Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Tale of Onogoro, PSVR ve SteamVR'a Geliyor

 
 
Geliştirici AMATA KK, sanal gerçeklik aksiyon macera oyunu The Tale of Onogoro'yu PlayStation VR ve SteamVR için yayınlayacağını duyurdu. Bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
The Tale of Onogoro, Quest için ilk olarak 17 Mart'ta 29.99 dolara Quest Store aracılığıyla piyasaya sürüldü. İngilizce ve Japonca seslendirmeler ile İngilizce, Japonca Fransızca, İspanyolca, Almanca ve Korece alt yazı desteğine sahip.
 
The Tale of Onogoro'da oyuncular, birdenbire kendilerini Japon tapınağında olan Haru Kose'nin yaşadığı paralel bir dünyaya bağlanır. Bu dünya Taisho dönemi Japonya'sına benzer. Meiji Restorasyonu döneminde buharlı motorların icadı ile insanlar yeni harikalar yaratmak için bu teknolojiyi kullanmaya başladı. Bu teknoloji Ki'nin gizemli antik gücünü açığa çıkardı.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera vr The Tale of Onogoro
Portal Yazarı: Portal 3 için Çalışmalara Başlamalıyız Aksiyon RYO Oyunu El Shaddai: Ascension of the Metatron, Switch Konsollarına Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız