Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Order 1886'dan 45 Dakikalık Oynanış Videosu


    Sony'nin PlayStation 4'e özel olarak hazırladığı The Order: 1886'nın Off-Screen videosu paylaşıldı. Geçtiğimiz haftasonu düzenlenen PlayStation Experience'da el kamerası ile çekilen bu videoda, The Order: 1886'nın 45 dakikalık oynanış videosunu izleyebilirsiniz.

Videonun Spoiler içerebileceğini de sizlere söyleyelim!

Bu haberin bağlantısı
URL
sony ps4 santa monica ready at dawn the order 1886
Canlı Yayınlara Kaldığımız Yerden Devam! Source Film Maker ile Yapılan Yeni TF2 Kısa Filmi Harika Görünüyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Mactavish-

10.12.2014 22:50:55

0
Uğur Abi forumu bırakırsa bende bırakırım. 1 tane mennun olan görmüş olmanı istedim.

EmuMaster

10.12.2014 14:18:43

0
Tabi at gözlüğün olduğu için raw video yayınlayan sitelerden bir habersin. Oyun videosu izlerken mecbur kalmadıkça youtube kullanmam. Bilmem haberin varmı videoları orjinal kalitede sunan bir site var gamersyde. Ama ne bilecen işin gücün nasıl laf soksam, inci sözlük lafları kullanıp dalga geçme peşinde olsam dimi LA? Konsol alma meselesine gelince kaç yıllık oyuncusun merak ettim. Yaş muhabbetine girmeyecem 30 yaşında olup çoluğa çocuğa karışıp xbox fanlığı yapan adamada şahit olduk biz sene 2004 gibi. Konsol almamak için bahane değil. Kroluk olarak algılama çünki onu şimdiki mesajındaki olduğu gibi senin tarzın adamlar yapar. 3. Ps3ümü sattım diyorum birader anlamanda kıtlıkmı var ben japoncamı yazıyorum? Bu konsol u4 ve bloodborne dışında alınacak gibi gözükmüyor benim tarafımdan kendi görüşüm. Senin niye bu kadar zoruna gidiyorki? Sanırım şu dövüş çekiş hastası olan insanlardansın biri bir şey desede kavga çıkartsak gibisinden. Ha grafiğemi dönelim tamam paşam dönelim. Oyunlar downgrade yedi varmı bir itirazın? Aksini iddia edebilirmisin? "dyayv kuyube hava şeşeneği geldi eheh" Allah allah bak sen şu işe. Oyun dünyasında bu günleride gördük. Oyundaki hava olayı oyun çıktıktan sonra oyuna geliyor Hatta aslında önce yolları yayınlasalardı sonra her bir ay boyunca arabaları bak daha güzel olurdu. Yok bence sığ değil o zaman tüm forum sığ olurdu çünkü herkes gitmenizden yana sizden 1 tane memnun olan adam görmedim ben aksine çok pozitif ve objektif görüyorum kendimi

GT_55

10.12.2014 13:42:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster Ya birader bi kere senin avatarın başta kendini ele veriyor. Ne cgi'sinden ne grafiğinden bahsediyorsun sen. Yeri geldimi grafik önemli değil dersin şimdi kalkmış dandirik teknoloji demosu drive club'ın resimlerini paylaşıyorsun bu ne yaman çelişki böyle. Bak sana pc başındayken uğraşımı söyleyeyim (ha bu arada pc özelliklerim imzamda yazıyor gir bi bak) emulatör dosbox emulatör geometry wars 3 emulatör emulatör..... Genelde konsolda oyun oynarım neyse mesele o değil pc fanboyu diyosun ona binaen yazdım. Şimdi gelelim sony sempatizanlığına senin. Drive club'ı killzone'ı bende bekliyordum ama bu oyunlar patladı birader. Patlayan bir oyun istese über grafiğe sahip olsun bir anlam ifade etmez benim için. Diğer bir nokta order ve u3ün downgrade yediğini kendine yediremiyorsan o senin sorunun. Sony kaliteli bir firma olabilir her şeyden önce sony bir şirket. Şirketlerde ise fanboylara ihtiyaç yoktur kendi kendilerine ayakta durabilirler. Tıpkı yalan trailerlar ile oyuncuları kandırmak gibi. Şu order denen oyunun bana bir yeniliğini söylesene grafik ve sinematik deneyimi dışında. Bana resimlerle gelme açıklama yap düz tps shooter işte bildiğin. Karakterler desek hiç bir çekici yanı yok vs vs. Bu uzun uzadıya gider. Zamanında forumda ultra storm diye pc fanboyu vardı en son yıldırmıştık çekip gitmişti keşke senin gibi fanboylarda gitsede şu başlıklar altında seviyeli yorumlar olsa artık.
Konumuz grafik ise teknoloji demosuymuş, oyun patlamışmış falan bunları geçecen.Konuyu başka taraflara çekmeyecen.Evet aynen driveclub son güncellme ile hava şartları update'i ile resmen cgi grafiklere kavuşmuştur.Tabi sende büyük olasılık ps4 olmadığı için bunları göremezsin.Göremediğin içinde konuyu başka taraflara çekiyorsun.Order'ı falan beğenip, beğenmemek ayrı konu.Ona kimse birşey diyemez.Zaten ben seni bu yüzden eleştirmedim.Konsolu almamak için kendince uydurduğun masallara kendini inandırmanı eleştirdim.Tabi bu da bir bakış açısı.Kendini kandırmak. Ayrıca forumdan gidip, gitmemek düşüncesi de çok sığ bir düşünce olmuş.Madem yorumlarım seni bu kadar bunaltıyor.Orada blok tuşu var, onu kullanabilirsin.Gidersem sevinecekmisin le harbi.

Hoid

10.12.2014 13:28:26

0
Bu oyuna olan ilgin alakam gün geçtikçe düşüyor . Her dakika QTE her dakika dur ben bi göstereyim diye çıkan sinematikler . Karakterlerin karizmadan uzak olmaları ne bileyim beni itiyor bu oyun . O ilk videosu çıktığında ki grafikler atmosfere bakıyorum birde şimdikine downgrade yiye yiye bir hal olmuş . Bunuda ne yazık ki SONY sürekli yapıyor killzone da gördük , the last of us da gördük , uncharted 4 te paylaşılan resimlerde gördük bu oyunda da dediğim gibi görmüş olduk . Ee ne kaldı downgrade yemeyen drive club var oda beş para etmez ama gelen düzenlemelerle biraz adam etmişler . Blodbourne bakıyoruz oda downgrade yedi . 1080p 30 FPS de çalışacak diyin grafiklerde bu kadar oluyor diyin tamam kimse bir şey demez konsolun eti ne budu ne deriz geçeriz ama başta sen cilala makyajla birde şöyle böyle olacak diye gösterince insanlar haliyle gaza geliyor taki gerçekeleri görene kadar . Diyeceğim o ki elle tutulur işte budur diyeceğim bir oyun gelmedi daha PS4 cephesine . Umutlar God of War 4 e kaldı bakalım o nasıl olacak ... GoW 4 te kötü gelirse sırf diğer serilerini oynadığım için hatrı kırılmasın diye PS4 kiralar oynar bitirim . Şu haliyle konsol aldırtacak oyun ben göremiyorum varsa atladığım bilmediğim yazarsanız sevinirim ya da sen böyle diyorsun ama bu böyle diyeceğiniz varsa onuda yazın hatamızı düzeltelim .

EmuMaster

10.12.2014 11:35:49

-2
Ya birader bi kere senin avatarın başta kendini ele veriyor. Ne cgi'sinden ne grafiğinden bahsediyorsun sen. Yeri geldimi grafik önemli değil dersin şimdi kalkmış dandirik teknoloji demosu drive club'ın resimlerini paylaşıyorsun bu ne yaman çelişki böyle. Bak sana pc başındayken uğraşımı söyleyeyim (ha bu arada pc özelliklerim imzamda yazıyor gir bi bak) emulatör dosbox emulatör geometry wars 3 emulatör emulatör..... Genelde konsolda oyun oynarım neyse mesele o değil pc fanboyu diyosun ona binaen yazdım. Şimdi gelelim sony sempatizanlığına senin. Drive club'ı killzone'ı bende bekliyordum ama bu oyunlar patladı birader. Patlayan bir oyun istese über grafiğe sahip olsun bir anlam ifade etmez benim için. Diğer bir nokta order ve u3ün downgrade yediğini kendine yediremiyorsan o senin sorunun. Sony kaliteli bir firma olabilir her şeyden önce sony bir şirket. Şirketlerde ise fanboylara ihtiyaç yoktur kendi kendilerine ayakta durabilirler. Tıpkı yalan trailerlar ile oyuncuları kandırmak gibi. Şu order denen oyunun bana bir yeniliğini söylesene grafik ve sinematik deneyimi dışında. Bana resimlerle gelme açıklama yap düz tps shooter işte bildiğin. Karakterler desek hiç bir çekici yanı yok vs vs. Bu uzun uzadıya gider. Zamanında forumda ultra storm diye pc fanboyu vardı en son yıldırmıştık çekip gitmişti keşke senin gibi fanboylarda gitsede şu başlıklar altında seviyeli yorumlar olsa artık.

GT_55

10.12.2014 09:40:42

-1
quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster Sevgili gt_55 nickli fanboy ne pc fanatikliğimi gördünde beni ne kadar tanıyorsunda böyle itham ediyorsun. Tüm foruma senelerdir kendinle beraber bi kaç fanboy rezil kepaze ettiniz kendinizi hiç bir tane düzgün mesajınız yok sizin yüzünüzden kaç tane saygın üye yorumunu yazamıyor. Sen eğer az bir şey donanımdan anlıyorsan ben oyuncu değilim. 3 kere ps3 sahibi olmuş bir adamım oynamadığım exc kalmadı pcde emulatör dışında pek oyun açmam genelde konsolda oynarım. Senin belki hiç eline almadığın konsol vardır şuan benim elimde. O yüzden yersiz ithamlara gerek yok kimin ne olduğu ortada forumda sen ve senin gibiler olduğu sürece insanlar görüşünüde belirtemiyor. Sana hitaben bir şey yazmadığım halde nasıl içine dert yara olduysa nasıl zoruna gittiyse kıvrandığın belli. Gerçekler acıdır sevgili fanboy 1080p uncharted olabilir e hadi zorla 60 fps de olur (ki o biraz zor) ama supersampling dersen sana iyi hayal kurmalar.
Çok ta bilirmiş, prof pc fanboycuğu.Beni nerden tanıyorsun diye mesaj atıp, sonra aynı ithamları bana karşı kullanmak, hangi aklın ürünüdür.Merak etme en az senin kadar biliriz.Pc'miz de var çok şükür.Neyin ne olduğunu kendi gözlerimiz ile görüyoruz.Benim sana kızdığım nokta grafik teknik terim vs. mevzusu değil.Konsola çıkan oyunları kendince zorlama sebepler göstererek kendini kandırman.İşte o yüzden zevklen izliyorum dedim. Gerçekler konusuna gelirsek, o da şudur.Dünyanın parasını yatırıp bu grafikleri görememek.400 dolarlık konsolun grafik olarak oyun piyasını öttürmesidir gerçekler.Cgi grafikler ile oyun oynuyoruz daha ne olsun. https://cdn.mediacru.sh/4/46yCBCjPOGEs.webm
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7-JCp2iSkbk]

silverygt

10.12.2014 08:38:44

-1
Acikcasi bu sekild gelirse 2. Bi ryse son of rome etkisi yaratacaktir camiada. Bu kadar time event yapilmaz arkadas biraz ozgurluk sun oyuncuya. Ben ciktiktan sonra bikac inceleme okumadan ve izlemeden almakicin acele etmeyecegim acikcasi

BSC Misafiri

9.12.2014 23:33:50

+1
Oyunu psx'de oynayanlar gayet beğeniyor. Hatta eski demoyu oynamış ve oyun hakkında pek olumlu goruşu olmayan insanların fikirleri değişmiş. Order haberinde uc4 ? Df incelemesini okumamış olsak adamlar uc oyun goruntusunu yerden yere vurdu sanacağız. Adamlar IQ ye hayran olmuş, animasyonlar ayrı bir olay, bolum tasarımı ayrı, etkileşim ve multi path ayrı olay. Neyse. Aldığınız cihazı başkalarına onaylatmaya çalışmayın, ne pc ne xone ne ps4. Her oyun ve cihaz için geniş bir yorum yelpazesi bulabilirsiniz. Hoş bulduğunuz şeyler üzerine konuşmak, duzgun eleştiriler ortaya koymak, olçulu olup bir Community oluşturmak varken bence çok luzumsuz yollar seçiyoruz.

BSC Misafiri

9.12.2014 23:32:48

+1
Dünyanın en iyi grafikli oyunu The Order olmuş resmen film gibi. Bu oyun mgs gz gibi pc ye gelseydi oyunun süresi eksiği cartu curtu herşeyi unutulurdu bayram ederlerdi, örnekleri çok. Uncharted 4, Driveclub, infamous ss gibi oyunlardaki etkiyi de diğer platformlarda göremedim. Oyunun eksikleri olsada etkilemeyi başarıyorlar satış rekoru kırıyor PS4...

qqqqrpppp

9.12.2014 23:19:43

+1
çıkar çıkmaz almaya gerek olmayan bir oyun ucuzlayınca ve ya 2. ele düştüğünde alınır bence.

cikiacla

9.12.2014 23:16:14

+3
quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Çok talihsiz bir yorum olmuş. Heavy Rain diye bir oyun var, bir araştır istersen.
heavy rainde qte sahnelerde hata yaparsan oyun otomatik olarak doğruyu yapmıyor aksine senaryonun işleyişi bile değişiyodu, oyunda 20 farklı son vardı. ama ryse animasyon filmine tuş koyulmuş hali.

EmuMaster

9.12.2014 23:00:59

-4
Sevgili gt_55 nickli fanboy ne pc fanatikliğimi gördünde beni ne kadar tanıyorsunda böyle itham ediyorsun. Tüm foruma senelerdir kendinle beraber bi kaç fanboy rezil kepaze ettiniz kendinizi hiç bir tane düzgün mesajınız yok sizin yüzünüzden kaç tane saygın üye yorumunu yazamıyor. Sen eğer az bir şey donanımdan anlıyorsan ben oyuncu değilim. 3 kere ps3 sahibi olmuş bir adamım oynamadığım exc kalmadı pcde emulatör dışında pek oyun açmam genelde konsolda oynarım. Senin belki hiç eline almadığın konsol vardır şuan benim elimde. O yüzden yersiz ithamlara gerek yok kimin ne olduğu ortada forumda sen ve senin gibiler olduğu sürece insanlar görüşünüde belirtemiyor. Sana hitaben bir şey yazmadığım halde nasıl içine dert yara olduysa nasıl zoruna gittiyse kıvrandığın belli. Gerçekler acıdır sevgili fanboy 1080p uncharted olabilir e hadi zorla 60 fps de olur (ki o biraz zor) ama supersampling dersen sana iyi hayal kurmalar.

DubSteq

9.12.2014 22:12:55

+1
quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster Her sony exc oyunlarının videosunu sonuna kadar izlerim ama bu oyunu nedense 1 dakika izleyip kapatıyorum 2 yorum altımdaki misafir sony'nin son durumunu çok güEl açıklamış. Sony ps2 zamanındaki sony değil artık. O eski halinden eser yok şimdi sony.

Arkadaş yorumunda çok güzel bir noktaya değinmiş bahsi açılsada ben söyleyeyim diyordum. Killzone 2 traileri ile milleti nasıl kandırmışlardı sonra en sevdiğim trailer olan god of war 3 traileride aynı şekilde oyunla pek alakası yoktu.

Cory balrog her ne kadar serinin başına geçen isimde olsa söyleyeyim yeni god of war oyunuda bir cacık olmayacak. Hatta olacağı söyleyeyim; kan şiddet birilerinden intikam sinematik sahneler kaliteli kaplamalar vs vs. Bir şeyi tadında bırakmak gerekir.

Ama uncharted serisini istediğin kadar geliştir çünkü her oyunun hikayesi bir birinden bağımsız .

E3 trailerine ben ve musakka zaten demiştik oyun içi görüntü değil diye millet topa tutmuştu.

Çünkü akla mantığa sığacak bir şey değil sen bir oyunu 1080 p yapacan 60 fps olacak ve o oyunda supersampling kullanacaksın ve bunu kaldıran donanımda ps4 olacak. Hadi ordan!!!

Önce super sampling tekniği nedir pc ler bile açıldığında nasıl sürünüyor onu bir öğren sonra topa koy sevgili sony fanatiği arkadaşım (o biliyor kendini).

Bir kez daha söylüyorum o trailer pre render cgi idi. Az bir şey bu teknik detaylardan anlıyorsam buna kalıbımı basarım. Madem değil sony sözünü tutsun o dediği özellikleri ps4 ile piyasaya sürsün.

Order downgrade yedi
U4 cgi trailer oyun içi diye yedirildi (bakınız killzone 2 ps3 aynı taktik)
Yeni god of war hikayesini çok çok merak ediyorum adam kimden intikam alacak kimi kesecek.

Bloodborne ve last guardian dışında (oda iptal edilmez ise) çeken bir şey yok.

Saygılar.
SSAA gibi bir teknolojiyi zaten kullanabileceklerini zannetmiyorum çünki PS4 donanımı 4k rendering yeteneğine sahip değil. Digital Foundry "Eğer Sony PS4'te 4K çözünürlüğe destek verseydi Trine 2'yi PS4'te 3840x2160 çözünürlüklerinde, sabit 30 FPS değerlerinde oynatabilirdik" demişti. Belkide SSAA yapımına destek veriyo olabilirler orada emin değilim. Bana kalırsa U4 E3 traileri PS4 üzerinde 1080p30fps 4xMSAA ile oynatılabilecek güçte. GoW'da hikaye nereye gidecek kimse bilmiyor ama Sony'nin elindeki en iyi exc. oyunlardan biri(düzgün bir hikayeye bağlanabilirse). Order 1886 grafik kalite olarak çok minimal bir downgrade yedi.Oyun yine cgi film gibi. Biraz fazla film gibi. Oynanış dinamiklerinde patlayacak gibi geliyor bana. Sony'nin ağzı KZ2 de çok yandı.Yine aynı olay olmayacak diye birşey yok ama KZ2 kadar bir olay olmaz korkma.

GT_55

9.12.2014 21:05:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster Her sony exc oyunlarının videosunu sonuna kadar izlerim ama bu oyunu nedense 1 dakika izleyip kapatıyorum 2 yorum altımdaki misafir sony'nin son durumunu çok güEl açıklamış. Sony ps2 zamanındaki sony değil artık. O eski halinden eser yok şimdi sony. Arkadaş yorumunda çok güzel bir noktaya değinmiş bahsi açılsada ben söyleyeyim diyordum. Killzone 2 traileri ile milleti nasıl kandırmışlardı sonra en sevdiğim trailer olan god of war 3 traileride aynı şekilde oyunla pek alakası yoktu. Cory balrog her ne kadar serinin başına geçen isimde olsa söyleyeyim yeni god of war oyunuda bir cacık olmayacak. Hatta olacağı söyleyeyim; kan şiddet birilerinden intikam sinematik sahneler kaliteli kaplamalar vs vs. Bir şeyi tadında bırakmak gerekir. Ama uncharted serisini istediğin kadar geliştir çünkü her oyunun hikayesi bir birinden bağımsız . E3 trailerine ben ve musakka zaten demiştik oyun içi görüntü değil diye millet topa tutmuştu. Çünkü akla mantığa sığacak bir şey değil sen bir oyunu 1080 p yapacan 60 fps olacak ve o oyunda supersampling kullanacaksın ve bunu kaldıran donanımda ps4 olacak. Hadi ordan!!! Önce super sampling tekniği nedir pc ler bile açıldığında nasıl sürünüyor onu bir öğren sonra topa koy sevgili sony fanatiği arkadaşım (o biliyor kendini). Bir kez daha söylüyorum o trailer pre render cgi idi. Az bir şey bu teknik detaylardan anlıyorsam buna kalıbımı basarım. Madem değil sony sözünü tutsun o dediği özellikleri ps4 ile piyasaya sürsün. Order downgrade yedi U4 cgi trailer oyun içi diye yedirildi (bakınız killzone 2 ps3 aynı taktik) Yeni god of war hikayesini çok çok merak ediyorum adam kimden intikam alacak kimi kesecek. Bloodborne ve last guardian dışında (oda iptal edilmez ise) çeken bir şey yok. Saygılar.
Bir pc fanboyunun çırpınışlarını büyük bir zevklen izliyorum.

EmuMaster

9.12.2014 20:35:53

-4
Her sony exc oyunlarının videosunu sonuna kadar izlerim ama bu oyunu nedense 1 dakika izleyip kapatıyorum 2 yorum altımdaki misafir sony'nin son durumunu çok güEl açıklamış. Sony ps2 zamanındaki sony değil artık. O eski halinden eser yok şimdi sony. Arkadaş yorumunda çok güzel bir noktaya değinmiş bahsi açılsada ben söyleyeyim diyordum. Killzone 2 traileri ile milleti nasıl kandırmışlardı sonra en sevdiğim trailer olan god of war 3 traileride aynı şekilde oyunla pek alakası yoktu. Cory balrog her ne kadar serinin başına geçen isimde olsa söyleyeyim yeni god of war oyunuda bir cacık olmayacak. Hatta olacağı söyleyeyim; kan şiddet birilerinden intikam sinematik sahneler kaliteli kaplamalar vs vs. Bir şeyi tadında bırakmak gerekir. Ama uncharted serisini istediğin kadar geliştir çünkü her oyunun hikayesi bir birinden bağımsız . E3 trailerine ben ve musakka zaten demiştik oyun içi görüntü değil diye millet topa tutmuştu. Çünkü akla mantığa sığacak bir şey değil sen bir oyunu 1080 p yapacan 60 fps olacak ve o oyunda supersampling kullanacaksın ve bunu kaldıran donanımda ps4 olacak. Hadi ordan!!! Önce super sampling tekniği nedir pc ler bile açıldığında nasıl sürünüyor onu bir öğren sonra topa koy sevgili sony fanatiği arkadaşım (o biliyor kendini). Bir kez daha söylüyorum o trailer pre render cgi idi. Az bir şey bu teknik detaylardan anlıyorsam buna kalıbımı basarım. Madem değil sony sözünü tutsun o dediği özellikleri ps4 ile piyasaya sürsün. Order downgrade yedi U4 cgi trailer oyun içi diye yedirildi (bakınız killzone 2 ps3 aynı taktik) Yeni god of war hikayesini çok çok merak ediyorum adam kimden intikam alacak kimi kesecek. Bloodborne ve last guardian dışında (oda iptal edilmez ise) çeken bir şey yok. Saygılar.

mementopolis

9.12.2014 20:34:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: mementopolis




Hic mi akil almadiniz anlamadim.Firmalar bunu artik aliskanlik haline getirdiler.Adamlar E3 de iri Kasli PC ustunden oynuyo oyunu sonra "Bu daha Pre Apha.Ciktiginda bunun bilmem kac kati olucak" diyor,sonra oyunun son hali konsol donanimi ustunde calistigi icin yolunmus tavuga donuyor.Ozellikle boyle sacmaliklarda Sony'nin ustune yok.KZ2 de yapmislar di simdide ND gibi bi firmayi buna alet ettiler satislar icin.O bir CGI idi CGI.PS4'u as kes,kas oyle bir gorselligi veremez.Adamin sac telleri tek tek belli oluyor be birader.Oyun ici haliyle o video da ki detay ve poligon seviyesi arasinda ucurum,daglar,gezegenler var niye cunki biri "pre rendered CGI" oteki "oyun ici".Madem PS4 o gorselligi veriyor ohohoho nediye PC'ye millet para dokuyor.Bide 1080p/60fps:)Uyanin kac etti bu,ders alin azcik.Ayrica Digital Foundry'e selamlar fln.Daha fazla komi olma istersen:)
ne sacmaliyorsun ? , bu oyunun kalitesini gördük banane iki dakikalik cgi videosundan oynanis videosu tatmin edici. 1080p ve 60fps diyenlkerede selamlar olsun :D

Aaron Paul

9.12.2014 19:56:49

-1
Ben kolay kolay, ''Çöp - Balon '' demedim hiç bir zaman ama bu oyun BALON !

BSC Misafiri

9.12.2014 19:52:07

-2
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis
Hic mi akil almadiniz anlamadim.Firmalar bunu artik aliskanlik haline getirdiler.Adamlar E3 de iri Kasli PC ustunden oynuyo oyunu sonra "Bu daha Pre Apha.Ciktiginda bunun bilmem kac kati olucak" diyor,sonra oyunun son hali konsol donanimi ustunde calistigi icin yolunmus tavuga donuyor.Ozellikle boyle sacmaliklarda Sony'nin ustune yok.KZ2 de yapmislar di simdide ND gibi bi firmayi buna alet ettiler satislar icin.O bir CGI idi CGI.PS4'u as kes,kas oyle bir gorselligi veremez.Adamin sac telleri tek tek belli oluyor be birader.Oyun ici haliyle o video da ki detay ve poligon seviyesi arasinda ucurum,daglar,gezegenler var niye cunki biri "pre rendered CGI" oteki "oyun ici".Madem PS4 o gorselligi veriyor ohohoho nediye PC'ye millet para dokuyor.Bide 1080p/60fps:)Uyanin kac etti bu,ders alin azcik.Ayrica Digital Foundry'e selamlar fln.Daha fazla komi olma istersen:)

BSC Misafiri

9.12.2014 19:51:36

+3
quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9
alıntı:

Orijinalden alıntı: cikiacla
ryse ı oyun kategorisine koymanız bile hata. oyun sadece QTEden oluşuyo ve hata yapsanda senaryo kendisi doğruyu yapıyo, yani bildiğin animasyon film. şimdi sonynin gidip bi filme tuşlar koyup alın bu oyun demesini mi bekliyosun?



Çok talihsiz bir yorum olmuş. Heavy Rain diye bir oyun var, bir araştır istersen.
heavy rain bir baş yapıttı, ryse ın ise puanları ortada.

dogu16

9.12.2014 19:22:29

+1
quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9
alıntı:

Orijinalden alıntı: cikiacla
ryse ı oyun kategorisine koymanız bile hata. oyun sadece QTEden oluşuyo ve hata yapsanda senaryo kendisi doğruyu yapıyo, yani bildiğin animasyon film. şimdi sonynin gidip bi filme tuşlar koyup alın bu oyun demesini mi bekliyosun?



Çok talihsiz bir yorum olmuş. Heavy Rain diye bir oyun var, bir araştır istersen.
Heavy Rain ile Ryse'ı bir mi tutuyorsun cidden? ve arkadaşın demek istediği Ryse'da eğer QTE'lerde zamanında basamasan ya da yanlış bassan bile başarılı oluyor saldırı sadece az puan geliyor.

mementopolis

9.12.2014 19:19:10

+1
quote:

Orijinalden alıntı: msahin55
3.cü oyun.

MantarTheGreat

9.12.2014 19:11:42

-3
quote:

Orijinalden alıntı: cikiacla ryse ı oyun kategorisine koymanız bile hata. oyun sadece QTEden oluşuyo ve hata yapsanda senaryo kendisi doğruyu yapıyo, yani bildiğin animasyon film. şimdi sonynin gidip bi filme tuşlar koyup alın bu oyun demesini mi bekliyosun?
Çok talihsiz bir yorum olmuş. Heavy Rain diye bir oyun var, bir araştır istersen.

Guest-0D5961688

9.12.2014 19:00:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: omris2013<br> <br> </blockquote><br> <br> digitalFoundary'ye selamlar.....firma ps4'dün yapmis oldugu render kullanmis olduklarini söylediler oyun ici demediler , :) diyeri oynanis videosu .<br> <br> oyunun oynamis biri olarak kalitesini iyi biliyoruz<br> <br> <table style="display: inline-block;" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" bgcolor="black"><tbody><tr><td><div><a href="http://static1.gamespot.com/uploads/original/1484/14849725/2567255-9862214069-24926.gif" target="_blank"><img alt="Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın" src="http://static1.gamespot.com/uploads/original/1484/14849725/2567255-9862214069-24926.gif" width="320" onload="if(this.width>this.height){this.width=320}else{this.height=240}" border="0"></a></div></td></tr><tr><td style="color: White; text-align: center;">Orijinal boyut için tıklatın</td></tr></tbody></table>
Cahilliğime verin, bu GİF'deki Uncharted sanırım. Hangi oyunu?

mementopolis

9.12.2014 18:29:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: omris2013
digitalFoundary'ye selamlar.....firma ps4'dün yapmis oldugu render kullanmis olduklarini söylediler oyun ici demediler , :) diyeri oynanis videosu . oyunun oynamis biri olarak kalitesini iyi biliyoruz
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

omris2013

9.12.2014 18:08:20

-2
Uncharted hayranıyım ama şunu belirteyim ki e3 teki gibi görünmüyor bakın karşılaştırmalara
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

pireee

9.12.2014 18:05:07

0
Bak merdiven altından bakıyor çakal :))

bozcan

9.12.2014 17:55:06

+1
QTE'lar bence güzel yedirilmiş atmosferi desteklemiş. Küçük ara sahneler oyunu biraz fazla kesiyor olabilir ama adamlar film hissiyatı vermek istiyor ve olmuş bence. Bu oyunu/tarzını herkes sevecek değil sonuçta ama bu oyun üzerinden PS4'e giydirmek oyunların geleceğini eleştirmek saçmalık olur.

emretor23

9.12.2014 17:43:19

+2
Oyundan buyuk beklentim olmamasina ragmen CE sini siparis gecmistim bu video yu izledikten sonra iptal ettim..

cikiacla

9.12.2014 17:43:08

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Bir Xbox One sahibi degilim ama görsellik icin XO veya Ps4 den birini secseydim,ne The Order icin ne de U4 icin gidip PS4 almam ve hic bir XO sahibinin alacaginida dusunmuyorum.CGI dediginiz U4 grafiklerene Didital Foundry "hic etkileyici degil,E3 de gosterdikleri seylerin yanindan bile gecmiyor" diyor. http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-is-uncharted-4-the-generational-leap-we-were-hoping-for Buyur bide burdan bak http://www.dsogaming.com/screenshot-news/uncharted-4-character-comparison-reveal-vs-in-game-vs-ryse-vs-assassins-creed-unity-vs-crysis-3/ Bunlari buraya yazmazdima ama madem grafikleri ortaya attin al sana gercekler.Ryse XO'nin cikis oyunu hala TO 1886 ve U4 den fersah fersah daha iyi gozukuyor hle ki Quantum Break kendini asmis o yuzden bu iki oyunun "grafikleri" icin her hangi bir XO sahibinin PS4 alacagini dusunmuyorum.
ryse ı oyun kategorisine koymanız bile hata. oyun sadece QTEden oluşuyo ve hata yapsanda senaryo kendisi doğruyu yapıyo, yani bildiğin animasyon film. şimdi sonynin gidip bi filme tuşlar koyup alın bu oyun demesini mi bekliyosun?

mementopolis

9.12.2014 17:42:50

+1
Ben cok Begendim. oyunun film gibi olmaktan cok bence görüldügü üzere catisma saneleri daha fazla. Bu oyunu begenmeyenler 3 -4 saat'lik oynanaan Milyon satmis Cod'u da begenmemislerdi beli bir kitleye hitap edecegi simdiden asikar yapacak birsey yok . Not: oyun türkce cikacak .

BSC Misafiri

9.12.2014 17:34:55

-8
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Uncharted 4 uzerine su oynanis videosundan sonra ben PS4 almayacak Xbox fanatigi tanimiyorum :) Gidin bakin hepsi siradadir simdi :)Video tam zamaninda geldi sagolun bsc calisanlari butun hafta sonu harika is cikarttiniz.
Bir Xbox One sahibi degilim ama görsellik icin XO veya Ps4 den birini secseydim,ne The Order icin ne de U4 icin gidip PS4 almam ve hic bir XO sahibinin alacaginida dusunmuyorum.CGI dediginiz U4 grafiklerene Didital Foundry "hic etkileyici degil,E3 de gosterdikleri seylerin yanindan bile gecmiyor" diyor. http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-is-uncharted-4-the-generational-leap-we-were-hoping-for Buyur bide burdan bak http://www.dsogaming.com/screenshot-news/uncharted-4-character-comparison-reveal-vs-in-game-vs-ryse-vs-assassins-creed-unity-vs-crysis-3/ Bunlari buraya yazmazdima ama madem grafikleri ortaya attin al sana gercekler.Ryse XO'nin cikis oyunu hala TO 1886 ve U4 den fersah fersah daha iyi gozukuyor hle ki Quantum Break kendini asmis o yuzden bu iki oyunun "grafikleri" icin her hangi bir XO sahibinin PS4 alacagini dusunmuyorum.

musAKka

9.12.2014 17:27:34

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Şu yaptığınız yorumlara inanamıyorum adamlar ne guzel derin senaryosu olan alternatif zamanda geçen tarihi kişiliklerinde oyunun içerisinde olduğu harika bir oyun yapmışlar siz vur geç oynamaya devam edin ubisoft sizi kazıklasın ancak bundan anlarsınız
Dikkat edersen kimse oyunun senaryosuna, geçtiği zamana, karakterlere laf etmiyor. Aksine bunların farkındayız ve bu güzelliklerin yanında oynanışın istemediğimiz bir şekilde olması sebebiyle ikilemde kalmışız. Yani The Order 1886'nın tek oynanış alternatifi Ubisoft oyunları değil. Duruma bu kadar yüzeysel bakmayın, fikirlere biraz saygı gösterin derim.

KoRnTuNeS

9.12.2014 17:23:35

+1
oyunda cidden çok fazla QTE sahne var, ben bile izlerken çok sıkıldım. umarım oyun boyunca böyle devam etmiyodur.

Sir Maximus is BACK

9.12.2014 17:23:02

-1
Oynamış ve karakter animasyonlarında ciddi eksiklikler var.Shooter elementleri de aynı şekilde.Grafik konusunda diyecek yok,kapalı alanları gormuş olsak da iyi duruyor,ancak bir oyunu oyun yapan oynanabilirliktir.Yukardaki arkadaşlara katılıyorum.

BSC Misafiri

9.12.2014 17:19:15

-1
Şu yaptığınız yorumlara inanamıyorum adamlar ne guzel derin senaryosu olan alternatif zamanda geçen tarihi kişiliklerinde oyunun içerisinde olduğu harika bir oyun yapmışlar siz vur geç oynamaya devam edin ubisoft sizi kazıklasın ancak bundan anlarsınız

BSC Misafiri

9.12.2014 17:19:13

+1
Sony'nin ex oyunu olmasaydı bu kadar dikkat çekmezdi. oyun güzel ama biraz sıkıcı gibi. sürekli bir tuşa basmamızı isteyen yerler çıkıyor.

musAKka

9.12.2014 17:11:57

+1
Katılıyorum. Mesela Heavy Rain de sinematik bir oynanışa sahipti ancak türle birlikte oynanış şekli oyuna güzel yedirilmişti, o yüzden sarıyordu oyun. Ancak sonra çıkan Beyond: Two Souls oynanış açısından bana göre çok sıkıcıydı. Oyunu bitirdim ama yarısından itibaren sürekli kendime "ya bırak oynamayı, kalan kısmını video olarak netten izle" diyip durdum. Uncharted 2'de de ara sahneler vardı ama zerre kadar sıkılmamıştım, oyuna ara vermek bile istemiyordum, o kadar güzeldi. İşte dengeyi kurabilen gayet de güzel kuruyor ama şu videodan izlediğim kadarıyla The Order 1886 ne yazık ki beklediğim dengeyi kuramamış gözüküyor.

Straxien

9.12.2014 17:10:15

+2
Açıkçası şu videolardan sonra oyundan soğudum. Yani bu oyunu ben oynamayacaksam niye alayım ki ? Onun yerine Bloodborne varken. Tabi parası olan ve seven alır ama ben bu film mi desem oyun mu desem bilemediğim şeye para vermem. Oyun dediğin şeyde asıl önemli olan bizim etkileşimimizdir arada 2-3 Tuşa basıp ara sahneleri izleyip duracaksam boşverin gitsin.

BSC Misafiri

9.12.2014 17:10:02

-1
Başlarda çok heveslendiğim bir oyundu, zamanla izlediğim videolarda hevesimi büyük ölçüde kaybettiğim gibi şu videodan 3-5 dakika izlememle bu kadar emeğe kendi oyun zevkim açısından yazık edildiğini düşünüyorum. Oyun dünyasına yeni seri kazandırılması güzel bir düşünce ama bu serinin de devam edebilecek potansiyele sahip olması gerekiyor.

stun

9.12.2014 16:57:19

0
ben takaslar oynarım.... baya güzele benziyor.. sinematik havanın beni kötü etkiliyiceğini hiç düşünmüyorum oyuna yedirilmiş..atmosferi desteklediğini düşünüyorum.. kontrolüde sana vermişler gibi duruyor...puanlarına bakar öyle birşeyler yaparız

a.memo

9.12.2014 16:49:52

+1
Oyunun grafikleri atmosferi falan çok iyi duruyor ama animasyonlarda biraz sıkıntı var gibi geldi bana... Özellikle koşma animasyonunda sanki çişi gelmişte tuvalete koşuyo gibi karakter :D... Birde arkadaşlara katılıyorum konusu falan çok iyi olabilir ama oynanışta önemli bence oyuncuyu daha özgür bırakması lazım her adımda ara sahne yada QTE girerse bi müddet sonra sıkabilir...

EmuMaster

9.12.2014 16:43:52

-4
quote:

Orijinalden alıntı: musAKka The Order 1886'nın grafikleri, konsepti, atmosferi çok cezbedici olsa da şu oynanış şekli oyundan soğumama sebep oluyor. Sürekli script, sürekli QTE, sürekli ara sahne...

Tamam, film gibi oyun yapmak güzel bir şey ancak "film" kısmı "oyun" kısmına göre ağır basıyorsa benim için "oynamak yerine Twitch'den Youtube'den başkalarının walkthrough videolarını izlesem de kaybım olmaz" düşüncesi ağır basıyor.

Not: Bu tabi ki benim şahsi fikrimdir. Kimileri bu tür oyunları çok seviyordur, onlara şimdiden iyi oyunlar dilerim.
Ben bunu taaaa başta dedim ready at dawn o kadar kaliteli bir stüdyo değil diye millet topa kodu. Hani şu "büyücü büyücü" diyen sony aşıkları. İşin içinde santa monicada olsa yinede bu oyundan bu kadar beklentinizi yüksek tutmayın. Ben şahsen bu oyunu almam sony oyunlarını severim yanlış anlaşılmasın. Bunun yerine blood borne u seçmek daha mantıklı. Anladık iyi güzel sinematik deneyimi mükemmel yapıyorsunuz da artık sıktı. Heavy rain'den sonra bitti o olay sarmıyor artık. Biz cihazı oyun oynamak için açıyorsak oyun oynatın ds4ü 2-3 tuşa basalım diye almadıkki elimize. Tablet gençliği ve ps3 sonrası ergenler bilmez eskiden sh1de piyano bilmecesi vardı. Ölünce otomatik geçilsinmi diye sormuyordu oyunlar. 1 dakikalık sinematik bize yetiyor ve artıyordu çok keyif alıyorduk. Son zamanlarda bu şekilde bi uncharted 2 çıktı orantılı olarak birde souls serisi. Gerisi pekte önemli değil. Bu mesajdakilerin hepsi şahsi görüşümdür musakka hocamada saygılar sevgiler Herkese iyi oyunlar

BSC Misafiri

9.12.2014 16:43:06

+1
Uncharted 4 uzerine su oynanis videosundan sonra ben PS4 almayacak Xbox fanatigi tanimiyorum :) Gidin bakin hepsi siradadir simdi :) Video tam zamaninda geldi sagolun bsc calisanlari butun hafta sonu harika is cikarttiniz.

betadragon

9.12.2014 16:37:41

+2
böyle çıkmaz umarım kamera acayip kötü bir pozisyonda diğer karakterler bizi tınlamıyor ölünce tuşlara basıp ayağa kalkmak biraz garip olmuş

dominnic

9.12.2014 16:31:39

-1
türkçe altyazılı olucakmıydı bu oyun ?? kesin olması lazım konu baya derin iyice anlayıp oynamak lazım videoyu az izledim kapattım heyecanı kaçmasın diye ama bu oyun falan değil yani film gibi aynı muhteşem...

musAKka

9.12.2014 16:31:11

-2
The Order 1886'nın grafikleri, konsepti, atmosferi çok cezbedici olsa da şu oynanış şekli oyundan soğumama sebep oluyor. Sürekli script, sürekli QTE, sürekli ara sahne... Tamam, film gibi oyun yapmak güzel bir şey ancak "film" kısmı "oyun" kısmına göre ağır basıyorsa benim için "oynamak yerine Twitch'den Youtube'den başkalarının walkthrough videolarını izlesem de kaybım olmaz" düşüncesi ağır basıyor. Not: Bu tabi ki benim şahsi fikrimdir. Kimileri bu tür oyunları çok seviyordur, onlara şimdiden iyi oyunlar dilerim.

Varni34

9.12.2014 16:13:47

+1
spoiler veriyorum video 36 dakika :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Order: 1886
+ TAKİBE
AL
36 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız