Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher 2 Xbox One X Güncellemesi Yolda [Güncelleme]

 
   Güncelleme: Microsoft bugünden itibaren The Witcher 2: Assassins of Kings, Forza Horizon, Fable Anniversary ve orijinal Crackdown'un Xbox One X'in gücünden yararlanacağını doğruladı.
 
   Ayrıca artık oyuncular geriye uyumluluk sisteminde bulunan ve Xbox One X için iyileştirilmiş bazı Xbox 360 oyunlarında grafik ya da performans geliştirmesi arasında seçim yapabilecek. İzlenmesi gereken adımlar şu şekilde: 
 
 
 
 
 
   Orijinal Haber: Microsoft Xbox One oyunlarının yanı sıra geriye uyumluluk kütüphanesinde bulunan Xbox 360 oyunlarına da Xbox One X için iyileştiriyor ve bu oyunlarında bir tanesi The Witcher 2: Assassins of Kings olacak.
 
   Eurogamer tarafından çekilen fotoğraf The Witcher 2: Assassins of Kings Xbox One X güncellemesinin yakında yayınlanacağını gösteriyor. Detaylar belli değil ancak muhtemelen 4K çözünürlük ve performans iyileştirmeleri sunulacaktır.
 
   Xbox'ın pazarlama kısmından sorumlu Albert Penello daha fazla Xbox 360 oyununun Xbox One X iyileştirileceğini doğrulamış ve yakın zamanda geleceğini söylemişti.
 
 
   CD Projekt Red, The Witcher 3: Wild Hunt'ın Xbox One X güncellemesini 2017'nin sonlarında yayınlandı. Bu güncelleme 4K ve performans modu olmak üzere iki yeni mod ekledi. 4K modunda oyun daha yüksek kalitede gölgeler, ortam aydınlatması, doku filtreleme, daha yüksek çözünürlüklü dokular ve uygun ekranlar için 4K çözünürlük sunuyor. Performans modu ise 1080p - 4K arasında dinamik çözünürlük sunuyor ve oyun performans modunda 60fps olarak çalışıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Famitsu İnceleme Puanları: Sayı 1526 Demon’s Souls Online Hizmetleri Yarın Sona Eriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

2.3.2018 20:33:18

0
Ya has Amerikalı Snopp Dogg bile Live'a bir dünya küfür etmiş, elin Amerikalısi bile isyanlarda, bizim burada millet Live'da, Live diyor. Komik değil mi sence de?
quote:

Microsoft’un çevrimiçi oyun servisi olan Xbox Live, bir süredir sorunlarla karşılaşıyor. Bazı kişilerde çalışmayan hizmet oyuncuları çileden çıkarırken Microsoft, bu sorunu çözmek için çalıştığını açıkladı. Sosyal medyadan gelen şikayetlere göre Xbox One oyuncu kitlesinin büyük bir bölümünü etkileyen bu sunucu sorunu yalnızca biz oyuncuları değil, dünyaca ünlü rap sanatçısı Snoop Dogg’u da sinirlendirdi. Xbox Live’ın sorunlu olmasından dolayı oyuna giremeyen Snoop Dogg, paylaştığı bir videoda Microsoft’a ve Xbox One’a ardı ardına küfürler savuruyor. Not: Videoda İngilizce olarak küfürler sarf edilmektedir. İzlemeden önce bunu göz önünde bulundurmanızı öneriyorum. Microsoft’un ilk açıklamalarına göre bu sorunun ardında bulut depolama alanı, arkadaş bulma ve diğer çevrimiçi işlevlerin yaşadığı sorunlar yatıyor. Xbox Live’da yaşanan sorundan dolayı, canlı oturum açarken veya bazı oyunları açmaya çalışırken sıkıntılar yaşayabiliyoruz. Örneğin Tom Clancy: Rainbox Six: Siege gibi oyunlar bu durumdan etkilenmiş durumda. Oyunlar dışında Netflix ve Amazon Video gibi platformların da video açma konusunda sıkıntılar yaşadığı açıklandı.
http://www.webtekno.com/haber/amp/41705

Guest-E87629FD5

2.3.2018 20:24:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: x3x Her zamanki gibi subjektif yorum dolu konu. Minecraftçı arkadaşın forza 7nin native 4k 60fps olduğundan haberi yok galiba. Halo5 keza native 4k 60fps. Geow 5 4k 30 fps vs örnekler gider. 2700 çok diyen arkadaş aynı paraya forza 7 yi 4k 60fps sabit oynatacak bi sistem tavsiyesi versin biz de bilelim. Herşey okey de performansına bari sallamayın, bazı multiplat oyunlarda proya kıyasla 2 kat pixel veriyor. Detay deseniz wildland ın digital foundry videosunu izleyin özellikle yola baktığınızda aradaki fark kabak gibi çıkıyor, öyle %300 zooma gerek yok, bir çift gören göz yeterli. Oyun konusuna gelirsek, orda devreye zevkler giriyor bana göre geow ve halo tüm ps exclerine bedel. Sana göre bloodborne herşeye bedel. O kişinin zevki, ps tarafında last of us 2 dışında merak ettiğim oyun yok benim. Yaşım oldu 30 spiderman vs beni heyecanlandırmıyor. Geriye uyumluluk ve destek konusuna gelince, pc kafası gibi her istediğiniz oyunu oynayabilmenizi sağlamaya çalışıyor adamlar. Bunun nesini eleştiriyorsunuz? Oynamak isteyen için güzel haber, adam witcher fanıdır, bu oyunu bide daha güzel görsellerle bitireyim der oynar.
Gardaş 30 yaşındasın ama Amerikan teenagerlarının oyunlarını seviyorsun... Amerikalı değilsin, teen değilsin, titre ve kendine gel.

İdrak İstimlak

1.3.2018 21:03:26

0
Hocam live da bir kaç oyun hariç hepsinde siz host oluyorsunuz, dedicated server olan oyun sayısı az, Halo meselesine hiç girmeyeyim, o daha beter durumda. Online oyuncu sayısından bellidir bu oyunların ne kadar tuttuğu. Nerede Geow 2 nerede bu oyun? Zaten satış rakamları bu konsolun durumunu ortaya koyuyor. MS daha Xbox Box One X satış rakamlarını açıklayamaz, siz durumu bir düşünün artık...

x3x

1.3.2018 20:51:36

0
Keşke biraz daha sabretseydin o bölümlerden sonra gerçek geow başlıyor. Live ile oyunun bekletmesi arasında bir bağlantı yok, oyun yapılırken eşleştirme sistemi düzgün yapılmamış malesef.

İdrak İstimlak

1.3.2018 20:13:20

0
Hocam şu çağ ötesi süper, duper Live da yerine göre 2-3 dakika oyun arayıp bulmak nedir, anlayamadım? Yani en iyi durumda bu kadar bekliyor ve bazen yarım saati gözden çıkartıyorum mu diyorsunuz bir el multiplayer oyun için? Ayrıca ben midemin kaldırdığı kadar Geow oynadım ama o kadar ilerlemeye rağmen hala robot desiyorduk. Hatta o robotları kimin yaptığını da öğrenecek kadar ilerledik ama oyunu bitirecek sabrım kalmayınca bıraktım. Acaba farklı oyunlardan mi bahsediyoruz çözemedim?

x3x

1.3.2018 19:16:13

0
Eşleştirmede duruma göre 2-3 dk da oyun buluyor. Robotlar ilk bikaç bölüm kalan %80 locust kaldı ki robotlu bölümlerde kötü değil. Master chief ile oynamayınca oyunun zevki azalmıyor yorumunun en saçma kısmı burası olmuş. Ve evet benim zevkime göre hepsine bedel, sana göre değildir olabilir.

İdrak İstimlak

1.3.2018 19:02:38

0
Multiplayer'da milletin yarım saat matchmaking için beklediği GeoW ve Halo'mu PS4'ün tüm exc.lerine bedel? Hani şu reklamlarında milleti kandırdıkları ama Master Chief ile bir kaç bölüm oynadığımız Halo mu, yoksa locust yerine robot deştiğimiz GeoW'mu?

x3x

1.3.2018 09:46:44

0
Her zamanki gibi subjektif yorum dolu konu. Minecraftçı arkadaşın forza 7nin native 4k 60fps olduğundan haberi yok galiba. Halo5 keza native 4k 60fps. Geow 5 4k 30 fps vs örnekler gider. 2700 çok diyen arkadaş aynı paraya forza 7 yi 4k 60fps sabit oynatacak bi sistem tavsiyesi versin biz de bilelim. Herşey okey de performansına bari sallamayın, bazı multiplat oyunlarda proya kıyasla 2 kat pixel veriyor. Detay deseniz wildland ın digital foundry videosunu izleyin özellikle yola baktığınızda aradaki fark kabak gibi çıkıyor, öyle %300 zooma gerek yok, bir çift gören göz yeterli. Oyun konusuna gelirsek, orda devreye zevkler giriyor bana göre geow ve halo tüm ps exclerine bedel. Sana göre bloodborne herşeye bedel. O kişinin zevki, ps tarafında last of us 2 dışında merak ettiğim oyun yok benim. Yaşım oldu 30 spiderman vs beni heyecanlandırmıyor. Geriye uyumluluk ve destek konusuna gelince, pc kafası gibi her istediğiniz oyunu oynayabilmenizi sağlamaya çalışıyor adamlar. Bunun nesini eleştiriyorsunuz? Oynamak isteyen için güzel haber, adam witcher fanıdır, bu oyunu bide daha güzel görsellerle bitireyim der oynar.

Guest-E87629FD5

1.3.2018 01:15:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator The Witcher serisi ile 3. oyunla tanısan kitle 2. oyunu bilmez ama bence tüm seri içinde 2. oyunun yeri bambaşkadır. Özellikle senaryo anlamında muhteşem ötesi bir yapım. Bu saatten sonra PS4 e gelmez ama bence Xbox sahibi oyuncular bu sahaseri muhakkak oynasınlar...
PS3 güçsüz olduğu için gelmemişti Witcher 2, bunu da hatırlatmak istedim. Zayıf CPU ve GPU=PS3

BarışKK

28.2.2018 18:01:00

+1
Bazı arkadaşlar halen E3 2018 diyor geçen senede E3 2017 diyordu seneye de E3 2019 diyecek bu E3 de duyurulsa bile Geçti Bor'un Pazarı Sür Eşeği Niğde'ye Olan oldu Xbox satışları ortada 2 kat fark atan bi Sony var ve fark giderek büyüyor.Duyurulan oyunlar kim bilir ne zaman çıkar 2019-2020 arası desen Yeni konsollar geliyor çok geç kalındı. Bide bu arkadaş Sony gibi duyurup 3 yıl sonra mı çıkarsınlar demiş Crackdown 2014 de duyuruldu halen çıkmadı Sea of Thieves E3 2015'de duyuruldu bu yıl çıkacak. Gerçekten de fazla bekletmiyormuş

Dark Poison

28.2.2018 14:19:27

0
Yeni oyun lazim x1x e adamlar hala bunu anlamaktan uzak.P Spencer oraya buraya roportaj verip duruyor.Susmak bilmiyor adam.Yenilip duran futbol takiminin antoronoru gibi ayni.Surekli birseyleri anlatip durma cabasi niye.Yap oyunlari diz ardi ardina yaptiklarin,oyunlarin konussun.Elinde rakiplerini katlayacak her turlu maddi guc var hala ortada birsey yok .E3 2017 den cok umutluydum ama onda da 150 tane indie oyunu xbox exc diye duyurduklarindan beri Ms ile ilgili bir beklentim kalmadi.Ha tutarlar valve ve ea alimini yaparlar HL3 de xbox exc yapiyoruz su tarihe kadar cikaracaz derler oyle buyuk bir seye imza atarlar anca oyle guvenim geri gelir Ms e .Obur turlu bu kafayla isler zor.Soyle sansasyonel bir hareket yapmalari lazim artik adamlardan bekledigimiz bu.

Project Scorpio

28.2.2018 13:35:37

+2
Kıskançlıktan kudurduğunuzu görmek bana zevk veriyor. Sony de 100 yıllık oyunları remake yapıp satsın size.

Grkwnxs

28.2.2018 13:27:23

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio Valla helal olsun adamlar 10 yıllık oyunlara one x desteği getiriyor gerçekten inanılacak gibi değil.
Aynen 4k Minecraft dan sonra devrim niteliğinde bir yenilik

BekirTemel

28.2.2018 11:51:04

0
madem yeni oyun çıkmıyor bari bu tarz işer yap, hiç yoktan iyidir.

İdrak İstimlak

28.2.2018 11:42:47

0
E3 2018 de ne olabilir ki, zaten nesil bitiyor. Duyuracaklari oyunlar anca önümüzdeki nesle yetişir. Ortada koz falan yok, ancak umut satarlar...

alican88

28.2.2018 11:39:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Hatırlarsan sana zamanında 4K/60 fps olayının hikaye olduğunu izah etmiştim ama kabul etmemiştin. Bu 2700 lira verdiğiniz cihaz native 4K konsolu değil, MS'un deyimi ile True 4K cihaz. Minecraft gibi oyunlar hariç native 4K vermesi pek mümkün görünmüyor. Aynı PS4 Pro'da olduğu gibi upscale ediyorlar. Ha cihaz daha güçlü mü, evet daha güçlü ama o çözünürlüklerde pekte bir anlam ifade etmiyor. TV pazarının ne kadarının 4K olduğunu bilmesekte, çoğunluk hala 1080p kullanıyordur, hatta daha düşük çözünürlüklü TV'ler bile olabilir. Her zaman dediğim gibi, konsol işi özel oyun işidir. Defalarca anlattım bunu, bir oyunu her iki platformda oynuyorsan, konsol tercihini aradaki özel oyun farkına bakarak yapıyorsun. İşte XoX çıktı, ne sattı kimsenin haberi yok, MS cesaret edip rakamları açıklamaktan aciz. Burada ilk yılında 30-40 milyon satıp bir kaç yıl içinde PS4'ü geçeceğini iddia edenleri de gördük. Geriye artık bana göre bir şehir efsanesi olan online hizmetler kalıyor ki, her iki konsolu kullanan biri olarak PNS'den daha memnun olduğumu söyleyeyim. Yahu arkadaşla Halo MMC'yi şöyle bir baştan sonra bitirelim dedik ama online sorunlar yüzünden ilk oyunun sonunda pes ettik. Forumun Xbox bölümünde buna benzer bir dünya şikayet eden insan varken, birilerinin Live akıyor demesine de gülmek geliyor içimden. Sonuçta online arenada da iyi durumda değiller. Cihazın arayüzünün kullanıcı dostu olmaması, hantallığı, oyunların update edilemeden oynanamaması (40-50 GB'lık yamalar) gibi bir dünya faulü olan bir cihazın bence 30 milyon satması da büyük başarıdır. Benim gönlümden geçen MS'un oyun pazarından çekilmesidir, bu adamlar şu an kötü diye bildiğimiz ne varsa fikir babalığını yapmış adamlar. Para ile açivment satan firmadan oyun adına ne beklenebilir ki?
Evet abi haklisin..ben zaten artik 60fps den umudumu kestim..konsollar ne kadar gelisirse gelissin cozunurluge yuklenecekler.. Xox konusunda da haklisin evet dunyanin en guclu konsolu ama pro ile arasinda kagit ustunden oteye gecemiyor..fifa olsun cod olsun iki konsoldada oynuyorum zerre fark yok..daha dogrusu bizim gozle gorulebilir fark yok,12x zoom yapacanda,uzaga sahin gozlerle bakacanda farki gorecen bla bla.. zaten bu yaptiklari seyler ile cok fazla piyasada tutunacaklarini sanliyorum en azindan konsol piyasasinda tutunamazlar,pc ye duyduklari ask asikar belki onumuzdeki nesil yari konsol yari pc birsey cikarabilirler..online isinde x360 doneminde live cok iyiydi bu asikar ps3 bana gore online bir konsol degildi cok sorunluydu,ama bu nesil sony dersine okadar guzel calismistiki suan live daha iyi diyen fanlik yapar..arayuz konusundada %100 haklisin corba gibi hala birseyleri ararken bulmakta zorlaniyorum.. simdi xox fanlarinin son kozu e3 2018..onuda kismet olursa gorecegiz bakalim ne olacak..

İdrak İstimlak

28.2.2018 11:25:08

0
Hatırlarsan sana zamanında 4K/60 fps olayının hikaye olduğunu izah etmiştim ama kabul etmemiştin. Bu 2700 lira verdiğiniz cihaz native 4K konsolu değil, MS'un deyimi ile True 4K cihaz. Minecraft gibi oyunlar hariç native 4K vermesi pek mümkün görünmüyor. Aynı PS4 Pro'da olduğu gibi upscale ediyorlar. Ha cihaz daha güçlü mü, evet daha güçlü ama o çözünürlüklerde pekte bir anlam ifade etmiyor. TV pazarının ne kadarının 4K olduğunu bilmesekte, çoğunluk hala 1080p kullanıyordur, hatta daha düşük çözünürlüklü TV'ler bile olabilir. Her zaman dediğim gibi, konsol işi özel oyun işidir. Defalarca anlattım bunu, bir oyunu her iki platformda oynuyorsan, konsol tercihini aradaki özel oyun farkına bakarak yapıyorsun. İşte XoX çıktı, ne sattı kimsenin haberi yok, MS cesaret edip rakamları açıklamaktan aciz. Burada ilk yılında 30-40 milyon satıp bir kaç yıl içinde PS4'ü geçeceğini iddia edenleri de gördük. Geriye artık bana göre bir şehir efsanesi olan online hizmetler kalıyor ki, her iki konsolu kullanan biri olarak PNS'den daha memnun olduğumu söyleyeyim. Yahu arkadaşla Halo MMC'yi şöyle bir baştan sonra bitirelim dedik ama online sorunlar yüzünden ilk oyunun sonunda pes ettik. Forumun Xbox bölümünde buna benzer bir dünya şikayet eden insan varken, birilerinin Live akıyor demesine de gülmek geliyor içimden. Sonuçta online arenada da iyi durumda değiller. Cihazın arayüzünün kullanıcı dostu olmaması, hantallığı, oyunların update edilemeden oynanamaması (40-50 GB'lık yamalar) gibi bir dünya faulü olan bir cihazın bence 30 milyon satması da büyük başarıdır. Benim gönlümden geçen MS'un oyun pazarından çekilmesidir, bu adamlar şu an kötü diye bildiğimiz ne varsa fikir babalığını yapmış adamlar. Para ile açivment satan firmadan oyun adına ne beklenebilir ki?

alican88

28.2.2018 10:40:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio Ya adamların ileriye dönük planları olmadığını nerden biliyorsun? Daha One X li E3 görmedik. Phil Spencer geçen sene One X’in gücünü kullanan oyunlar göreveksiniz lafını boşuna demedi. Bu oyunlar 6 ayda yapılmıyor. Sony gibi duyurup 3 yıl sonra çıkartmasını dedem de biliyor. Bu sene E3 de suratınıza Osmanlı tokatıdını yapıştıracak Microsoft biraz daha bekleyin...
Bekliyoruz bu mesajin ss olarak alindi :)

Project Scorpio

28.2.2018 10:39:19

+2
Ya adamların ileriye dönük planları olmadığını nerden biliyorsun? Daha One X li E3 görmedik. Phil Spencer geçen sene One X’in gücünü kullanan oyunlar göreveksiniz lafını boşuna demedi. Bu oyunlar 6 ayda yapılmıyor. Sony gibi duyurup 3 yıl sonra çıkartmasını dedem de biliyor. Bu sene E3 de suratınıza Osmanlı tokatıdını yapıştıracak Microsoft biraz daha bekleyin...

alican88

28.2.2018 10:24:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio Burada kaçırdığın şey oyunu 4K oynamak değil, 10 yıllık oyunlara 3. Parti firmalar da dahil One X desteği getirmeleri takdire şayan bir harekettir. Siz 5 yıldır neslin son konsolu olacak diye ağlamaya devam ede durun, Microsoft doğru adımlarla vaad ettiği herşeyi yapmaya devam ediyor. Tartışmasız Dünya’nın en iyi yazılım ve donanımı olan oyun konsolu One X dir. Yılda 3 taneden fazla ex oyun Sony yi daha iyi yapmıyor. Microsoft’un 5 yıl gerisinden geliyorlar her konuda.
Her konuda mesela hangi konuda :) sony nin geriye donuk uyumluluga ihtiyaci yokki..adamlarda vizyon var ya remake yapip cikartiyorlar yada varolan herhangi bir konsolu ps1 e bile destek veriyor..ama xbox ta oda yok yani tamamen tembellik boslamislik yada onemsememek..oyunsuzluktan x360 oyunlarini haber yapmak,bunlari calisiyoruz havasinda vermek..sony nin yilda 3(!) kez cikardigi oyunlar yuzunden 80milyon satti yok exler degil diyorsan xox in de satislari ortada yada xos inde satislari ortada yani hem ex hem multi olarak sony yine goturuyor kardesim.. mehmet abi sikinti witcher degil..genel olarak konusuyorum..adamlar artik kepenk indirinde gidelim modundalar..oyun studyosu acmak yerine oyun yapmak yerine surekli geriye donuk birseyler yapma cabasindalar..dusunsene dunyanin en guclu konsolunu yapiyorsun minecraft 4k tanitiyorsu,gamepass ile oyun kutuphanesini genisletiyorsun,x360 oyunlarini 4k yapmaya calisiyorsun hatta ve hatta ilk cbox oyunlarini getirecegini soyluyorsun..ileriye dobuk birsey yok,oyun yapan yok,tanitan yok,nerde indi bindi onun pesindeler..ben bu konsola 2700 verdiysem sen dunyanin en iyi konsolu diye reklam yaptiysan x360 la xbox la daha ne diye ugrasirsin..madem oyle yap remake kardesim oda yok ugrasmiyorlar.. sorsan dunyanin en iyi konsolu..sony ezmis 2 ay sonra gow gelecek yaza spiderman var days gone,detroit derken almis basini gidiyor bunlarda remake remaster bile yapmadan oyunsuzluktan x360 oyunlarini 4k yapiyoruz xox gucunu kullanacak diye reklam yapiyorlar :)

Project Scorpio

28.2.2018 09:44:41

+2
Burada kaçırdığın şey oyunu 4K oynamak değil, 10 yıllık oyunlara 3. Parti firmalar da dahil One X desteği getirmeleri takdire şayan bir harekettir. Siz 5 yıldır neslin son konsolu olacak diye ağlamaya devam ede durun, Microsoft doğru adımlarla vaad ettiği herşeyi yapmaya devam ediyor. Tartışmasız Dünya’nın en iyi yazılım ve donanımı olan oyun konsolu One X dir. Yılda 3 taneden fazla ex oyun Sony yi daha iyi yapmıyor. Microsoft’un 5 yıl gerisinden geliyorlar her konuda.

İdrak İstimlak

28.2.2018 09:35:52

0
İnsan geriye dönük uyumluluk ile birlikte ileriye dönük uyumlulukta bekliyor ama MS bu noktada kaybediyor. Gerçi bu oyun özelinde bence alınıp, oynanası bir oyun olduğundan güzel bir haber olmuş. Türkçe desteği Xbox'ta da olsa süper olacak ama yok, ayrıca oyun markette 65 TL.

alican88

28.2.2018 09:23:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio Valla helal olsun adamlar 10 yıllık oyunlara one x desteği getiriyor gerçekten inanılacak gibi değil.
gercekten inanilmaz..dunyanin en guclu konsolunda 10 yil onceki x360 oyunlarini 4k oynayacak olmamizin verdigi mutlulugu anlatamam..adamlar issizlikten ve can sıkıntisindan belkide artik xbox neslinin son konsolu olabilecegide ihtimaller arasinda yeni oyunlar yapmak,yeni studyolar acmak,gelecege donuk planlardan bahsetmek yerine x360 hatta ilk xboxa yonelmeleri gercekten mukemmel bir durum.. Dunyanin en guclu konsolunda biz elitler x360 oyunlarinda 4k akacakken,ps dede ezikler god of war gibi cop bir oyunu oynayacaklar cok yazik....!!!

Project Scorpio

28.2.2018 01:06:33

+1
quote:

Orijinalden alıntı: canerx1234 Guncelleme normal xbox one da gecerli mi? Xbox one x i olup 1080p oynuyanlar icin ayri ayar oluyor sanirim onu xbox one da kaldirir heralde. Yoksa biraz ayrimcilik olur.
Sadece xbox one x için. Bu arada sony fanboyları kıskançlıktan kudurmuş malum onlarda geriye dönük oyunları oynatabilecek bir sistem yok ve olamazda çünkü yazılım mühendisleri stajer statüsünde. Bunlar kudurduğuna göre Microsoft doğru işler yapıyor demektir böyle devam.

MakaveLiVII

28.2.2018 00:46:37

0
Guncelleme normal xbox one da gecerli mi? Xbox one x i olup 1080p oynuyanlar icin ayri ayar oluyor sanirim onu xbox one da kaldirir heralde. Yoksa biraz ayrimcilik olur.

Thejoker58906

28.2.2018 00:18:12

0
Microsoft gün geçtikce gözümden düşüyor hayır rekabet ortamı olmadıgından sony de rahat takılıyor 2010 - 2011 de çıkmış bir oyunu 4K yapmak nedir işiniz mi yok kardeşim gidin fable yapın halo yapın yeni İp ler yapın eski oyunları 4K yapacak kadar ne ara düştünüz anlayamadım

Cityzens

28.2.2018 00:02:22

0
Ms issizlikte bir numarasin tebrik ediyorum. Yakinda xbox karakutu oyunlarini da calistirirsa hic sasirmam. Su bastaki adam gitmeden xbox dan birsey beklemeyin. Ya 2008-2011 de falan cikan oyunlari 4k yapmak nedir alan oynamadimi zaten. Yalniz bu yorumum witcher barindirmiyor.cunku ben de witcher serisini seviyorum. Genel olarak MS sen git vanquish 2 yi sureki exc yap ancak bundan anlarsiniz. Bana sorarsaniz ms nin halo forza ve gears i var. baska yok .

BSC Misafiri

27.2.2018 22:48:45

0
quote:

Orjinalden alıntı: Project Scorpio Valla helal olsun adamlar 10 yıllık oyunlara one x desteği getiriyor gerçekten inanılacak gibi değil.
Gerçekten inanılacak gibi değil. Rakipler ileriye dönük yeni oyunlar yaparken 500$ dolarlık xboxta 10+ yıllık old gen oyun geldi diye seviniyorlar. 4k Crackdown 1 :Dt Bütün grafik ödüllerini Horizon Zero Dawn aldı. 2018'de de God of War, Spider Man banko alır.

İdrak İstimlak

27.2.2018 21:57:25

+3
The Witcher serisi ile 3. oyunla tanısan kitle 2. oyunu bilmez ama bence tüm seri içinde 2. oyunun yeri bambaşkadır. Özellikle senaryo anlamında muhteşem ötesi bir yapım. Bu saatten sonra PS4 e gelmez ama bence Xbox sahibi oyuncular bu sahaseri muhakkak oynasınlar...

Project Scorpio

27.2.2018 21:13:25

+2
Valla helal olsun adamlar 10 yıllık oyunlara one x desteği getiriyor gerçekten inanılacak gibi değil.

BSC Misafiri

27.2.2018 20:58:32

+1
Yeni oyunlardan baska hersey geliyor xboxa...

Drima

27.2.2018 20:46:15

+1
Canım da çekti ha.. Yüklim mi pc ye taze taze bilemedim

atsuma

27.2.2018 20:35:29

+1
Oyun normalde Türkçe dil desteği pc tarafında mevcut. Xbox 360 versiyonuna yama ile eklenmesi gerek.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız