Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher 3 Geçen Yıla Oranla Daha Fazla Satmış

 
2015 yılında PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülmüş olan The Witcher 3: Wild Hunt ile oyuncuların kalbini kazanmış olan CD Projekt Red firması emeğinin karşılığını alıyor gibi gözüküyor. Yeni gelen haberlere göre The Witcher 3: Wild Hunt geçen seneye göre bu yıl daha fazla satıyor. 2020 yılında çıkacak olan firmanın yeni oyunu Cyberpunk 2077'nin ön siparişleri ise oldukça güzel ilerliyormuş. 
 
CD Projekt Red firmasının Mali İşler Müdürü Piotr Nielubowicz: "Yılın ilk yarısı için elde ettiğimiz mali sonuçta, The Witcher 3'ün bizi olumlu yönde etkilediğini görüyoruz. Bu ayrıca, kaliteli bir oyuna yatırım yapmanın karşılığını verdiğini ve bu tür oyunların uzun yıllar boyunca satmaya devam edebileceğine dair inancımızı doğruladı. The Witcher 3 geçtiğimiz yılın ilk yarısına göre bu yıl daha fazla satıldı."
 
Bu satış miktarındaki artışın sebebini bilmiyoruz. Cyberpunk 2077'nin gelişi veya Witcher dizisinin geliyor oluşu olabilir ancak şunu rahatça söyleyebiliriz ki bu tarz firmaların karşılığını alması bizleri mutlu ediyor. Bu tarz oyunların devamının gelmesini kolaylaştırıyor. Cyberpunk 2077, 16 Nisan 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
DiRT Rally Humble Store'da Ücretsiz Yeni Resident Evil Oyunundan İlk Görseller
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Locke Lamora

30.8.2019 19:15:03

0
cd project red gibi firmalarda olmasa ortalık ea ve ubisoft gibi leş yiyici firmalara kalıcak...

BSC Misafiri

30.8.2019 18:52:36

0
quote:

Orjinalden alıntı: Jack Rabbit Slims Ben Ciri’nin Witcher olarak takıldığı dönemin bir oyununu isterim.
İşte Cyberpunk aşkına yapımcılar bu taş gibi oyunsa sadece iki sağlam eklenti hikaye ile desteklediler. Bir Skyrim'i birde Wild Hunt'ı hiç anlamam. Benim böyle oyunum olacak 2011 çıkışlı skyrim'e bile hikaye odaklı DLC'ler yapardım 2019'da. Bir oyunun DÖNEMİ OLMAZ damgasını yediğin hissettiğin an kanımca hakkını vereceksin. İlk HL1'e Opposing Force benzeri yan bir hikaye şu an gelse o kalite ile peynir ekmek gibi satar.

BSC Misafiri

30.8.2019 12:17:56

0
Koridor tarzı yapıp birde dalga geçer gibi crafting koymadıkları için halen daha satıyor.

Jack Rabbit Slims

30.8.2019 12:00:35

+1
Ben Ciri’nin Witcher olarak takıldığı dönemin bir oyununu isterim.

Dr.Danger

30.8.2019 09:57:35

+3
Bence vesemire güzel bir 3 leme çekilebilir. Kendi gençlik yıllarından geralt ile maceralarına kadar güzel bir hikaye olabilir.

BSC Misafiri

30.8.2019 08:21:45

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Witcher'ın 4.oyunu çıksın ama witcher4 olarak geçmesin.yapımcılar witcher bir üçlemeydi diyorsa 4.oyun için bir yol bulacaklar... Geralt'ın hikayesi 3'leme ile bitti diyorlardı fakat HoS ve BaW ayrı birer oyun gibi dlc'lerdi. Geralt'ın olmadığı Thronebreaker bi uyarı aslında Cd Projeckt'e.Geralt yoksa istediğin kadar Witcher evreninde oyun yap asla Witcher 3'ün başarısını vermez.Asla.Geralt artık witcher evreni ile özdeşleşmiş bir karakter bu kadar net.
İyi de Thronebreaker zaten küçük çaplı, sağlam hikaye ve hikayeyle özdeşleşmiş mekaniklere sahip bir kart oyunuydu. Adamlar daha çok yapmak istemiş ya da lisans hakları için yapılmış olabilir. Fakat adamlar yine sağlam emek vermiş. ThroneBreaker kitaplardaki Lyria ve Rivia Kraliçesi Meve'i anlatan, 3. Witcher kitabına bir prequel katıyor. Kısa fakat sağlam. Ana karakteri ve diğer hususları bu kadar sağlam işleyebilen bir şirkete "Geraltsız yapamazsınız." söyleminde bulunmak benim düşünceme göre saçma. CD Projekt Red bir Ciri oyunu çıkartsalar aynı etkiyi verebileceklerine güvenim tam. Hatta Geralt'tan daha iyi işleyebilirler çünkü Ciri hem hayranların sevdiği hemde yeni bir persfektif (Hikaye elementleri, Vilgefortz, Horst v.b) sunabilmesi oldukça sağlam bir potansiyel sunuyor.

TheNewAtilla

30.8.2019 07:21:31

0
Witcher 4 bence yarı simülasyon tadında olmalı. Ana hikaye falan evet süper ama gerçek bir efsunger gibi hissetmek için simülasyon öğeleri artmalı.

Babblebabble

30.8.2019 05:15:24

+2
Kesinlikle CP77 heyecanı olması lazım.CP77'yi her ne kadar süper heyecanla beklesem de CDPR'dan yeni bir Witcher oyununa kesinlikle hayır demem, ana karakter Geralt olmasa bile.Geçenlerde arkadaşla tartışıyorduk, Geralt olmasa bile Vesemir'in gençliği kesinlikle bir Witcher spin-off oyunu konusu yaratabilir. Düşünsenize, kurt okulunun eski kurdunu oynuyoruz.Daha ne!

BSC Misafiri

30.8.2019 01:46:38

+3
GTA 5 60 milyon sattığı dünyada witcher 100 milyon satmalı

BSC Misafiri

30.8.2019 01:46:36

+4
Bana kalırsa bu fiyata türkiye de az bile satıyor. Arkadaşlarımdan hala oynamayanlar var tabi tür de etkiliyor satın almayı

BSC Misafiri

30.8.2019 01:46:33

+1
Witcher'ın 4.oyunu çıksın ama witcher4 olarak geçmesin.yapımcılar witcher bir üçlemeydi diyorsa 4.oyun için bir yol bulacaklar... Geralt'ın hikayesi 3'leme ile bitti diyorlardı fakat HoS ve BaW ayrı birer oyun gibi dlc'lerdi. Geralt'ın olmadığı Thronebreaker bi uyarı aslında Cd Projeckt'e.Geralt yoksa istediğin kadar Witcher evreninde oyun yap asla Witcher 3'ün başarısını vermez.Asla.Geralt artık witcher evreni ile özdeşleşmiş bir karakter bu kadar net.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız