Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Mandalorian'ın 2. Sezonu Ekim 2020'de Yayınlanacak

 
Disney'in Star Wars markası adı altında Disney+ için özel olarak yayınladığı The Mandalorian'ın ikinci sezonu bu yılın Ekim ayında yayınlanacak. Daha öncesinde 2020 sonbahar denmişti, şimdi de net bir ay öğrenmiş olduk. 
 
The Mandalorian'ın ilk sezonu 2019 Kasım tarihinde yayınlanmıştı ve izleyicilerden son derece olumlu notlar almıştı. Özellikle Baby Yoda karakteri sosyal medyada uzun bir süre konuşuldu. Hatta geçtiğimiz hafta Baby Yoda'nın gerçek boyutlarında bir figürü tanıtıldı ve siparişe açıldığı gibi site çöktü.
 
İlk sezonun sonu düşünüldüğünde de ikinci sezon için heyecanlanmamak elde değil. Ayrıca Disney'in başkanı Robert Iger, Disney+ platformunun 28.6 milyon aboneye ulaştığını söyledi. Disney+'ın hala çoğu büyük ülkede erişime açılmadığını hatırlatalım.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ign Film ve Dizi Haberleri the mandalorian disney+ çıkış tarihi türkiye çıkış tarihi türkiye star wars ikinci sezon baby yoda yayın tarihi oyuncular
Rockstar Games'in Kurucu Ortağı Dan Houser Şirketten Ayrılıyor Sony Interactive Entertainment, Manchester Stüdyosu'nu Kapatıyor

aykut291

5.2.2020 11:11:19

0
Çok güzel diziydi.İnşallah 2. Sezonda tempoyu kısmazlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız