Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Long Dark Birinci Sezon: Wintermute Kutulu Sürümü Eylül'de Çıkacak

 
   Geliştirici Hinterland Studio, The Long Dark Birinci Sezon: Wintermute kutulu sürümünün Eylül ayında PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacağını duyurdu.

   The Long Dark Birinci Sezon: Wintermute kutulu sürümünün dağıtımını Skybound Games üstlenecek. Skybound Games, Skybound Entertainment'ın yeni kurulan oyun yayın bölümü ve ekibe 505 Games'in ortak kurucusu Ian Howe liderlik ediyor.

   The Long Dark şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde dijital olarak ulaşılabilir durumda.
 

   SESSİZ KIYAMETE HOŞ GELDİN
 
Gece gökyüzünü parlak ışıklar aydınlatıyor. Rüzgar, öfkesini ahşap barakanın ince duvarlarından çıkarıyor. Uzaklarda bir kurt uluyor. Çantandaki bitmek üzere olan erzaka bakıyorsun ve elektriğin gizemli bir şekilde kesilmesinden önceki günlere dönmek istiyorsun. Ne kadar süre boyunca hayatta kalabileceksin?
 
   BU, THE LONG DARK
 
Long Dark, jeomanyetik bir felaket sonrasında oyuncular engin buzlu bir doğayı keşfederken kendi başlarının çaresine bakmak zorunda oldukları, insanı düşünmeye ve keşfetmeye yönlendiren bir hayatta kalma mücadelesidir. Zombi falan yok; sadece sen varsın ve karşında da soğuk ve Doğa Ana'nın sana yöneltebileceği tehditler var. 
 
   WINTERMUTE

The Long Dark'ın bölümlerden oluşan hikaye modu olan WINTERMUTE, Birinci Sezonu oluşturan beş bölümün üçüyle başlıyor.

Bölüm Bir: "Kibar Olma" bölümünde planör pilotu Will Mackenzie (oyuncu karakteri) ve Dr. Astrid Greenwood, gökyüzündeki gizemli bir ışık parlaması ve uçaklarının Kuzey Kanada'daki vahşi doğada parçalanması sonrası ayrılıyor. Hayatta kalmak için mücadele eden ve çaresizce Astrid'i arayan Mackenzie, bu sessiz kıyametin düzeyini anlamaya başladığı Milton'ın ufak bir kasabasını keşfediyor.

Bölüm İki: "Parlak Füj" bölümünde Mackenzie'nin Astrid'teki araştırması onu vahşi Kış bölgelerinin derinliklerine götürür. Gizemli bir tuzakçı Astrid'i bulmanın anahtarı olabilir. Fakat ona güvenilebilir mi?

WINTERMUTE'un ilk iki bölümü, toplam yaklaşık 15 saatlik bir oynanıştan oluşuyor. Üç ila Beş arasındaki bölümler de oyun ücretine dahildir ve yayınlandıklarında ücretsiz olarak kilitleri açılacaktır.

Jennifer Hale, Mark Meer, David Hayter ve Elias Toufexis (Bölüm Üç) tarafından performanslara ve Cris Velasco'dan müzik parçalarına yer veriliyor.
 
   HAYATTA KALMA MODU
 
Hayatta Kalma Modu, serbest biçimli, hikayesiz bir hayatta kalma serbest dünya modudur ve Erken Erişimde yaklaşık üç sene boyunca oynanmıştır.

Destek yok! Oyun, bilgi sağlayarak ama asla cevapların tamamını vermeyerek oyuncuların kendi başının çaresine bakabilmesi için meydan okuyor. Hayatta kalmayı hak ettiğini kanıtlaman gerekiyor.

Kalıcı Ölüm! Hayatta Kalma Modunda öldüğünde kayıtın silinir. Verdiğin her kararın önemi var. [WINTERMUTE'da kalıcı ölüm yoktur.]

Kondisyon ve Kalori: Açlığını, Susamışlığını, Bitkinliğini ve Soğukluğunu sağlamak için kaynaklarını dengelemeye çalışırken onları takip et. Her eylem, Kalori harcar ve zaman en değerli kaynağındır. Yolunu dikkatlice seç.

Erzak için Dünyayı Araştır: Aletler, Işık Kaynakları, Silahlar, İlk Yardım malzemeleri, Kıyafetler ve çok daha fazlasının dahil olduğu 100'ü aşkın teçhizat öğesi.

Büyük ve Canlı Bir Dünya: Değerli erzak arayarak Kuzey Kanada'daki 50 kilometre karelik bir vahşi doğa ortamını keşfet. Kış mevsiminde. Dinamik gün vakti, hava durumu, vahşi yaşam vb. olayların zorlayıcı olması için yeterli seviyede bir gelişigüzellik sağlıyor.

Doğal Seçim: Avla, balık tut, tuzak kur, tırman, harita kullan, hayatını kurtaracak gıda ve teçhizat öğeleri ara ve dostane olmayan vahşi yaşam tarafından ölmemeye, hipotermi, soğuk ısırması veya dizanteri gibi hastalıklara yakalanmamaya çalış ve hayatını kurtaracak teçhizatları bulup onların bakımını yap.

Avla veya Avlan: Avlayacak veya seni öldürecek vahşi hayvanlar: Kurtlar, Ayılar, Tavşanlar, Geyikler, Kargalar ve gelecek güncellemelerde eklenecek daha bir sürü hayvan.

Deneyimini Seç: Dört ayrı Deneyim Modu, rahat olduğun bir mücadele seviyesi bulmanı sağlıyor. Örneğin Seyyah Modu sessiz ve dalgın geçerken Mütecaviz Modunda sadece en deneyimli oyuncular bir hafta hayatta kalabiliyor.

Hayatta kalmak tek amacın ve ölmek tek son. Her oyunda kendi hayatta kalma hikayeni yaz.

Sascha Dikiciyan'dan müzik parçalarına yer verilmiştir. 
 
   MÜCADELELER
 
Birden çok ayrı Mücadele Modu, her biri 1-3 saat süren hedef bazlı deneyimler sunuyor. Örneğin Siste devasa bir tipiye hazırlanmak için yeterince erzak toplamaya çalışıyorsun. Veya Avlanan modunda katil bir Ayıdan kaçıyorsun. Hayatta Kalma Modunda uzun vadeli oynanış avantajları sağlayan Başarıların kilidini açmak için onları tamamla. Başlangıçta beş Mücadele mevcut, gelecek güncellemelerde daha fazlası eklenecek.
 
   GELECEK GÜNCELLEMELER
 
WINTERMUTE'un kalan üç bölümünü yayınlamanın yanı sıra Hayatta Kalma Modunu da güncellemeye devam etmeyi planlıyoruz. Geçtiğimiz üç sene boyunca Erken Erişimde yaklaşık 100 güncelleme yaptık. The Long Dark'ı satın alarak WINTERMUTE'un beş bölümüne ve Hayatta Kalma Moduna yapılan güncellemelere de erişim hakkı kazanıyorsun. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Long Dark Hinterland Studios Survival Bağımsız Indie PC
Far Cry 5 Kısa Filmi Youtube'da Yayınlandı Far Cry 2 Detayları vs Far Cry 5
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sturmbannführer

7.4.2018 20:28:48

0
Kutulu çıkıyorsa satışlar iyi gidiyor demek ki.

Ustanak

6.4.2018 12:57:38

0
Oyunu unuttum ha.. Hala çıkacak kalan 3 bölüm hikaye tamamlanacak vs diyorlar. Yahu hikayede de getir götür işi harici bir şey yaptığımızı hatırlamıyorum ki ben Şu potansiyeli yüksek oyunun da içine erken erişim, taksit taksit hikaye ekleyerek ettiler ya diyecek bir şey bulamıyorum..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Long Dark
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız