Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Walking Dead Dahil Pek Çok Telltale Oyunu App Store'dan Çekildi


       Hikaye sunumuyla ön plana çıkan Telltale Games'in pek çok oyunu iOS platformundan geri çekildi. Firmanın çoğu oyunu satın alınamaz durumdayken oyunun daha önce satın alan oyuncular neyse ki satın aldığı oyunları indirebiliyor.
 
       Back to the Future, Hector üçlemesi, Jurassic Park, Law & Order Legacies, Tales of Monkey Island, Poker Night 2, iki Puzzle Agent oyunları, Sam and Max, The Wolf Among Us ve son olarak The Walking Dead'in her iki sezonu satıştan çekilmiş durumda. Game of Thrones ve Tales from the Borderlands bu durumdan etkilenmeden normal bir şekilde satılmaya devam ediyor.
 
       Telltale, yaşanan bu durum hakkında henüz resmi bir açıklama yapmış değil. Firmadan herhangi bir duyuru geldiğinde sizlere aktaracağız. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pocketgamer.biz Walking Dead Telltale Macera PS3 Xbox 360 PC ios ps4 xbox one
Metroid Prime 3'ün Eski Geliştiricilerinin Yeni Oyunu Duyuruldu: Dead Star Star Wars: Battlefront'un PC Sistem Gereksinimleri Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Cave Johnson

6.10.2015 22:34:51

0
Bu iOS'a nolmuş ya bütün firmalar çekiyor oyunlarını. Apple yine ne şartı koydu da firmaları zor durumda bıraktı acaba? Bir değil iki değil oyunlar kaybolup gidiyor iOS'tan.

orangeblu

6.10.2015 18:25:30

0
Bir hata olmuştur büyük ihtimalle
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Walking Dead: The Game ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
68 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız