Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Mandalorian 2. Sezonun Oyuncu Kadrosuna Michael Biehn de Katıldı

 
Disney'in Disney+ platformu için ürettiği The Mandalorian'ın ilk sezonu geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanmıştı ve çoğu insan tarafından olumlu yorumlar almıştı. Dizinin yaratıcılığını Jon Favreau yapıyor.
 
Dizinin ilk sezonunda Pedro Pascal, Gina Carano ve Giancarlo Esposito gibi isimler bulunuyordu. Dizinin ikinci sezonunda kadroya eklenecek oyuncular ise yavaş yavaş açıklanıyor. Şu an için açıklanan oyunculardan biri Rosario Dawson'dı ve Ahsoka Tano'yu canlandıracak. Bugün açıklanan bir diğer oyuncu ise Terminator filmi ile tanınan Michael Biehn. 
 
Michael Biehn ikinci sezonda başka bir Bounty Hunter'ı canlandıracak. Ayrıca ilk sezonda Mayfeld karakterini canlandıran Bill Burr de ikinci sezonda tekrar diziye dönecek.
 
Dizinin ikinci sezonu bu yılın sonlarında yayınlanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri star wars disney
The Batman Filminin Bestecisi, Batman Hakkında Konuştu Taipei Game Show 2020 Etkinliği Corona Virüsü Sebebiyle İptal Edildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız