Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Lord of the Rings: Gollum PS4, Xbox One ve Switch'e de Gelecek

 
Geliştirici Daedalic Entertainment, gizlilik macera oyunu The Lord of the Rings: Gollum'un daha önce duyurulan platformlar PlayStation 5, Xbox Series X ve PC'nin yanı sıra PlayStation 4, Xbox One ve Switch'e de geleceğini doğruladı. Tüm platformlar için 2021'de çıkışını gerçekleştirecek.

Future Games Show: Gamescom 2020 Edition sunumu sırasında The Lord of the Rings: Gollum için yayınlanan fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Hafta başında yayınlanan teaser fragmana ve detaylara da buradaki haberden göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu the lord of the rings yüzüklerin efendisi yeni oyun gollum gizlilik aksiyon yüzüklerin efendisi oyunu yüzüklerin efendisi oyunu pc detaylar yeni nesil
Drake Hollow Xbox One için Çıktı Yeni Oynanış Videoları: Little Hope, Quantum Error, Serious Sam 4, AC Valhalla, Watch Dogs Legion

BSC Misafiri

29.8.2020 01:48:42

0
heralde bu oyun birtek beni heyecanlandırıyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Lord of The Rings: Gollum
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız