Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher 3'ün Devasa Dünya Haritası Kendini Gösterdi!


     Sağı solu kurcalayıp, oyunun dünyasını didik didik ettiğimizde bile 200 saati aşkın bir macera sunacak olan The Witcher 3'ten yeni haberler gelmeye devam ediyor. Bu sefer paylaşılan detay ise oyunun büyüklüğünü gözler önüne serecek cinsten.
 
     Witcher dünyasının kuzeyinde geçecek olan yeni oyunun haritasına baktığımızda gerçekten devasa bir alan görüyoruz. Ana harita dışında alt tarafta iki farklı bölgenin haritasına da yer verilmiş. Kasabalar, devasa şehirler, mağaralar, adalar ve su altı yaşamı da dahil onlarca mekana ev sahipliği yapacak olan oyunun haritasına aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
NHL 15 Ücretsiz EA Acces Oyunları Arasına Eklendi Bağımsız Oyun Little Devil Inside, RPG Türünü Animasyon Görselliğiyle Birleştiriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ageof98

12.4.2015 16:21:36

0
Ayrıca Wayward abi sen yetkili birisine benziyorsun.Yaklaşık 6 aydır adam akıllı takip edemiyorum oyun alemini.Sen veya bi başkası özet geçebilirse çok güzel olur.

ageof98

12.4.2015 16:20:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son
alıntı:

Orijinalden alıntı: Turist55

mgs v, bloodborne gibi ağır taşlar varken kimse bu oyunu goty yapmaz kapasitesi belli bir oyun witcher


Ahahhahaha yavaş.

Bloodborne'un RPG dinamikleri, bu oyunun yanında kum kadar kalır. Tamam iyi güzel oyun da Borderlands'te ne kadar RPG öğesi varsa, Bloodborne'da da o kadar var. Hardcore RPG demezler mi bi de... He canım buram buram.

Witcher ile karşılaştırmam bile, role playing tarihine hakaret olur.

Ayrıca hatırlatırım, GOTY olmak için ilk kriter iyi bir senaryodur. Kaç kişi Bloodborne'u ve From Software oyunlarını hikayesi için oynuyor? Hype olayının dibindesiniz yemin ediyorum.

Ha MGS dersen, ceket iliklerim.
Tartışmanın devamını okumadım sadece alıntıladıklarımı okudum da bi not düşeyim dedim.Bence biz Bloodborne ve Souls serisine rpg dediğimiz sürece bu anlamsız tartışma devam edecek.Biz bunlara Souls tarzı diyelim zaten bu gidişle taklit oyunlar da çoğalacak gibi.From Software aslında günümüzde kaybolmuş denilebilecek olan Hack & Slash tarızını Tps'ye çok başarılı bir şekilde uyarladı.Atmosferleri de sağlam olunca kaliteli oyunlar çıktı ortaya. Ayrıca hikaye konusunda bana kalırsa Souls serisi Half Life ile aynı kaderi yaşamakta bana göre.

rambocuk

12.4.2015 12:50:29

0
yeni nesil çıkarken hayal ettiğim oyunları açık dünyada oynucağımız ama öyle böyle değil yani oyunda istanbuldan arabaya amerikaya kadar orda kutuplara uçakla tüm dünyayı gerçek yerleşim yerleriyle sunan açık dünya oyunlar çıkacak ve biz ohaa bee devrim yaşıyoruz diyecez diye bekledim tabi büyük bir hayal kırıklığı 100 çözünürlük 2 kaplama arttırıp sattılar neyseki bu oyun biraz olsa teselli vericek türkçe yaması çıkınca oda

Wayward Son

11.4.2015 23:13:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne hala yok bloodborne şöyle bu da şöyle diyen oyun bilginleri! var. karşılaştırdıkları oyunların her mekaniği farklı hala o şöyleyse bu şöyledir. işte rpg bu o değil vs vs. witcher gibi açık dünya oyunu ile souls oyunlarını bir tutup karşılaştırma yapan adama ne yazıcan işte, Allah kurtarsın.
Oturma organınla okursan arkadaşım, olayı Bloodborne'u övmek uğruna Witcher'ı yerin dibine sokan bir arkadaşın başlattığını da anlayamazsın.

Persona_Non_Grata

11.4.2015 12:52:45

-1
hala yok bloodborne şöyle bu da şöyle diyen oyun bilginleri! var. karşılaştırdıkları oyunların her mekaniği farklı hala o şöyleyse bu şöyledir. işte rpg bu o değil vs vs. witcher gibi açık dünya oyunu ile souls oyunlarını bir tutup karşılaştırma yapan adama ne yazıcan işte, Allah kurtarsın.

huseyincarnege

11.4.2015 12:14:18

0
NE OYUN AMA işalla bukadar övmeye balon cıkmaz ondan korkuyom gta5 ve wicther 3 için sistem topladım ona yanarım :(

R-10

11.4.2015 12:13:43

+1
Oyun gümbür gümbür geliyor

OnlyChaos

11.4.2015 11:59:44

+1
Millet sevdiği oyunu yüceltirken sevmediğini gömme peşinde anlamış değilim. Şu GotY olur 'şu şu oyunlar varken bu da oyun mu' gibi şeyler acizlikten başka bir şey değil. Seviyorsan oynarsın, o oyunun GotY almasına gerek yoktur sevmiyorsan da sevene saygı duyarsın bu kadar basit.

Hoid

11.4.2015 11:25:04

-2
Abi sen niye uğraşıyorsun ki çocukla , bu çocuk oyun Türkçe olmasına rağmen gideceği yeri bulamayan eşyaların ne işe yaradığını çözemeyen bir insan . Souls oyunlarında hikaye kapalı bir kutudur sen NPC lerden duyduğun ile itemlerin açıklamasında yazan şeylerle sağdan soldan duyduklarınla (oyun içi) bir hikaye taslağı oluşturursun o yolda ilerlersin . Tutup da sana açık açık şu şöyleydi böyleydi diye baştan hikayeyi anlatan çıkmaz . Hatta öyledir ki konuş dersin sonra tekrar konuş dersin karakter konuşacağı kadar konuşur sen her "konuş " dediğinde yeni şeyler söyler . Defalarca konuş demezsen bir iki şey söyler susar . Hatta konuşma olaylarını iyi takip etmezsen bu oyunun hikayesini anlama işi de yalan olur . Bunun için souls oyunlarında kimse aman yarabbi bu nasıl hikaye inanamıyorum demezler de , abi yemin ediyorum böyle atmosfer böyle zorlu bosslar böyle tasarlanmış bir dünya haritası yok dersin . Ha birde alışırsan dövüş sistemi adamın gözünü kör eder diğer oyunlardaki dövüş sistemi basit kaçar gözüne amma. Tutup da Witcher 3 ün hikayesi şöyle böyle dersen ne olduğun belli olur . Zira oyun PS4 e EXC olarak geliyor olsaydı kıyameti kopartırlardı . Misal Geraltın sakalında seyreklik mi var ? Sen kör müsün be troll yazıp birde GİF paylaşırlardı belki bir ikide hakaret yaparlardı , daha sonra arkadaşları gelir yazdıkları posta + basarlardı angelz vardı sonra ardaq geldi şimdide bu

ykrr

11.4.2015 01:16:31

0
güzel .umarım boş mekanlar vs .ile dolu olmaz.

Fingolfin.

11.4.2015 00:42:23

0
Harita çok tatmin edici duruyor, benim gibi keşfetme ögesini sevenler için güzel bir haber. Onun dışında bu başlık altında Bloodborne ve The Witcher'ı karşılaştıranlara şaşıyorum yani, bir kere ikiside çok farklı tarzda oyunlar, her ne kadar rpg başlığı altında sayılsalarda.Çok derin rpg arıyorsanız da, bu ikisini karşılaştırmak yerine Pillars of Eternity oynayın bu sene çıkanlardan, kesinlikle çok başarılı bir oyun.

EyesNight

10.4.2015 22:35:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: aLoneaqLe

Bloodborn, Witcher'a göre daha kısıtlı bir kitleye hitap ediyor bana göre ve şişirilmiş bir oyun. Dark temalı oyunlar herkesin ilgisini çekmez, şahsen o kadar stream izledim bir gram oynama isteği uyandırmadı bende. Fakat Witcher gerek hikayesi, gerek RPG öğeleri ile çok daha geniş bir atmosfer sunuyor. Arkadaşların dediği gibi yeni Skyrim gelene kadar bu oyun alır yürür.

Tam tersi Bloodborne sessiz gelen bir sanat eseri. Değişik gizemli soru işaretleri bırakan bir hikayesi var.
Witcher çok şişirildiği için watch dogs gibi yine birçok yönden beklentilerin altında bir oyun olacak. Optimize sorunu ile de forumlar ağlama duvarına döner
İkinizide katılmıyorum bloodborne derin rpg değil orası kesin ama witcher seriside derin bir rpg değil ama ikisi kendi alanlarında hoş bloodborne zorluğuyla insanların ilgisini daha çok çekiyorsa witcher karakter ve hikayesiyle insanları çekiyordur

BSC Misafiri

10.4.2015 21:55:09

0
Buda 50gb ın Çok Üstünde Gelecek gibi :) İnşallah Sıkıştrma Oranı iyi olurda Fazla alan Kaplamaz.

BSC Misafiri

10.4.2015 21:54:59

+1
quote:

Orijinalden alıntı: aLoneaqLe Bloodborn, Witcher'a göre daha kısıtlı bir kitleye hitap ediyor bana göre ve şişirilmiş bir oyun. Dark temalı oyunlar herkesin ilgisini çekmez, şahsen o kadar stream izledim bir gram oynama isteği uyandırmadı bende. Fakat Witcher gerek hikayesi, gerek RPG öğeleri ile çok daha geniş bir atmosfer sunuyor. Arkadaşların dediği gibi yeni Skyrim gelene kadar bu oyun alır yürür.
Tam tersi Bloodborne sessiz gelen bir sanat eseri. Değişik gizemli soru işaretleri bırakan bir hikayesi var. Witcher çok şişirildiği için watch dogs gibi yine birçok yönden beklentilerin altında bir oyun olacak. Optimize sorunu ile de forumlar ağlama duvarına döner

einhander

10.4.2015 21:41:52

0
skyrım de 125 saat zaman gecırdım bundada bı o kadar gecırmeyı dusunuyorum

aloneaqle

10.4.2015 20:04:05

0
Bloodborn, Witcher'a göre daha kısıtlı bir kitleye hitap ediyor bana göre ve şişirilmiş bir oyun. Dark temalı oyunlar herkesin ilgisini çekmez, şahsen o kadar stream izledim bir gram oynama isteği uyandırmadı bende. Fakat Witcher gerek hikayesi, gerek RPG öğeleri ile çok daha geniş bir atmosfer sunuyor. Arkadaşların dediği gibi yeni Skyrim gelene kadar bu oyun alır yürür.

EyesNight

10.4.2015 19:29:20

0
BloodBorne hayatımda kötü oyundur bunedir rezillik felan demedim çünkü kendimde oturup oynamışım yani şimdi severek oynadığım oyunu gömmem ama biri gelip bu oyunu yüceltip diğerini çöp sayarsa ben klavye başında kafayı yerim açıkcası

The_Rahip

10.4.2015 19:26:04

+1
Hocam ben RPG denildiği zaman ''rol yapma'' bilirim en basitinden Dragon Age'in ilk oyunundaki çocuğu öldürme yada öldürmeme kararını vermek vardı bu bile en babasından rol yapmadır. Senaryo ve diyalog olmadan gerçektende merak ediyorum neyin rolunü yapıyorlar. GoW ve DMC'dede silahlarımızı geliştiriyoruz falan filan o zaman bunlarıda RPG yapalım. Fallout, The Witcher, Baldur's Gate ve nice RPG oyununda yanlış yapmışlar keşke sadece item topla ve hayvani zorluk koyup işin kolayına kaçıp işte RPG deselermiş.

EyesNight

10.4.2015 19:14:25

0
Adam anlatmak istediğimi anlamamış bide halay felan demiş gülüp geçiyorum neyse

necrospiritus

10.4.2015 18:51:37

+1
Benimde favorisi, delisi olduğum oyunlar, seriler var ama şu sitedeki, oyunu sanki kendi yapmış gibi yada yapanlardan sanki para alıyormuş gibi savunup, savunduğu oyun dışında diğer bütün oyunların çöp olduğunu iddia edenlerini ben algılayamıyorum. Şunu neden kabul etmiyorsunuz; oyunlar biz oyuncular için var ve hepsinin ayrı ayrı güzellikleri var. Sevdiğimiz oyunu övmeyelim savunmayalım demiyorum ama bu nedir ya.

fewertyx

10.4.2015 18:14:22

0
Ya şu oyuna laf atıyorlar ya vallahi aklım almıyor. Tamam Bloodborne çok başarılı dark soulsun ikisinide hatta en son çıkananı hala oynamama rağmen witcher 1, 2 sizi dünyanın içine çekmesiyle o havayı ve adaletsiz her yerde entrika dönen ve gerçek hayata çok güzel göndermeleri olan bir başyapıttı. Burda kült filmden bahseden bi arkadaş var, gel konuşalım kubrick i sonra millete laf at... Çoluk çocuk toplanıp yorum yapınca böyle oluyor. Bi başka misafir de diyor ki witcherda napıyorsun onda da canavar kesiyorsun evet doğru kesiyorsunda tek mekanik o mu ? Al en zora witcher ikide göreyim napıyorsun peki... Birde sadece canavar kesmek sanmış olayı, canım yaa... Witcherlar canavar avcıları ya ordan düşündü herhal, yazık...

Wayward Son

10.4.2015 18:05:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: EyesNight<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Turist55<br><br>mgs v, bloodborne gibi ağır taşlar varken kimse bu oyunu goty yapmaz kapasitesi belli bir oyun witcher</blockquote><br><br>Boss keserek oyun bitirmek ne zaman rpg türünün temel taşı oldu uza ve has rpg gör biraz</blockquote><br>witcher da ne yapıyorsun canavarlarla halay mı çekiyorsun? Onda da kesiyorsun. Goty olmak için etkileyicilik ve yüksek puan gerekiyor. Bloodborne bütün witcher oyunlarından daha yüksek puan aldı. Tabi oynamayanlar bilemez. Onu bunu acemi gibi araştırmadan dolananları izlemekle olmuyor
Tek odaklandığınız boss kesmek ya da canavar şişlemek olduğu için adamın dediğini de anlamamışsın. Adam orda "Witcher'da boss, canavar kesilmiyor" dememiş. Witcher'da boss ve canavar elbette kesiyoruz. Karakter geliştirip loot yapıyoruz. Yalnız bunun yanında yaşayan bir dünya, akıcı bir senaryo ve farklı farklı NPC'ler ile karşılaşıyoruz. Yani rol yapabileceğimiz, yönettiğimiz karakterin yerine kendimizi koyabileceğimiz bir dünya içerisinde yer alıyoruz. RPG'lerin temel taşında karakter gelişimi kadar sosyal ve politik ilişkiler de önemli. Adı üzerinde, rol yapma oyunu. Yani sadece bir şeyleri kesip biçmek, daha iyi silahlara sahip olup yeni yeteneklere sahip olmakla RPG kriterleri tamamlanmıyor. Yaşayan bir dünya içinde bir karakter yönetiyorsun, onun yerini alıyorsun. Hatta bazen birden çok karakter yönetiyorsun. Hatta en iyi RPG oyunları parti temelli olanlar oluyor. Baldur's Gate, Pillars of Eternity, Divinity: Original Sin, Dragon Age, Mass Effect ve nicelerini Skyrim, Witcher gibi oyunlardan ayıran en temel özellik bu. Emrine 5-6 adam verilir. Ve iyi bir yapımcının elinden çıktıysa oyun, tüm bu karakterlerin dünya ve kendi aralarındaki ilişkileri de kontrol edersin. Has RPG tadı işte o zaman çıkar. Ancak dediğim gibi Witcher, Skyrim, Deus Ex gibi şaheserler de RPG türünü şanıyla devam ettiriyor. Bilhassa Deus Ex'in RPG hamuru çok daha yoğundur. Çünkü senaryoyu çok daha derin sunar. Lafım sana değil misafir kardeşim ancak bazı arkadaşlarımızın "Oyunda hikaye nedir yeaaa" tarzındaki safsatalarına da aldanmamak lazım. Oyunlarda hikaye önemlidir hatta RPG'lerde 2 kat önemlidir. Rol yapma oyununda, rol yapabileceğin bir hikaye, dünya olmak zorunda. Bir de JRPG diye bir gerçek var. Çok az kişi bilir ama Persona gibi bir oyun dibine kadar RPG'dir. Gider balık tutarsın, günlük işlerini yaparsın, derslere girersin vs. Al sana rol yapmanın kralı. Edit: Oyun ekleme.

IslakBanyoTerliği

10.4.2015 17:54:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

witcher da ne yapıyorsun canavarlarla halay mı çekiyorsun? Onda da kesiyorsun. Goty olmak için etkileyicilik ve yüksek puan gerekiyor. Bloodborne bütün witcher oyunlarından daha yüksek puan aldı. Tabi oynamayanlar bilemez. Onu bunu acemi gibi araştırmadan dolananları izlemekle olmuyor
Misafir...

BSC Misafiri

10.4.2015 17:51:06

-1
quote:

Orijinalden alıntı: EyesNight
alıntı:

Orijinalden alıntı: Turist55

mgs v, bloodborne gibi ağır taşlar varken kimse bu oyunu goty yapmaz kapasitesi belli bir oyun witcher


Boss keserek oyun bitirmek ne zaman rpg türünün temel taşı oldu uza ve has rpg gör biraz
witcher da ne yapıyorsun canavarlarla halay mı çekiyorsun? Onda da kesiyorsun. Goty olmak için etkileyicilik ve yüksek puan gerekiyor. Bloodborne bütün witcher oyunlarından daha yüksek puan aldı. Tabi oynamayanlar bilemez. Onu bunu acemi gibi araştırmadan dolananları izlemekle olmuyor

BSC Misafiri

10.4.2015 17:50:42

-1
goty incoming....

BSC Misafiri

10.4.2015 17:50:32

0
Oyunun ve yayınlanan görüntülerinin %90'ı ormandan ibaret. Bir kaçtane de kasaba su yapmışlar. Öyle harita büyütmekle olmuyor bu işler. Öyle olsa darksiders GOW'dan başarılı olurdu ama stüdyosu kapandı. Hiçbir witcher oyunu 90 ortalama tutturamamıştır. Goty falan olamaz

BSC Misafiri

10.4.2015 17:50:15

-1
begenmeyen oynamasin kardesim sacma sapan bahaneler ile elestirmek zorunda degilsiniz

BSC Misafiri

10.4.2015 17:50:12

0
ooo çok oldu bu harita ortaya çıkalı günaydın :)

BSC Misafiri

10.4.2015 17:49:13

0
bu haber neredeyse 1 hafta önce yayınlandı çoğu sitede hemde. bence çok geriden geliyorsunuz...

AVB44

10.4.2015 17:45:54

0
piri reis çizmiş kesin

Wayward Son

10.4.2015 17:25:08

+2
quote:

Orijinalden alıntı: leventlert Adamlar gelmiş hikayeden derinlikten bahsediyor en iyi oyunun senaryosu neydiki bu ne olsun. 3. sınıf hollywood dan hallice bir şey çıkacak ortaya kendinizi kasmayı bırakın oyundan alacağınız zevke bakın. Onuda geçtim %99'unuz ingilizce bilmiyor illa senaryo istiyorsanız bir kaç kült film izleyin daha dolanmazsınız buralarda
Yaş 16. Milleti İngilizce bilmiyor diye yaftalıyor. Kült film izleyin diye tavsiye veriyor. Bilgiçlik taslıyor, "en iyi ben bilirim" diyor. GOTY olan oyunların senaryosuna laf ediyor. Örn: Last of Us, Uncharted. Kısacası, tam bir ergen.

winxperror

10.4.2015 17:20:43

0
Oyunda heryere girebiliyor muyuz? SKYRIM'de gördüğün heryer , her ev, zindan, geçit, yıkıntıya girebiliyordun.Bunda da öyle mi olacak? Çok uzakta biryer gördüğünde oraya girebileceğini bilmek çok güzel bir histi.

Jadura-CA

10.4.2015 17:16:34

+1
Yeni Videosu yayınlanmış https://www.youtube.com/watch?v=nYwe_WHARdc

There goes your life

10.4.2015 17:15:39

-3
Adamlar gelmiş hikayeden derinlikten bahsediyor en iyi oyunun senaryosu neydiki bu ne olsun. 3. sınıf hollywood dan hallice bir şey çıkacak ortaya kendinizi kasmayı bırakın oyundan alacağınız zevke bakın. Onuda geçtim %99'unuz ingilizce bilmiyor illa senaryo istiyorsanız bir kaç kült film izleyin daha dolanmazsınız buralarda

drLightman

10.4.2015 17:14:20

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Sage Djavul
alıntı:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

alıntı:

Orijinalden alıntı: Turist55

mgs v, bloodborne gibi ağır taşlar varken kimse bu oyunu goty yapmaz kapasitesi belli bir oyun witcher


Ahahhahaha yavaş.

Bloodborne'un RPG dinamikleri, bu oyunun yanında kum kadar kalır. Tamam iyi güzel oyun da Borderlands'te ne kadar RPG öğesi varsa, Bloodborne'da da o kadar var. Hardcore RPG demezler mi bi de... He canım buram buram.

Witcher ile karşılaştırmam bile, role playing tarihine hakaret olur.

Ayrıca hatırlatırım, GOTY olmak için ilk kriter iyi bir senaryodur. Kaç kişi Bloodborne'u ve From Software oyunlarını hikayesi için oynuyor? Hype olayının dibindesiniz yemin ediyorum.

Ha MGS dersen, ceket iliklerim.

Oyunun zor olmasini RPG sanan bir oyuncu turu dogdu yapacak birsey yok.

Oyun zorsa birde item varsa RPG oluyor:))

Witcher 3 oynanis dinamikleri, senaryosu, diyalog derinligi ile Bloodborne'a plaka toplatir ;)
Bloodborne çok farklı tarzda bir oyun.(kendi tarzına göre çok iyi) The Withcer 3 ile karşılaştırılmasının doğru olduğunu düşünmüyorum. Dragon Age Inqusition ile karşılaştırılması gerek, Bloodborne ile değil.

The_Rahip

10.4.2015 17:11:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Ahahhahaha yavaş. Bloodborne'un RPG dinamikleri, bu oyunun yanında kum kadar kalır. Tamam iyi güzel oyun da Borderlands'te ne kadar RPG öğesi varsa, Bloodborne'da da o kadar var. Hardcore RPG demezler mi bi de... He canım buram buram. Witcher ile karşılaştırmam bile, role playing tarihine hakaret olur. Ayrıca hatırlatırım, GOTY olmak için ilk kriter iyi bir senaryodur. Kaç kişi Bloodborne'u ve From Software oyunlarını hikayesi için oynuyor? Hype olayının dibindesiniz yemin ediyorum. Ha MGS dersen, ceket iliklerim.
Oyunun zor olmasini RPG sanan bir oyuncu turu dogdu yapacak birsey yok. Oyun zorsa birde item varsa RPG oluyor:)) Witcher 3 oynanis dinamikleri, senaryosu, diyalog derinligi ile Bloodborne'a plaka toplatir ;) Hayir diyalog ve adam gibi senaryo olmayan oyunda nasil rol yapiyorlar cok merak ediyorum

CAG_CEN208TR

10.4.2015 17:10:02

+1
Bir oyunu savunayım diye öbür oyunu karalamayı kesin artık.Hem Witcher 3 ile Bloodborne'u karşılaştırmak nasıl bir şey çözemedim.İkisi de farklı tarzda oyunlar ve ikisinin de sağlam bir goty adayı olacağına eminim.

mehmet4428

10.4.2015 17:06:27

0
RPG rol yapma oyunudur, hikaye ise çok önemlidir ,içine sürükleyici olacak ki kendimizi o dünyada hissedeceğiz, atmosferinden tutun, yaptığımız tercihler ve tercihlerinin sonuçları olduğu bir oyun geliyor ve Bloodborne ile karşılaştırıyorsunuz. :D Witcher 1'i oynayan bilir o oyundaki atmosfer, o dünyası, müzikleri v.s insan oynadığı zaman kendisini o dünyanın içinde sanıyordu, akşam vakti göl kenarında gök yüzüne bakmak güneşin batışını izlemek o dönemde çıkmış en iyi görselliği sunuyordu resmen, şimdi bile bence çok güzel duruyor diyebilirim. 2. oyun 1. oyun kadar etkili olmasada o da iyiydi, tercih seçeneklerimiz gelişmişti, dövüş dinamikleri daha güzel olmuştu yani oynanış olarak 2. oyun daha iyiydi. 3. oyun ise hepsinin ortak yanı olacağa benziyor, oyunun bir çok sonla biteceğini söylediklerine göre derin bir hikaye ve güzel sunumu olacağa benziyor. Zaten final oyun ve finale yakışır üçlemenin son oyunu geliyor. GOTY olmasa da akıllarda kalacak bir oyun geliyor diyebilirim.

ragnarok44

10.4.2015 17:06:15

0
Yılın oyunu olur. SKYRİM 6 çıkana kadar da sükse yapar :) haydi bismillah :)

veterangamer

10.4.2015 17:00:16

-1
Bloodborne cok iyi bir oyun ama witcher 3 ap ayri bir olay ve goty ligi kesin.

EyesNight

10.4.2015 16:56:05

+4
quote:

Orijinalden alıntı: Turist55 mgs v, bloodborne gibi ağır taşlar varken kimse bu oyunu goty yapmaz kapasitesi belli bir oyun witcher
Boss keserek oyun bitirmek ne zaman rpg türünün temel taşı oldu uza ve has rpg gör biraz

Wayward Son

10.4.2015 16:50:27

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Turist55 mgs v, bloodborne gibi ağır taşlar varken kimse bu oyunu goty yapmaz kapasitesi belli bir oyun witcher
Ahahhahaha yavaş. Bloodborne'un RPG dinamikleri, bu oyunun yanında kum kadar kalır. Tamam iyi güzel oyun da Borderlands'te ne kadar RPG öğesi varsa, Bloodborne'da da o kadar var. Hardcore RPG demezler mi bi de... He canım buram buram. Witcher ile karşılaştırmam bile, role playing tarihine hakaret olur. Ayrıca hatırlatırım, GOTY olmak için ilk kriter iyi bir senaryodur. Kaç kişi Bloodborne'u ve From Software oyunlarını hikayesi için oynuyor? Hype olayının dibindesiniz yemin ediyorum. Ha MGS dersen, ceket iliklerim.

ardaq

10.4.2015 16:10:50

-3
çok parça pincik daha düzgün yapabilirlerdi.

drLightman

10.4.2015 16:07:35

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Turist55 mgs v, bloodborne gibi ağır taşlar varken kimse bu oyunu goty yapmaz kapasitesi belli bir oyun witcher
yeni moda mı buda, artık her kes goty derdinde. hepsi de gayet güzel oyunlar, eğlencenize bakın :)

Turist55

10.4.2015 16:05:43

-5
mgs v, bloodborne gibi ağır taşlar varken kimse bu oyunu goty yapmaz kapasitesi belli bir oyun witcher

BSC Misafiri

10.4.2015 16:00:36

0
Yılın oyunu olacak kim ne derse desin. gerek fiyatı gerekse grafik ve hikaye olarak adını siz koyun
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız