Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Walking Dead'in İkinci ve Üçüncü Sezonu Switch için Çıktı

 
The Walking Dead'in ikinci sezonu ve üçüncü sezonu The Walking Dead: A New Frontier'ın 10 Eylül 2019'da Switch için çıkması planlanıyordu fakat belirsiz bir tarihe ertelenmişti.

Yayıncı Skybound Games, oyunların Switch versiyonlarının bugün itibarıyla çıkış yaptığını duyurdu.

Oyunlar Amerika ve Avrupa Nintendo eShop'ta her biri 14.99 € / $14.99 fiyattan satışta.
 
İkinci ve üçüncü sezon hakkında:
 

The Walking Dead: 2. Sezon
 
The Walking Dead 1. Sezon'da görülen olayların üzerinden aylar geçti ve Clementine güvenlik peşinde. Fakat sıradan bir çocuk, yaşamak ölüm kadar kötü hatta bazen daha da kötü olduğunda hayatta kalmak için ne yapabilir? Clementine olarak, ahlakını ve hayatta kalma içgüdünü test edecek durumlar ve ikilemlerle sınanacaksın.
 
The Walking Dead: A New Frontier
 
Hayatta elinde kalan tek şey aile ise, onları korumak için neler yaparsın?
 
Ölümsüzlerin elleri tarafından toplum dört sene önce parçalanmıştır ve kaos sonrası ufak topluluklar tekrardan oluşmaya başlamıştır. Ama ne pahasına? Hayatta kalanlar bu yeni sınıra güvenebilirler mi?
 
Elinden alınan ailesini bulmaya çalışan Javier olarak, kendi akıl almaz kayıplarının yasını tutan genç bir kız ile tanışırsınız. Adı Clementine'dir ve kaderleriniz bu hikayede birbirine bağlıdır çünkü yapacağınız her seçim son seçiminiz olabilir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Monster Hunter World Iceborne'un DLC'leri Nisan'dan Sonra Tüm Platformlarda Eş Zamanlı Yayınlanacak Castlevania Animasyon Dizisinin Üçüncü Sezonundan İlk Görsel Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız