Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Those Who Remain 28 Mayıs'ta PS4, Xbox One ve PC için Çıkacak

Yayıncılığını Wired Productions ve geliştiriciliğini Camel 101'in üstlendiği psikolojik korku oyunu Those Who Remain 15 Mayıs'tan Haziran ayına ertelenmişti ve yeni çıkış tarihi bugün duyuruldu.

28 Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Switch versiyonu ve bu yaz çıkacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Işıklar sönerken ıssız kasaba Dormont'ta karanlığın korları canlanıyor.

Tedirgin edici ve nedensiz bir korku filizlenerek yayılmaya başladığında, kaybolanların fısıltıları kasabada dolaşıyor ve karanlık, Geride Kalanlar için hoş olmayan bir yansımaya dönüşüyor.

Bazı hatalar, özellikle hayatınız mükemmelse asla yapılmamalıdır. Ama yapılırlar. Edward'ın güzel bir hayatı vardı, güzel bir eşi ve harika bir küçük kızı. Yine de kendini birkaç viski yuvarlayıp Dormont'ta gecenin karanlığında yasak ilişkisini bitirmek için araba sürerken buldu. Tek amacı hatalarını düzeltmekti.

Golden Oak Motel'ine girerken bu gecenin hayatını nasıl değiştireceğinin farkında değildi…
Bütün gözlerin ucunda hayat bulan korkular ve karanlık serbest kalıyor…

Those Who Remain seni ıssız kasaba Dormont'ta geçen, ayrıntılı bir psikolojik gerilimin içine yerleştiriyor. Bu kasaba gerçekliğin dokusundan gittikçe ayrılıyor, karanlık ve kasaba Sakinlerinin eylemleriyle yolunu şaşırıyor.

Edward, akıl sağlığı, ahlaki değerleri ve pusuda bekleyen kötülüğün gölgeleriyle yüzleşerek sınanırken karanlığın yansıttığı rahatsız edici korkularla yüzleş ve gece Dormont'ta hayatta kal. 
 
Karanlığın Gözleri Vardır
Seni içine doğru çeken karanlıkta ilerle, Dormont'un gizemleri arasında ilerlerken yolları aç. Hayatta kalmak için ne pahasına olursa olsun ışıkta kalman gerekiyor.
 
Dünyalar Parçalanıyor
Merak uyandıran bulmacaları çözmek ve karanlığın içindeki gizemleri ortaya çıkarmak için Dormont ile tuhaf bir alternatif gerçeklik arasında geçiş yaparken birbirine bağlı iki boyutu keşfet. 
Vicdani Seçim
Birden fazla farklı sonla Edward'ın kaderini belirleyecek zor ahlaki kararları verirken Dormont'un kayıp ruhlarını ve ruhların lanetli sırlarını mahkum etmeyi ya da affetmeyi seçebilirsin. 
 
Akıl Sağlığını Koru
Aileyi, kayıpları, hataları ve gerçek insanların karanlıkta şeytanlar dışında başka şeyler tarafından nasıl ele geçirilebildiğini inceleyen, derinlemesine bir insan hikayesinin işlendiği, detaylı bir psikolojik gerilimi keşfet. 
 
Benzersiz Korku Atmosferi
Klasik doğaüstü film ve televizyon dizilerinden ilham alan, alternatif bir yoğun korku atmosferi deneyimi sunan hikayeye dayalı bir maceraya kendini kaptır.

 
Fragman ve oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Those Who Remain Wired Productions WhisperGames Camel 101 psikolojik korku oyunu
Disintegration 16 Haziran'da PS4, Xbox One ve PC için Çıkacak Call of Duty Ünlü Futbolcuların Yeni Zaman Geçirme Aktivitesi Oldu

Asahi Breweries

7.5.2020 17:01:25

0
psikoloji-korku oyunlarının hayranı olarak hemen steam istek listeme aldım çok teşekkürler haber için.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Those Who Remain ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız