Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher 3'ün Ses Aktörleri Gwent İçin Geri Dönüyor


    Gwent: The Witcher Card Game, E3 2016'da duyurulmuştu. Ardından free-to-play olacağı ve PC, PS4, Xbox One için çıkacağı açıklandı. Ayrıca oyunun cross-platform desteği sunması da bekleniyor. Eylül ayında başlaması planlanan kapalı betaya buradan kayıt yaptırabilirsiniz.

    Oyunun yönetmeni Benjamin Lee, The Witcher serisindeki karakterlere ses veren aktörlerin Gwent: The Witcher Card Game'de de yine aynı karakterleri seslendireceklerini açıkladı. Benjamin Lee, "Biz hep aynı ses aktörleri ile çalışıyoruz. Çünkü bilirsiniz bir anda Geralt'ın başka bir sesle konuştuğunu duysak bu çok kulak tırmalayıcı olur. Asla bunu yapmak istemeyiz." şeklinde konuştu ve "Hepsi aynı kişi. Geralt yine Geralt." dedi.

    Oyunun şüphesiz ana amacı olan PvP modu dışında uzunca bir de tek kişilik modu olacağı söyleniyor. Ayrıca, her zaman oyuncu dostu olan CD Projekt oyun içi ödemeler noktasında karşımıza nasıl çıkacak ve ne kadar oyuncu dostu olacak bu ayrı bir tartışma ve merak konusu. Ben şahsen, bu zamana kadar izledikleri politikalara bakrak oyuncu dostu kalmaya devam edebileceklerini düşünüyorum. Sizler de bu konulardaki düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamesradar The Witcher Gwent Gwent: The Witcher Card Game CD Projekt RED
Xbox Live’da Temmuz Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Olmuş Olabilir Until Dawn Geliştiricileri Devam Oyunu Üzerinde Çalışmıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-BB2CECC18

25.6.2016 21:01:56

0
10 bin satışı geçtiğinde memnun kalmışlardı adamların o kadar beklentisi yokmuş bizden. Satış rakamlarını bilmiyorum ama tüm platformlar dahil 50 bini geçmişse bizim için büyük başarı. Türkler witchera ilgi gösteriyor diye cd projektin diğer oyunlarına ilgi gösterecek diye bir durum yok. O yüzden türkçe çıkaracaklarını düşünmüyorum. Witcher 3 satışlarımız witcher 4'ü etkilerse etkiler. Ayrıca kart oyunlarının türkçe olmasına karşıyım ingilizce bilmememe rağmen. Hearthstone devamlı oynuyorum ve kesinlikle türkçe olmasını istemiyorum.

KemanKes16

25.6.2016 13:29:59

+1
Abi ben hiçbir açık dünya oyununda böyle oyun içindeki ufak oyunları oynamam. Gel gör ki Withcer'a gelince desteği fulleyeceğim diye girmediğim han görmediğim köy kalmadı diyebilirim öyle hastası olmuştum bu Gwentin. Keşke online kart oyunu çıksa bunun diyordum adamlar yapmış ne diyeyim süper bir haber..

inciteen

25.6.2016 11:47:06

0
Görüşünüze saygım var . Ancak burdaki talep normalden biraz farklı . Witcher 3 ülkemizde güzel satış rakamlarına ulaştı . Ve hala satmaya devam ediyor . Cd Project yeni bir Gwent değilde futbol oyunu duyurmuş bile olsa Türkçe dili beklentim olurdu . Yani oyunla ilgili bir durum değil . Ben kart oyunlarını sevmediğinden Türkçe çıksada muhtemelen oynamayacağım . Görmek istediğim tek şey Cd Prjocet 'in ülkemizdeki satışlardan memnun kalıp kalmadığı .

BSC Misafiri

25.6.2016 10:05:12

0
quote:

Orjinalden alıntı: deliliktir Witcher 2 iki oyununu oynamadan son oyuna geçmek yorumlardan anladığım kadarıyla şöyle bir şey: Deadpool'un filmini izlemek için Marvel hayranı olmaya gerek yok ama içindeki göndermeleri anlamak için bir Marvel kültürüne sahip olmak lazım.
Hocam ben şahsiyen ilk iki oyunu oynamadım ama tahmin edebileceğiniz gibi witcher 3'ün tabiri caiz ise hastası oldum. Talha ve Ersan üstadlarımızın özet niteliğinde güzel bir incelemesi var ilk 2 oyunla ilgili oradan gerektiği kadar bilgiyi alabilirsiniz.

Guest-BB2CECC18

25.6.2016 06:02:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: inciteen Şimdi Witcher 3 'de ne ektiysek onu biçeceğiz . Bakalım oyuna Türkçe koyma zahmetinde bulunacaklarmı .
Online kart oyunu bu umarım türkçe olmaz. Belki bu vesileyle 2 satır ingilizce öğrenirsiniz. Hearthstone gibi paragöz olmayacaklarından eminim. Hearthstone'a nasıl türkçe gelmesini istemediğim gibi bu oyunada türkçe gelmesini istemiyorum. Hatta böyle oyunlarda sadece ingilizce olması lazım. Online oyunlarda birden fazla dile karşıyım. Bu arada Witcher 3'ü türkçe olarak oynuyorum 1 kere bitirdim new game+ ile yine türkçe olarak bitireceğim. @SanjaY1907 Vaktin varsa ve eski oyunları oynayabilirim grafiğe önem vermem diyorsan ilk oyundan başla. Ha vaktim değerli witcher 3'te bile 100 saati zor tamamlarım diyorsan sondan başla. Hikayede eksikliğini hissetmezsin ben oynamama rağmen anlmadığım kısımlar var. Crysis serisi oynadıysan onun gibi düşün onda da bağlantı yok ama oynarsan daha iyi oturuyor her şey. Bu arada witcher 1 de oynanış dinamikleri çok kötüdür , witcher 2 ise ne iyi ne kötü ama witcher 3 efsane.

inciteen

24.6.2016 21:37:12

+2
Şimdi Witcher 3 'de ne ektiysek onu biçeceğiz . Bakalım oyuna Türkçe koyma zahmetinde bulunacaklarmı .

deliliktir

24.6.2016 21:23:57

+2
Witcher 2 iki oyununu oynamadan son oyuna geçmek yorumlardan anladığım kadarıyla şöyle bir şey: Deadpool'un filmini izlemek için Marvel hayranı olmaya gerek yok ama içindeki göndermeleri anlamak için bir Marvel kültürüne sahip olmak lazım.

NathanDrak

24.6.2016 21:22:07

0
Yani türkçe altyazıyla zevkli oluyor iki oyunda ama anlarsın sadece karakterlerle aranda daha az bağ olur.Bi Rpg oyunundada olması gereken bişey.

Nikomer

24.6.2016 21:20:31

+1
quote:

Orjinalden alıntı: SanjaY1907 Konuyla alakasız ama bir sorum var. Acaba ilk iki oyunu oynamadan direkt 3. oyuna geçsem hikaye de anlamadığım şeyler çok olur mu? Karakterler haricinde çok bir bağlantı var mı?
Kendini kandıran insanlar olmaz diyor fakat çok boşluğun kalır ve alacağın zevkin yarısından azını alırsın.

Kilgrave1907

24.6.2016 21:16:59

0
Konuyla alakasız ama bir sorum var. Acaba ilk iki oyunu oynamadan direkt 3. oyuna geçsem hikaye de anlamadığım şeyler çok olur mu? Karakterler haricinde çok bir bağlantı var mı?
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gwent: The Witcher Card Game
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız