihlerinde Japonya'nın Chiba kentinde bulunan kongre merkezi Makuhari Messe'de düzenlenecek. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Mount & Blade II: Bannerlord'un Görevleri Detaylandırıldı Red Dead Redemption 2 PlayStation 4 Paketleri Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız