Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher Oyuncularından Kristofer Hivju, Koronavirüs Test Sonucunun Pozitif Çıktığını Açıkladı

 
Korona virüs salgınının sinema sektörüne olumsuz etkisini daha önce sizlere farklı yapımların ertelenmesi ile aktarmıştık. Dün de oyun dünyasının popüler yapımlarından The Witcher'ın dizi uyarlaması ile ilgili bir haber paylaşılmıştı. Korona virüs salgını sebebiyle dizinin ikinci sezon çekimlerine ara verilmişti.
 
Şimdi ise çok daha üzücü bir haber paylaşıldı. Daha öncesinde Game of Thrones dizisinde çoğu izleyicinin sevdiği karakterlerden Tormund'u canlandıran Kristofer Hivju, şahsi Instagram hesabı üzerinden Korona virüs test sonucunun pozitif çıktığını açıkladı. 
 
Norveçli aktör Kristofer Hivju, aynı zamanda The Witcher dizisinin ikinci sezonunda da yer alacak. Kristofer Hivju, The Witcher'da Nivellen karakterini canlandıracak.
 
Umuyoruz ki tüm bu zorlu süreç yakın zamanda son bulur. Kristofer Hivju'nun Instagram paylaşımını aşağıda bulabilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comic Book the witcher dizi netflix henry cavill witcher geralt tv
Ubisoft'un Oyunları Steam'de İndirime Girdi One Piece: Pirate Warriors 4 ‘Eustass Kid’ ve ‘Switch Versiyonu’ Fragmanı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher TV Series
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız