Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tiger Knight İçin Roma İmparatorluğu Güncellemesi Yayınlandı

 
     Steam’de yayınlanışıyla birlikte oyuncuların büyük beğenisini kazanan free-to-play aksiyon strateji PVP oyunu Tiger Knight: Empire War için geçtiğimiz Aralık ayında duyurulan Roma İmparatorluğu güncellemesi, 17 Şubat itibariyle oyundaki yerini aldı. Güncellemeyle birlikte oyuncular, yeni haritalar ve oyun modlarında, efsanevi Roma lejyonlarına komuta edebilecekler.

     Daha önce Çin tarihindeki üç büyük krallığın askerlerini, tarihi kıyafetlerini ve silahlarını oyuna ekleyen geliştiriciler, aynı çalışmayı Roma lejyonerleri için de yaptılar. Tarihi savaşların geçtiği mekânları da oyunun haritaları arasına katan güncelleme sayesinde, oyuncular Galya ovaları, Germanya'nın Kara Ormanlar'ı ve Kuzey Afrika'nın çölleri gibi her biri kendine has atmosfere sahip olan farklı coğrafyalarda rakipleriyle üstünlük mücadelesine girişecekler.

     Roma denince akla ilk gelen mekanlardan biri olan tarihi Kolezyum da kendine has Arena oyun moduyla birlikte oyundaki yerini almış. Gladyatörlerin kimi zaman takımlar halinde tarihi savaşları canlandırdığı, kimi zaman kalabalık gruplara karşı çiftler halinde hayatta kalma mücadelesi verdiği arena, Tiger Knight oyuncularının yeni favorisi olacak.

     Çıktığı anda Steam üzerinde en popüler yeni oyunlar listesine Çin'de 1 numaradan giriş yapan Tiger Knight, aynı zamanda Roma güncellemesine özel yeni bir paket de sunuyor. Rome Macrinus Paketi adlı pakette yer alan Marcus Nonius Macrinus, birliklerinizin hızına ve defansına sağlam bir boost verecek. Özel Roma Generali Zırhı ise heybetiyle savaş alanının tozunu attıracak generalleri bekliyor. Rome Macrinus Paketi'ni Steam üzerinden 39 TL'ye satın almak mümkün.

     Oynaması tamamen ücretsiz olan Tiger Knight: Empire War’u Steam üzerinden indirmek ve Roma lejyonlarına komuta etmek için bu adresi ziyaret edebilir, yayınlanan yeni tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
tiger knights empire war pc strateji aksiyon savaş asya uzak doğu steam erken erişim
Devolver Digital Nintendo Switch için Oyun Duyuracak Nintendo Switch Dijital Oyun Boyutları Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tiger Knight: Empire War
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız