Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher'ın Yeni Sezonunda Oyundaki Korkunç Canavarlardan Biri Olacak

 
Netflix yapımı The Witcher dizisinin ilk sezonu Aralık ayında yayınlanmıştı ve ortalama üstü yorumlar almıştı. The Witcher'ın kendisi yani Geralt of Rivia her ne kadar canavar avcısı olsa da temelde, dizide çok fazla canavar gördüğümüzü söyleyemeyiz. 
 
Ancak yeni sezonda Redanian Intelligence'ın raporuna göre yeni bir canavar göreceğiz ve bu canavar The Witcher 3: Wild Hunt'tan tanıdığımız bir canavar. Hatta şahsi olarak en korkunç bulduğum canavarlardan birisi: Leshen. Slav mitolojisinin "Leshy" adlı canavardan esinlenen Leshen, gücünü doğadan alan, kendi bölgesindeki bitkileri ve hayvanları kontrol edebilen bir canavar. Görünüş itibariyle de bana her zaman The King in Yellow'u anımsatmıştır.
 
The Witcher dizisinin ikinci sezonu 2021'de gelecek ve söylenene göre ikinci sezonda daha fazla canavar göreceğiz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ign the witcher dizi netflix henry cavill witcher geralt tv
Nioh Satışları 3 Milyonu Aştı; Team Ninja PS5 için Yeni Bir IP Yapmak İstiyor LEC 2020 Bahar Mevsimi 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-BCBA38493

11.2.2020 22:15:36

0
2. bir sezonu 2021 de çıkartmak ne bileyim çok uzun bir süre o kadar ağzımızın suyu aka aka izledik umarım bu sezon sürelerini daha kısa bir süreye indirirler

Funder

10.2.2020 00:11:46

+1
Dizi haberleri görmek i-s-t-e-m-i-y-o-r-u-z

Guest-BB2CECC18

9.2.2020 20:24:50

0
Birde farklı farklı senaristlere yönetmenlere bölüm çektiriyorlar. Birbirinden kopuk bölümler ortaya çıkıyor. Dizi yine güzel olur ama kopuk kopuk izleriz.

Bugra4129

9.2.2020 18:13:28

+2
Dizi de geralt ın kontrat aldığını etraftaki halktan bilgi edindiğini kontrat hakkında sonra da canavarı araştırmaya çıktığını bir görsek keşke.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher TV Series
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız