Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Legend of Zelda: Breath of the Wild Kapak Tasarımları Paylaşıldı

   The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ın Nintendo Switch üzerindeki kapak tasarımları paylaşıldı. Baktığımızda ise Avrupa ve Amerika bölgesi için farklı tasarımlar hazırlanmış. Aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
   Avrupa bölgesi için hazırlanan kapak tasarımı,
 
 
 
   Amerika bölgesi için hazırlanan kapak tasarımı,
 
 
 
   The Legend of Zelda: Breath of the Wild 3 Mart tarihinde Switch ve Wii U için çıkış yapacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Legend of Zelda Wind Waker Wii U Macera Link Prenses Zelda Açık Dünya Open World
The Legend of Zelda: Breath of the Wild İndirme Boyutu 13.4 GB Kratos'un Oğlunun İsmi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

esmerbuyucu

15.1.2017 19:14:56

0
NA kapağında Link ön plana çıkarılmış, EU kapağında ise atmosfer. İkisinin farkı var.

mehmetalpertr

15.1.2017 00:02:37

0
. </blockquote> Sizin gibi oyun dünyasında eskimiş birinin hevesi kursağında kalmamalı kesinlikle oynayın. Sizin adınıza bizde seviniriz. İyi oyunlar MehmetAlperTR Wrote: çok teşekkürler.. düşünmeniz yeter..

BSC Misafiri

14.1.2017 19:31:43

0
@olağan_şüpheli Sistem özellikleri düşük olduğu için hedef aldığı kitleyi tatmin edemez

BSC Misafiri

14.1.2017 19:30:38

0
Efsane:))

rambocuk

14.1.2017 13:52:29

0
quote:

Orjinalden alıntı: olağan_şüpheli bunun haberi yapıldı mı bilmiyorum ama vita 3ds switch e güzel alternatif olabilir. ZkmZY0xe6w8
Tutmaz nintendo yu da millet oyunları için alıyo

olağan_şüpheli

14.1.2017 13:47:17

0
bunun haberi yapıldı mı bilmiyorum ama vita 3ds switch e güzel alternatif olabilir. ZkmZY0xe6w8

dinazorkulagi

14.1.2017 13:35:42

+1
quote:

Orijinalden alıntı: mehmetalpertr Hayatımda hiç Zelda oyunu oynamadım. N64 zamanında PSX vardı bende.. O zaman Gamepro dergisi gelirdi ( Amerikan versiyonu ) o dergiyi alır o slikon grafiklere vayy bee.. diyerek bakardım. Sonra o slikon grafiklere yakın bir tarzda grafikler Crash Bandicot ile PSX e de geldi. Ama o zaman o kadar istememe rağmen bir türlü de alamamıştım. Wii U'yu da iki defa aldım. İlkini ablamlar Almanya'dan getirdiler. Ama büyük hayal kırıklığı yaşadım konsolda. Sonra Bayonetta 2 için bu sefer AMAZON.DE den Wii U aldım. Bir türlü Zelda oyunu oynamak nasip olmadı.. Haa Resident 4-1 Remake, Zero ve MGS Twin Snakes içinde Gamecube almıştım. Ama o zamanda nasip olmadı Zelda alamadım.. Şimdi bunun videolarını izliyorum çok hoşuma gitti. Ama yaş oldu 43.. Bu saatten sonra RPG nasıl oynarım bilmiyorum.. Final Fantasy 7-8-X bitirmiş birisi olarak ve serisiyi çok sevmeme rağmen FFXV i bile almadım... Artık tükeniyorum sanırım.. Sabrım da yok eskisi gibi.. Ama bu oyununda yeni Mario'nun da çok güzel olacağını düşünüyorum.. Yeni Mario oyununu da Dreamcast'teki SONIC Adventure oyununa çok benzettim.. O günler aklıma geldi. Taaa Hong Kong'tan Dreamcast aldırmıştım.. 56K Modem ile cazır cuzur bağlanıp Sonic videosu.. RE Code Veronica videosu izleyeceğiz diye kasardık... Şimdiki gençler bu oyunlar bakımından çok iyi bir zamanda yaşıyorlar.. Herkese iyi oyunlar dilerim..
Sizin gibi oyun dünyasında eskimiş birinin hevesi kursağında kalmamalı kesinlikle oynayın. Sizin adınıza bizde seviniriz. İyi oyunlar

EzioAuditore_

14.1.2017 01:46:24

+1
Oyunu oynayamayacak ve seriyi bilmiyor olsam da son zamanlarda gördüğüm en şık kapak tasarımlarından birine imza atmışlar. Çok güzel görünüyor.

mehmetalpertr

14.1.2017 01:36:36

+4
Hayatımda hiç Zelda oyunu oynamadım. N64 zamanında PSX vardı bende.. O zaman Gamepro dergisi gelirdi ( Amerikan versiyonu ) o dergiyi alır o slikon grafiklere vayy bee.. diyerek bakardım. Sonra o slikon grafiklere yakın bir tarzda grafikler Crash Bandicot ile PSX e de geldi. Ama o zaman o kadar istememe rağmen bir türlü de alamamıştım. Wii U'yu da iki defa aldım. İlkini ablamlar Almanya'dan getirdiler. Ama büyük hayal kırıklığı yaşadım konsolda. Sonra Bayonetta 2 için bu sefer AMAZON.DE den Wii U aldım. Bir türlü Zelda oyunu oynamak nasip olmadı.. Haa Resident 4-1 Remake, Zero ve MGS Twin Snakes içinde Gamecube almıştım. Ama o zamanda nasip olmadı Zelda alamadım.. Şimdi bunun videolarını izliyorum çok hoşuma gitti. Ama yaş oldu 43.. Bu saatten sonra RPG nasıl oynarım bilmiyorum.. Final Fantasy 7-8-X bitirmiş birisi olarak ve serisiyi çok sevmeme rağmen FFXV i bile almadım... Artık tükeniyorum sanırım.. Sabrım da yok eskisi gibi.. Ama bu oyununda yeni Mario'nun da çok güzel olacağını düşünüyorum.. Yeni Mario oyununu da Dreamcast'teki SONIC Adventure oyununa çok benzettim.. O günler aklıma geldi. Taaa Hong Kong'tan Dreamcast aldırmıştım.. 56K Modem ile cazır cuzur bağlanıp Sonic videosu.. RE Code Veronica videosu izleyeceğiz diye kasardık... Şimdiki gençler bu oyunlar bakımından çok iyi bir zamanda yaşıyorlar.. Herkese iyi oyunlar dilerim..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız