Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Walking Dead: World Beyond Dizisi, Rick Grimes Filmi ile Bağlantılı Olabilir

 
The Walking Dead evreninde geçecek olan üçüncü dizi The Walking Dead: World Beyond'un Rick Grimes karakterine odaklanacak film ile bir bağlantısı olabilir. 
 
The Walking Dead dizisinin ilk sezonundan beri ana karakter olarak bulunan Rick Grimes, geçtiğimiz sezonlarda diziden ayrılmıştı. Hemen sonrasında da Rick Grimes'a odaklanacak bir film duyuruldu. Film, Rick'in diziden ayrılışından sonrasını konu alacak.
 
Bildiğiniz gibi bir de The Walking Dead: World Beyond isimli bir dizi gelecek ve salgının başlamasından 10 yıl sonrasını konu alacak. Sadece iki sezon planlanan dizinin yaratıcısı Matt Negrete, World Beyond dizisinin Rick Grimes filmi ile bağlantısı olabileceğine dair ipucu verdi. Matt Negrete, özellikle yeni dizideki karakterler üzerinde durdu. Nasıl bir bağlantıya sahip olacağını ilerleyen süreçte göreceğiz.
 
The Walking Dead: World Beyond dizisinin ilk sezonu 4 Ekim'de yayınlanacak. Rick Grimes filmi ile ilgili şu an için neredeyse hiçbir bilgi bulunmuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comic Book The Walking Dead dizi film oyuncular konusu ne zaman yayın tarihi
Jared Leto, Tron 3'ün Tam İsmini Paylaştı ve Bir Süre Sonra Paylaşımını Sildi Dune'un Ekip Üyeleri Filmin Yeni Yüzüklerin Efendisi Olabileceğini Söylüyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Walking Dead'in Film ve Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız