Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Plague Konsollar ve PC için Duyuruldu

 
 
   Focus Home Interactive ile Fransız geliştirici Asobo Studio, The Plague adlı yeni oyunlarını duyurdu. Aksiyon-macera türünde olacak oyun konsollar ve PC için çıkış yapacak.
 
   The Plague için çıkış tarihi bilgisi veya oyun hakkında bir bilgi yok ancak şubat ayının başında düzenlenecek bir etkinlikte yeni bilgiler gelecek. 
 
   Asobo CEO'su Sebastian Wloch,
 
"Focus Home Interactive ile ekibimizin yeni ve orijinal bir yapımda iş birliği yapması stüdyomuzun gelişmesi için büyük bir adım. Bu iddialı proje için güçlü ve büyüyen bir yayıncının tam desteğine ihtiyaç duyduk. Focus ekibi, profesyonellikleri, coşkusu ve açıklığı ile oyunculara sunmak istediğimiz deneyim için ideal ortaklardır." 
 
   Focus Home Interactive Başkanı Cédric Lagarrigue, 
 
"Asobo'nun orijinal bir yapım sunmasında Focus ekibi olarak eşlik edecek olmamız büyük bir gurur kaynağıdır. Kataloğumuzda giderek büyük bir yükseliş var ve The Plague da önümüzdeki yıllarda şüphesiz Focus'un akıllarda kalacak en önemli yapımlarından birisi olacak."

Bu haberin bağlantısı
URL
Focus Home Interactive Asobo Studio The Plague
The Flame in the Flood PS4 Çıkış Tarihi Duyuruldu 3 Ekrana Sahip Dizüstü Bilgisayar Razer Tarafından Duyuruldu

BSC Misafiri

6.1.2017 18:28:14

0
katedrale benzer bir yapı ve fareler var.Ortaçağ avrupasına göz kırpıyor.Aksiyon vaadi de heyecanlandırıyor.resimdeki yetişkin kız ve ufaklığın kardeş olduğunu tahmin ediyorum,bu da güçlü bir hikaye sunumuna işaret.Bekliyorum...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız