Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last of Us Part I'in birinci şahıs modu ilgi çekici görünüyor

 
 
Nughty Dog tarafından oyunculara sunulan tek oyunculu hikaye odaklı aksiyon macera oyunu The Last of Us Part I için yeni fan yapımı modlar geliştirilmeye devam ediliyor. Bu kapsamda YouTube'da içerik üreticisi 'Voyagers Revenge' oyunun birinci şahıs kamera bakış açısını gösteren yeni bir video yayınladı. Bu mod oyunun PC sürümü için şu anda geliştirilme aşamasında.
 
Birinci şahıs modu gayet iyi görünüyor
 
 
 
The Last of Us Part I birinci şahıs modunda gayet ilgi çekici görünüyor. Daha çok Dead Island ve Dying Light havası veren bu mod aynı zamanda bazı ortamlarda Far Cry esintileri taşıyor. Birinci şahıs kamera bakış açısıyla beraber oyun deneyimi gerçekten de değişebiliyor.
 
Belirtilene göre şu anda geliştirilme aşamasında olan birinci şahıs modu için herhangi bir sorun yok ve gayet sorunsuz bir şekilde geliştirilmeye devam ediliyor. Bu mod hem oynanış hem de ara sahne kısımlarında birinci şahıs bir görüntüyü bizlere aktarmayı hedefliyor.
 
Modun ne zaman yayınlanacağına dair herhangi bir bilgi şu anda yok. Peki siz bu modla beraber oyunu tekrardan oynar mısınız?
 
The Last of Us Part I birinci şahıs modu oynanış görüntüleri
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming macera pc The Last of Us™ Part I
Modern Warfare 2'nin 3. sezon oynanış görüntüleri sızdırıldı Mortal Kombat 11'in 500 milyon dolar kazandırdığı bildirildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last of Us™ Part I
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız