Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Sims 4 32-bit Desteğini Haziran Ayında Sonlandıracak

 
Electronic Arts, The Sims 4'ün 32-bit desteğini Haziran 2019'da sonlandıracağını duyurdu. Fakat 32-bit işletim sistemine sahip kullanıcılar The Sims 4: Legacy Edition'ı indirerek oyunu oynamaya devam edebilecek.

Electronic Arts: "Teknolojilerimizin düzenli olarak değerlendirmesini yapıyoruz ve oyunu büyütmeye, iyileştirmeye ve optimize etmeye devam etmek için 32-bit desteğini sonlandırma kararı aldık. Eğer 64-bit işletim sistemine güncelleme yapamayan bir PC oyuncusuysanız The Sims 4: Legacy Edition sizin için ulaşılabilir olacak."

The Sims 4: Legacy Edition 32-bit desteğinin sonlandırılmasıyla, Haziran 2019'da, çıkış yapacak ve oyuncular kayıt dosyalarını Legacy Edition'a aktarabilecek. Legacy Edition'ın olumsuz bazı tarafları da var. Hata düzeltmeleri ve yeni güncelleme almayacak, 26 Şubat'tan sonra yayınlanan paketleri desteklemeyecek ve galeri ve sosyal entegrasyonlar gibi online özellikler devre dışı bırakılacak.

The Sims 4 şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DSO Gaming the sims the sims 4 sims maxis simülasyon electronic arts the sims the sims 4 sims maxis simülasyon electronic arts
Söylenti: EA Access PlayStation Store'da Göründü VFŞL 2019 Kış Mevsimi 9. Haftası Tamamlandı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.3.2019 13:59:41

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri mantıklı karar. yazılım oyun geliştirmek maliyet gerektirir. hem 32 bit hem 64 bit için ayrı mesai harcamaktansa farklı yerlerede zaman harcayabilirler.
Hocam ilk çıkışında bunu belirtmeleri lazımdı kanımca. Bence bu hata ama dediğin açıdan bakınca doğru :) Neyse göreceğiz bakalım geri dönüşler nasıl olacak :)

BSC Misafiri

18.3.2019 22:50:05

+1
mantıklı karar. yazılım oyun geliştirmek maliyet gerektirir. hem 32 bit hem 64 bit için ayrı mesai harcamaktansa farklı yerlerede zaman harcayabilirler.

BSC Misafiri

18.3.2019 10:47:59

0
Herkes 7700k gtx ler eşliğinde 32gb ram ile oynamıyor, keşke desteği kesmeselerdi. Resmen 64 bit yoksa ilaçlı sürüme geç der gibi olmuş :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Sims 4
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız