Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Walking Dead: The Telltale Series Collection Duyuruldu

 
   Telltale Games, The Walking Dead: The Telltale Series Collection'ı PlayStation 4 ve Xbox One için duyurdu. 5 Aralık'ta Kuzey Amerika ve Avrupa'da $49.99 fiyat ile hem kutulu hem de dijital olarak çıkış yapacak.
 
   Koleksiyon paketi toplamda The Walking Dead: The Telltale Series – Season One, The Walking Dead: The Telltale Series – Season Two, The Walking Dead: The Telltale Series – 400 Days, The Walking Dead: Michonne – A Telltale Miniseries ve The Walking Dead: The Telltale Series – Season Three: A New Frontier oyunlarının görsel olarak geliştirilmiş sürümlerini içerecek.
 
   Telltale Games ayrıca Gary Whitta'nın (Rogue One:A Star Wars Story, The Book of Eli) hikaye danışmanı olarak dördüncü ve son sezon için geri döneceğini duyurdu. Gary Whitta en son oyunun birinci sezonunda yer almıştı. The Walking Dead final sezonu 2018'de konsollar, PC, Mac, iOS ve Android için çıkacak.
 
   The Walking Dead: The Telltale Series Collection duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Walking Dead Telltale Macera PS3 Xbox 360 PC ios ps4 xbox one
PlayerUnknown’s Battlegrounds Xbox One Çıkış Tarihi Duyuruldu Ace Combat 7: Skies Unknown Paris Games Week 2017 Fragmanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kataaay

2.11.2017 16:33:29

0
İlk iki sezondan sonra ikinci sezon oynanış süresi olarak olsun, kalite vb. her açıdan çok başarısızdı. Bu oyunla bir toparlanma yaşarlar umarım. Son oyun olacak diyorlar ama bu oyun Telltale'ın en değerli serisi mutlaka başka bir şekilde piyasaya sunacaklardır.

Xan'ela

1.11.2017 19:15:47

0
Grafiklerdeki değişim mutheşem gerçekten(!!!)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Walking Dead: The Game ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
68 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız