Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Thor: Love and Thunder'ın Çekimleri Yakında Başlayacak Gibi Duruyor

 
Marvel'ın hem çizgi romanlarında hem de sinema dünyasında önemli bir yeri olan Thor karakterine ait dördüncü film yani Thor: Love and Thunder'ın çekimleri yakın zamanda başlayabilir. 
 
Avustralya'nın salgın anlamında daha iyi durumda olması sebebiyle çoğu projenin yapım aşamasına başlandı. Thor: Love and Thunder'ın çekimleri de orada yapılacaktı ve geçtiğimiz günlerde filmin başrollerinden biri olan Natalie Portman, Avustralya'ya gitti. Avustralya'da çekimi yapılacak olan diğer Marvel yapımlarının çekimleri geçtiğimiz süreçte başlamıştı.
 
Filmin yönetmenliğini Taika Waititi yapacak ve Chris Hemsworth dışında oyuncu kadrosunda Natalie Portman, Christian Bale ve Tessa Thompson bulunuyor. Filmin son vizyon tarihi ise 11 Şubat 2022.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comic Book Marvel Disney Film Dizi thor thor yeni film thor 4 thor love and thunder detaylar vizyon tarihi oyuncular
Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster İkinci Fragman Lucifer'ın 5. Sezon 2. Kısım Yapımının %95'i Tamamlanmış

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız