Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Legend of Zelda Triforce Heroes'dan 15 Dakikalık Oynanış Videosu

 
     Bu yıl E3 2015'te Nintendo tarafından duyurulmuş olan The Legend of Zelda: Tri Force Heroes'dan 15 dakikalık yeni bir oynanış videosu yayımlandı.
 
     Genel anlamda co-op üzerine yoğunlaşan oyunda oyuncular belirli bulmacaları geçmek için beraber çalışacaklar ve güzel bir sistem ile o bulmacaları geçebilecekler. Ayrıca oyun içerisinde bulunan karakterin üstünü başını değiştirebileceksiniz. Bu şekilde o karakteri kendinize çok daha yakın hissedebilirsiniz.
 
     Bu yılın sonlarına doğru Nintendo 3DS platformuna yayımlanması beklenen The Legend of Zelda: Tri Force Heroes'un oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak All Games Beta The Legend of Zelda Triforce Heroes The Legend of Zelda co-op nintendo e3 multiplayer 3ds nintendo 3ds
Sony PS4'ün Düşük İndirme Hızının Sebebini Araştırıyor Razer Tartarus Chroma Oyuncularla Buluştu

necipfazil2041

26.6.2015 14:56:17

0
Videoyu sonuna kadar izleyemedim. Oynayanlar cidden geri zekalı. İzleyin hak vereceksiniz. ufacık bir şeyi bile çözmek için bir ton zaman harcıyorlar. Oyun fena değil gibi görünüyor. Umarım bir phantom hourglass veya Spirit Tracks gibi konsolun özelliklerini kullanarak güzel bir oyun çıkarırlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Legend of Zelda Triforce Heroes
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız