Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Thronebreaker: The Witcher Tales için 12 Dakikalık Oynanış Videosu

 
Gamespot, The Witcher dünyasında geçen ve bulmacaları, kart savaş mekaniklerini ve hikaye odaklı keşif unsurlarını birleştiren tek oyunculu rol yapma oyunu Thronebreaker: The Witcher Tales için 12 dakika uzunluğunda bir oynanış videosu paylaştı.

Thronebreaker: The Witcher Tales 23 Ekim'de PC (GOG.com) için, 4 Aralık'ta PlayStation 4 ve Xbox One için $29.99 / €25.89 fiyattan çıkacak.

Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak CD Projekt RED The Witcher Gwent Gwent: The Witcher Card Game CD Projekt RED
Fallout 76 B.E.T.A. 23 Ekim'de Xbox One'da, 30 Ekim'de PS4 ve PC'de Başlayacak Sinner: Sacrifice for Redemption Çıkış Tarihi Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Wunduniik3221

28.9.2018 18:53:07

0
Witcher dünyasını özleyenler için bu 30 saatlik oyun bizi bu hasretten biraz kurtarır yeni bir witcher oyunu gelesiye kadar. Onun dışında gwentten biraz farklı duruyor 2 tane bölme var kart koyulan gwentte 3 tane vardı.Başka farklılıkları da olmasını isterim açıkçası yeni dinamikler güzel olurdu. Bide arkadaş patates grafik demiş ama sanat tasarımı demeyi tercih ederim sonuçta büyük çaplı bir oyun değil gereksiz yere karşılaştırma/eleştiri yapmayalım.

ARTAGON99

28.9.2018 12:22:53

0
Arkadaşlar bu haberin altına gwent sevmeyenler hiç boşuna kendini yorup mesaj yazmasın. Çünkü gwent sevmeyenin bu oyunu sevmesine imkan yok zaten. O yüzden eğer gwent sevmeyenlerdenseniz bu oyun sizin için değil bunu bilin.

BSC Misafiri

27.9.2018 20:17:16

0
Kim yapıyo bunu? Bunlar da final yapmadan basıp gideceklerse hiç çekemem patates grafiği iyi ama bitirilmeyecek hikaye için..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gwent: The Witcher Card Game
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız