Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Thing Filminin Yeni Bir Versiyonu Üzerinde Çalışılıyor

 
1982 yılında vizyona giren ve oldukça başarılı bir film olan The Thing'in yeni bir versiyonu üzerinde çalışılıyor. 1982 yılında vizyona giren filmin yönetmeni John Carpenter'dı. Filmin hikayesi ise John W. Campbell'ın "Who Goes There?" adlı kitabından uyarlanmıştı.
 
Bu yeni film projesi tam olarak The Thing ile alakalı olmayacak. Yazar John W. Campbell'ın "Frozen Hell" isimli romanından esinlenecek. Şu an için film ile ilgili bilinen tek şey, aslında filmin ana temel olarak Frozen Hell'den esinleneceği ancak "Who Goes There?" ve "The Thing" gibi eserlerin de en iyi yanları alacak olması. Filmin yapımcılarından biri ise Alan Donnes olacak.
 
The Thing ismi ile 2002 yılında aynı zamanda bir oyun da çıkmıştı ve filmin devamını konu almıştı. Half Life'a benzerliğiyle dikkat çekse de oyunun yayınlanmasının üzerinden uzun zaman geçtiği için şu an çok oynanabilir bir oyun olduğunu sanmıyoruz. Ancak 2017 yılında The Thing filminden esinlenerek "Distrust" isimli bir oyun yapılmıştı ve oldukça olumlu yorumlar almıştı. Eğer The Thing ilginizi çeken bir film ise oyuna biraz göz atabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure Film ve Dizi Haberleri the thing film oyun distrust John Carpenter
Yakuza: Like a Dragon'ın Satışları 300 Bin Adeti Aştı Söylenti: Resident Evil 8'den İlk Detaylar [Güncelleme]
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

The_Rahip

28.1.2020 20:26:53

0
2011 yılında yapılan film 1982 yılındaki filmin öncesini anlatıyordu. Zaman dilimleri hemen arka arkaya. 1982 yapımin sağlam bir remake versiyonu yapılmalı. 1982 deki versiyonu sık sık izlerim ve hala büyük keyif alirim

Venomstr

28.1.2020 18:54:56

0
1982 yapımı olanın yeri ayrı. O geçekten harikaydı.

porsux

28.1.2020 18:19:27

+1
Ben mi atladım bilmiyorum ama haberde herşeyden bahsedilmiş ama 2011 yapımı film es geçilmiş. Bence oldukça başarılı bir filmdi, izlemeyenlere tavsiye ederim. Birde 2002 yapımı oyununun hala oynanılabilir olduğunu tahmin ediyorum. Çünkü zamanında oynadığımda büyük keyif almıştım, baya hakettiği değerin altında kalmış bir oyundu. Şu anda nereden bulabilirsiniz hiçbir fikrim yok ama bulursanız bir şans vermenizi tavsiye ederim. Oynamayanlara saygımdan dolayı oyunun yaşattığı korkunç şeylerden bahsetmek istemiyorum, sadece şunu söyleyeyim; bunun çokta benzeri bir başka oyunun olduğunu hatırlamıyorum. Tek başınıza olsanızda olmasanızda gerileceğiniz bir yapım diyeyim kısaca. Filmleri izlemeyenlere ilk olarak oyunu oynamasını tavsiye ederim..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız