Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tim Schafer'ın Kurabiye Canavarı'yla Görüşmesi

Kurabiye Canavarı oldukça sıkılmışa benziyor.

     Geriye baktığımızda birçok kaliteli oyuna imza attığını gördüğümüz Tim Schafer, şu sıralar Susam Sokağı oyunu üzerinde çalışıyor. Peki Xbox 360'ın harekete duyarlı kontrol sistemi Kinect'i kullanan oyunun fikri nasıl ve nereden çıktı?
 
     Sesame Street: Once Upon a Monster için ilginç ve bir o kadar da eğlenceli bir video yayınlandı. Bu videonun hemen başında Tim Schafer'ın Kurabiye Canavarı'na "Çok meşgul olduğunu biliyorum ama bu değerli vaktini bana ayırdığın için çok teşekkür ederim" laflarına şahit oluyoruz. Tim Schafer daha sonra ise yeni oyun fikrini Kurabiye Canavarı'na anlatıyor. Yeni oyunun ana fikri ise artık klişe haline gelen "Zombiler"...
 
     Fikrin zombilerden nasıl değiştiğine ise videodan şahit olabilirsiniz. Özellikle Kurabiye Canavarı'nın tavırları görülmeye değer..
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sesame Street Once Upon a Monster Tim Schafer Double Fine Production Warner Bros Kinect
NBA Jam'in Yaratıcısı Zynga'ya Katıldı PC'ye Özel: Hard Reset Duyuruldu!

Zoginet

14.7.2011 11:46:43

0
Tim Schafer bayılıyorum ya gerçekten yaptığı oyunlar harika oluyor. Sinemada yaratıcılıkta Tim Burton oyun dunyasında ise Tim Schafer ...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sesame Street: Once Upon a Monster
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız