Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Red Door Microsoft Store'da Listelendi, Yeni Call of Duty Oyunu ile İlişkili Gibi Görünüyor

 
Yeni Call of Duty oyunu ile ilgili ilk resmi bilgileri yakında öğreneceğiz gibi duruyor.

The Red Door, Microsoft Store üzerinde listelendi.

Yayıncılığını Activision'ın üstlendiği shooter türünde bir oyun, dosya boyutu 81,65 GB ve açıklama kısmında "Birden fazla gerçek var. Eğer cevapları aramaya gidersen her şeyi sorgulamaya hazırlan ve hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını kabullen. Kırmızı Kapı bekliyor, Geçmeye cüret edebilir misin?" yazıyor.
 
The Red Door daha önce de PlayStation Store veri tabanında COD2020INTALPHA1 olarak listelenmişti. İki listeleme de yeni Call of Duty oyununun alfa testine işaret.
 
Ayrıca The Red Door'un Black Ops serisi ile ilgili ufak bir bağlantısı da var. Call of Duty: Black Ops III duyuru fragmanında çalan Paint it Black şarkısının ilk cümlesi "I see a red door and I want it painted black." 
 
Söylentilere göre bu yılki oyun Call of Duty: Black Ops Cold War ve Soğuk Savaş / Vietnam Savaşı döneminde geçecek. Bu sonbaharda çıkışını gerçekleştirecek. 

Yayıncı Activision ve geliştirici Treyarch'dan henüz oyun hakkında resmi bir açıklama gelmedi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer
Aldous Huxley'nin "Brave New World" Kitabından Uyarlanan Dizi Yayınlandı No Man's Sky'ın Yeni Güncellemesi Desolation Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız