Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Raven Remastered PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu

 
   THQ Nordic The Raven: Legacy of a Master Thief'in remaster versiyonu The Raven Remastered'ı duyurdu. Oyun 13 Mart'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

   Remastered versiyon geliştirilmiş animasyonlar, ışıklandırma, saç efekti ve full HD çözünürlük sunacak. Ayrıca orijinal oyunda bulunan İngilizce, Almanca, Rusça, Lehçe ve İtalyanca dil seçeneklerinin yanı sıra remastered versiyonda Fransızca, İspanyolca ve Basitleştirilmiş Çin dil seçenekleri de olacak.
   

   'The Raven – Legacy of a Master Thief', 'The Book of Unwritten Tales'in yaratıcılarının yeni ve heyecanlı polisiye macerası. Şaşırtmacalarla dolu olarak sizi hikâyenin iki tarafına da dahil eder ve kovalamacayla polisiyeyi bir soygun hikâyesiyle birleştirir.

   Paris, 1960. Avrupa, centilmen bir usta hırsız The Raven'in kontrolünde. Soygunları her zaman gösterişli ve burnu kanamadan kurtulmayı beceriyor. Genç delifişek detektif Nicolas Legrand, usta hırsızla yüzleşip onu ölümcül yaralıyor.

   Londra, 1964. Antik bir yakut – 'Sfenks'in Gözleri'inden biri – British Museum'dan çalınıyor. Olay mahallinde: bir kuzgun tüyü. Birisi Raven'in izinden mi gitmeye çalışıyor?
 
   Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Raven Remastered macera point and click gizem tek oyunculu oyun
2018 Şampiyonluk Ligi Takım Kadroları Belli Oldu! Sword Art Online: Fatal Bullet Açılış Sinematiği

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Raven Remastered
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız