Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

This War of Mine Okullarda Ders Materyali Olarak Kullanılacak

 
11 bit studios'un başarılı hayatta kalma oyunu This War of Mine Polonya'daki okullarda ders materyali olarak kullanılacak.

Oyun ahlak bilgisi, felsefe ve tarih derslerinde 18 yaş ve üzerindeki öğrenciler için önerilecek.
 
11 bit studios CEO'su Grzegorz Miechowski tarafından belirtilene göre "Stüdyomuzun eserinin ülkemizdeki eğitim ve kültürün gelişimine katkıda bulunacağını açıklamaktan gurur duyuyoruz. Bu, dünyanın dört bir yanında oyun yaratan sanatçılar için çok önemli bir an."
 
This War of Mine elit bir asker olarak değil; yemek ve ilaç yokluğu çeken ve sürekli olarak keskin nişancılar ve saldırgan insanların tehlikesi ile karşı karşıya kalan, kuşatma altındaki bir şehirden kurtulmaya çalışan bir grup sivili oynadığınız hayatta kalma oyunu. Tamamen yeni bir açıdan görülen bir savaş deneyimi sunuyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer this war of mine 11 bit studios indie action savaş
Cyberpunk 2077 Tekrar Ertelendi Justice League: Snyder Cut'tan Kısa Bir Video Paylaşıldı

Hudson51

18.6.2020 20:11:07

0
Tek kelimeyle helal olsun. This War of Mine bir oyun olarak insanı baya depresif yapan nadir yapımlardan biriydi ama aynı zamanda savaş gibi pek çok ciddi şeyi de öğretiyordu hele ki savaşın etkilenenlerinin sadece askerler olmadığını...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
This War of Mine
+ TAKİBE
AL
19 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız