Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD ‘A Hero Rises’ Fragnmanı

 
 
Nintendo, The Legend of Zelda: Skyward Sword HD için “A Hero Rises” adlı yeni bir fragman yayınladı. 
 
İlk olarak 2011'de Wii için piyasaya sürülen ve serinin zaman çizelgesindeki en eski hikayenin yanı sıra Usta Kılıcın yaratılışını tasvir eden The Legend of Zelda: Skyward Sword şimdi Nintendo Switch'e ek olarak gelişmiş kare hızı ve grafikler ve daha yumuşak ve daha sezgisel kontrollerle geliyor.
 
Saniyede 60 kare hızında çalışan oyunun bu gelişmiş sürümünde, orijinaline benzer bir şekilde iki Joy-Con kontrol cihazıyla hareket kontrolünü kullanarak oynamayı seçebilir veya sadece tuşlu kontrolleri kullanarak Nintendo Switch Pro Controller ile, elde taşınır modda veya Nintendo Switch Lite'da oyun oynayın. Oyunla birlikte bir dizi temalı Joy-Con kumandası de piyasaya sürülecek: Sağ Joy-Con kumandasının teması Master Sword'un görseli solda Hylian Shield motifi bulunuyor.  
 
The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, Switch platformuna 16 Temmuz'da çıkacak.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Legend of Zelda: Skyward Sword HD Nintendo Switch
Bright Memory: Infinite – Game Charging Night 2021 Fragmanı Surgeon Simulator 2: Access All Areas, 2 Eylül'de Çıkış Yapacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Legend of Zelda: Skyward Sword HD
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız