Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last of Us Part II Hikayesini Sızdıranların Naughty Dog veya Sony Çalışanı Olmadığı Doğrulandı

 
The Last of Us Part II'nin tüm önemli hikaye detayları oynanış görüntüleri aracılığıyla geçtiğimiz hafta internette sızdırıldı ve sızdıran kişi veya kişilerin Naughty Dog çalışanı olduğu yönünde haberler ortaya atıldı.
 
GamesIndustry.biz'e açıklama yapan Sony Interactive Entertainment, sızıntılardan sorumlu başlıca şahısları tespit ettiklerini ve bu şahısların Naughty Dog veya Sony Interactive Entertainment ile bağlantılı olmadıklarını belirtti.
 
Sony Interactive Entertainment, bilgilerin devam etmekte olan bir soruşturmaya tabi olduğunu belirterek daha fazla açıklama yapmadı.
 
The Last of Us Part II 19 Haziran'da Türkçe altyazı ve dublaj seçenekleriyle PlayStation 4 için çıkacak. PlayStation Store'da standart sürüm 429,00 TL ve dijital deluxe sürüm 489,00 TL'den ön siparişte.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Last of Us 2 The Last of Us Part II Naughty Dog Ellie Joel PlayStation 4
Assassin's Creed Valhalla'da Ana Karakteri Canlandıran İsimler Magnus Bruun ve Cecilie Stenspil Retro Co-op Arcade Shooter Oyunu Huntdown 12 Mayıs'ta Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MacGyver.

3.5.2020 19:37:09

0
forumlardaki çoluk-çocuğu gaza getireceğiz diye böyle bir şeye tenezzül etmemiştir.

aykut291

3.5.2020 18:22:18

0
Sony parayı basmış almış ödülü aa tüh Roc Starda para yokmuymuş parasımı yetmemiş ödülü almaya

ReflexAction

2.5.2020 11:16:57

+1
Özetle haberde diyor ki arkadaşlar biz sızdıran çalışanı tespit edemedik en iyisi çalışanlarımız sızdırmadı diyerek biz maaşları ödüyoruz herkes mutlu algısı yapalım bozulan imajımızı düzeltelim nasılsa sızdıran kendini açıklayamayacak.

Philipp_Plein

2.5.2020 06:59:49

+1
E bu haber daha skandal? Nasıl oluyorda firmada çalışmayan biri komple oyunu ele geçirip sızdırabiliyor? PC ler mi hacklenmiş nedir büyük rezillik.

Guest-AEF248198

2.5.2020 05:16:31

0
Hocam çok doğru bir yorum yapmışsınuz ama yorumunuzda bir ürünü övmediğiniz için kaale alan olmayacaktır. Daha Türkçe yazmayı beceremeyen insanlarım sırf bir ürünü övüp diğerine salladığı için burada artı yağmuruna tutulurken böyle akılcı yorumlar itibar görmüyor maalesef eskiden en azından kaliteli tartışmalar okurduk.

porsux

2.5.2020 02:15:44

+2
2020 yılında, bunca olaya, örneğe rağmen hala bu kadar paranın döndüğü bir mecrada hile hurda, para yedirme gibi şeylerin olmadığına inanmak için çok temiz bir kalbe sahip olmak gerekiyor. Sporundan siyasetine, inşaatından ihalesine maalesef her şeyde var bu pislik. Nitekim, elbette bu sektörde de olması olasıdır. Oyun kalitesi tartışmasına girmek istemiyorum aslında ama ucundan değinecek olursam... puanlar hiçbirşey benim için. Aynı şekilde satış rakamlarıda öyle. Çünkü her ikisini ayrı ayrı ve hatta birlikte değerlendirdiğimde bile katılmadığım sonuçlar oluştu. Burada bir oyunu almadan önce göze alabileceğim tek kriter olarak izlediğim videolar ve okuduğum kullanıcı yorumları sonucu tecrübelerim ve hislerime güvenmek kaldı. Bu şekilde davrandığım zaman pişman olmuyorum, yok o yüzyılın yapımı seçilmiş yok o biri çok büyük hayal kırıklığıymış. Kendileri çalar, kendileri söyler. Özellikle bu nesilde bu durum kendi adıma çok ayyuka çıktı ve çok paramı çarçur ettim, çok canım yandı. Bu da bana ders oldu, bundan sonra reklamlama bana vız gelir tırıs gider. Size de tavsiyem budur. Hiçbir oyunu ön sipariş etmeyin, hiçbir şeyin fanboyu olmayın.. Dünyanın en boş işi.

S A M C R O

2.5.2020 02:03:03

0
Hocam yanlış kişiye söylüyorsun

Guest-AEF248198

2.5.2020 01:58:27

0
Spider Man benim hesapta boş boş yatıyor Ps4'ü sattım. Ps Now'a üye olup Pc'de stream ederek oynayabilirsin diye biliyorum.

Johnny Silverhand

2.5.2020 01:54:35

0
Valla fanboy sayılır mı bilmem ama xbox kontroller ile oyun oynamak inanılmaz rahatlık. ps’im yok. Henüz... sırf spiderman için alınır ama.

Hiko999

2.5.2020 01:45:11

0
God of War'ın 2018 yılında bitek Game Awards'dan yılın oyunu olduğunu zannediyorsun herhalde. Dice, Bafta gibi prestijli ödül törenlerinde bile rdr2 yılın oyunu olamadi.Niye olamadı gibi açıklamalar yapmıyıcam, çok uzun sürer. Yılın oyunu olmaması rdr2'yi tabi ki kötü yapmaz, oyunun kalitesi ortada. Rdr2 ne kadar iyiyse gow'da o kadar iyiydi. Rdr2 açık dünya da zirve yaparken, gow ise combat mekaniklerinde zirve yapıyor. Her iki oyun da kenti türlerinde bir numara oyunlar. Bu arada 10 miyon satış rakamı 1 sene önceydi. Şu anda bi 15 milyonu falan vardır satış olarak.

Woogyboo

2.5.2020 01:37:54

0
GOTY konusunda birsürü etken var aslında, o yıl içindeki satış rakamları, hedef kitlesinin ne kadar geniş skalada olduğu, kritik puanları, yapım maaliyetleri bunlar çoğalır gider. Sadece x kriteri veya y kriteri üzerinden ödül veriliyor diyenlere hayatlarında başarılar diliyorum öncelikle. Minecraft örneği gördüm mesela yorumlarda, komik. Minecraft çıktığı yılda satış rekorları kırdı mı? Hayır. Asıl kriter bu işte, adı üstünde, Game of the Year. Aynı zamanda; büyük bütçeli bir oyun mu? Hayır. İndie bir oyunun GOTY alması çok zor (Sazan gibi atlamayın, Minecraft ilk çıktığında Microsoft'un muydu, bir düşünün). Last of Us'ın bu yıl GOTY alacağını düşünüyorum. Neden mi? Bu tür ödül organizasyonlarında kriterleri bir pasta grafiğine (pie chart) yerleştirirsek, en büyük yüzdeye sahip 3 kriter şunlar olur: 1. Bütçe büyüklüğü 2. Kritik yorumları 3. Hedef Kitle Skalası Cyberpunk 3. maddeden kaybedeceğini düşünüyorum, fazla cinsellik içereceği için oradan kaybedecektir. Onun haricinde bu saydığım maddelerden en önemlisi kritiklerdir. Yurtdışı kaynaklı kritikler ve bazı editörler ve yazarların (özellikle kişiliğini bilmeyenlerin çok sevdiği Jason Schreier gibi insanlar) bu ödüllere etkisi inanılmaz fazladır. Bu adamların çok övdüğü oyunlar GOTY almasa bile muhakkak en az 1 ödül alıp çıkarlar. Para basma olayının olduğunu düşünmüyorum, ancak ortada influence olayı kesinlikle var ve çok fazla. Zaten oyun sayısı artmaya başlayınca bu ödüllerin Oscar'a olan benzerlikleri gün yüzüne çıkacak, sektörden fazla tanıdığı olanların ödülleri kaptığı, dram filmi+minority kombosuyla en az 1 ödül alıp çıkan filmlere benzer oyunların olacağı dönemlere yavaş yavaş geçiliyor. Last of Us durumunda da hikaye kötü olsa bile minority+dram kombosunu yaptığı için kritikler tarafından övülecektir. Bu arada yanlış anlaşılmak istemem, LoU oynanış ve atmosfer anlamında bekleneni çok fazlasıyla karşılayacağından hiç şüphem yok. Ancak konuşulduğu gibi, bu ödüller de aslında en nihayetinde kişisel fikirlerdir. Sana bana göre önemli olan iyi bir hikaye, anlatım, atmosfer, müzikler, oynanış karışımı olabilir. Ama kritiklerin çoğuna göre önemli olan üsttekine alternatif olarak minority+vasat üstü diğer elementlerdir. Özetle gençler, çok takmayın. Ne kritikleri, ne de ödülleri. Açın 2-3 video izleyin, 2-3 kişiyi takip edin görüşünüze yakın. Onların ortalamasını alın. Burada hiçbir platformu savunmayın, insanları fanboylukla suçlayanlar da fanboy oluyor genelde bunu da diyerek yazımı noktalayayım.

Metal-Gear

2.5.2020 00:59:09

+1
Hiçbir önemi olmasa da o mecrada rüşvet ile ödül dağıtılmadığına ispat olabilir bu liste: 2003 Madden NFL 2004 Sports 2004 Grand Theft Auto: San Andreas 2005 Resident Evil 4 2006 The Elder Scrolls IV: Oblivion 2007 BioShock 2008 Grand Theft Auto IV 2009 Uncharted 2: Among Thieves 2010 Red Dead Redemption 2011 The Elder Scrolls V: Skyrim 2012 The Walking Dead 2013 Grand Theft Auto 2014 Dragon Age: Inquisition 2015 The Witcher 3: Wild Hunt 2016 Overwatch 2017 The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2018 God of War 2019 Sekiro: Shadows Die Twice 2003 yılından beri kimler ödül almış. Liste gayet makul, işte bu yüzden diyorum sizin en çok sevdiğiniz oyun bir diğerinin karşısında ödül almayınca o mecrada hile hurda olduğu anlamına gelmiyor. Buna şartlanmak yanlış bir hareket çünkü böyle olduğu zaman altı üstü bir oyunu savunmak için hiçbir dayanağı olmayan sözler sarf etmiş oluyor insanlar. Forum boş tartışmaların yaşandığı bir yere dönüşüyor o zamanda. Onun haricinde GOTY benim içinde önemli değil, ilk başta da söylediğim gibi: oyun güzelse GOTY olmasa ki ne olur bu konuda aynı fikirdeyiz. İşte bu yüzden bunların hiç birini God of War'u övüp öne çıkarmak için söylemiyorum, GOW yerin dibine batsa ki ne olur ben mi yaptım oyunu. Oyunu yapıp parasını kazananların ürününü ben saplantı edip savunmam. Nihayetinde "benim sevdiğim iyidir benim sevmediğim kötüdür" olayına dönüyor bu iş, buna ithafen konuşuyorum sırf. Forumlarda olay hep buna dönüyor çünkü ve sürekli bu saçmalığın kavgası dönüyor, genel olarak böyle.

MacGyver.

2.5.2020 00:40:41

+1
değerlendirme yaparken, kim olduğunu bile bilmediğin bazı kişilerin seçtiği oyunlara verilen uyduruk ödülleri 1 numaralı değerlendirme kriteri olarak görmen üzücü... senin aksine ben, kendi fikirlerime yeterince güveniyorum ve bir oyunu değerlendirirken ödül-mödül sallamıyorum, kimsenin seçimi ile kendi seçimimi desteklemeye çalışmıyorum. bunu sana da tavsiye ederim. sen, sürekli olarak ödülü verenlerin seçimini ve düşüncelerini referans göstereceksen, biz onlarla tartışalım, seninle değil...

S A M C R O

2.5.2020 00:24:52

0
Aynen öyle gow ne olduğu ortada aldığı ödüller ortada. Herkes hayal aleminde takılsın.

MacGyver.

2.5.2020 00:13:35

+7
-Minecraft'ta atladığınız şey minecraft'ın 10-20 dolar civarına satılması ve telefondan-tablete ve en uyduruk sistemde(pc) bile çalışabilmesidir. bu sebeple satış rakamları bu kadar yüksektir. dolayısıyla satış rakamlarını sadece belirli platformlarda çalışan 60 dolarlık 3A oyunlarla kıyaslamak abesle iştigaldir. ayrıca cirosuna bakarsanız o da bir başka R* oyunu GTA-5'in gerisinde kalır. -ben sony'nin parayı bastığını ispat edemem ama şahsen buna sonuna kadar inanıyorum. bu benim düşüncemdir, siz aksini düşünmekte elbette özgürsünüz. ama size sorsam siz de benim düşüncemin aksini ispat edemezsiniz. -"eğer" benim için yazdıysanız 180 derece dönenler ithamınızı üstüme alınmıyorum ve aynen size iade ediyorum. bilmenizi isterim ki ben bütün platformlara sahibim, geçtiğimiz 15 sene boyunca ulaşamadığım tek bir oyun bile olmadı. -size göre boş, bana göre dolu... 2 oyunu da yeterince oynadım, GOW'u bitirmesi 30 saat civarı sürdü, RDR'yi de online ı ile beraber 300 saat civarı oynadım. ve ben de diyorum ki GOW RDR ile kıyaslanabilecek bir oyun değildir ve hiçbir ödül bunu değiştiremez. kaldı ki "ödül" dediğin nedir, eğlence dünyasının en prestijli ödülü olan oscar'ı bile nelere verdiklerini görüyoruz.

MacGyver.

2.5.2020 00:02:46

+5
o zaman ben de xbox 360'ta red dead revolver'ı oynamış bir insan olarak yorum yapayım. (hayır oynayınca ne oluyorsa yani? neden böyle şeyleri belirtiyorsunuz anlamadım?) GOW'un hiçbir şey olduğu yok, GOW dün neyse bugün de o... sizler gözünüzde çok büyütüyorsunuz o kadar... mesela TLOU öyle değildi, TLOU bildiğin fenomendi ve herkesin önemsediği bir oyundu. (gerçi onun da fenomenliği bu oyuna kadar olacak sanırım) ben oyunların kalitesiyle ilgili bir yorum yapmadım; arkadaş: "rockstar'a ders olsun" demiş ona cevap verdim. yapımcı firmanın GOTY falan umrunda olmaz, umursadığı tek şey satış rakamlarıdır ve RDR2 o muhteşem GOW'u kendi platformunda bile 1.4'e katlamıştır. yapımcı için tek gerçek budur. Renault lambo örneği kel alaka ve son derece abuk bir örnek... aynı fiyata satılmıyorlar da ondan renault daha fazla satılıyor. Aynı fiyata satılsalar kimse gidip renault almaz. burada kıyaslanan ise aynı fiyatlı ürünlerdir. kalite meselesine gelirsek de; GOW güzel oyundu ama RDR2 çok çok daha komplike, çok daha büyük ve daha çok takdiri hak eden bir oyundur. Öyle ki; Santa monica gibi küçük stüdyoların öyle bir oyun yapmaya ne gücü, ne de çapı yeter. gerçekler bunlardır ama sizler GOW'u Half Life-2 falan gibi bir şey sanmaya devam edebilirsiniz. herkes hayal kurmakta özgür.

Thejoker58906

2.5.2020 00:00:43

0
Hocam zaten ödüller para basıp veya torbil ile alınıyorsa 2019 goty si nasıl sekiro oldu bu programın yapımcısı ve sunucusu geof Death stranding in yapımcısı kojima ile yakın arkadaş geof oyunda bile var madem bu işlerde hile hurda dönüyor neden yakın arkadaşının oyununu goty yapmadı buna verilecek cevapta belli bu arada belli etmediler çok belli olurdu vesaire dediğiniz gibi sonu olmayan bir tartışma bu.

Metal-Gear

1.5.2020 23:51:22

+3
Parayla puan ya da ödül alma olayını gerçekçi bulmuyorum, bununla alakalı hiçbir delil yok. Sadece klasik fanboy tartışmalarında "parayı bastı puanı aldı parayı bastı ödülü aldı" cümlesi kuruluyor. Bunun haricinde, ciddi ve elle tutulur şekilde nerede var böyle bir bilgi? Herhangi bir PS oyunu 80 altı metaya sahip olduğunda puanlar üzerinden oyunlar yerilirken, aynı metalar 80 - 90 üstü olduğu zaman sony parayı basmış puanları kapmış deniliyor. Bunlar boş söylemler, iyiyse parayı basmış, kötüyse incelemeler/puanlar gerçek öyle mi? Kalite kişiye göre değişir, GOTY olup olmamasına bende bakmam bir oyunun. Ya da puanları düşükse bile keyif aldıysam 70'lik bir oyun bana göre 90'lık bir oyundur örneğin. Sadece bu tip tartışmalardaki bu laflar çok samimiyetsiz. Oyun dünyasında tek gerçek bence oynanma süresi ve satış rakamı da değil. Minecraft pek çok kaliteli 3A oyundan çok satıyor. 176 milyon satmıştı geçen yılın haberine göre Minecraft ve sürekli oynanan bir oyun. O zaman 30 milyon satan Red Dead Redemption 2'den daha iyi bir oyun minecraft? Kriterleriniz tam olarak doğru değil yani. Ödüllü GoW da çok dandik bir oyun olur buna rağmen GOTY almış olur o zaman dersin ki bu ödül sisteminde bi hile var. Ama gel gör ki çok iyi bir oyundu zaten ödül alamayacak cinsten değildi ki. Gelecek dönem Cyberpunk ödül alabilir mesela. O zaman da ödül sistemi hileli ve parayla ödül veriliyor dermiydiniz?

S A M C R O

1.5.2020 23:27:50

0
İlk rdr yi Xbox 360 da oynayan ve rdr 2 yi de bitiren biri olarak gow karşısında bir şansı yoktu. Gow oyun dünyasında çok farklı bir isim artık. Rdr 2 kötü değildi ama şansına rakibi çok iyiydi. Bu arada satış rakamları bir ürünün ne kadar kaliteli olduğunu belirlemez. Fiat lamborghini den, Renault bentley den daha fazla araba satıyor.

Tiny Titan

1.5.2020 23:22:25

0
quote:

Orjinalden alıntı: Hiko999 Nooldu ? Naughty dog böyle kötüydü, öyle kötüydü ? Boş boş konuşup, oyunda trans karakter varmış diye firma da anabacı saklamadınız. Bu arada trans karakter falanda yokmuş oyunda rahat olun homofobikler. Ben Sony'de suç yok demiyorum ama bilip bilmeden boş boş teoriler üretmemek gerekiyo.
Kotakuda makale yayınlandı çalışma şartlarının ne kadar kötü olduğu hakkında. Hatta geçenlerde baş animasyoncu şirketten ayrıldı ve maruz kaldığı mobbing vs her şeyi anlattı. Ama senin gibi fanboylara ne desek boş he evet kardeşim naughty dog kral stüdyo neil druckmann da tam bir sevgi pıtırcığı. Git şimdi 489 tl den ön sipariş ver anca keser seni.

BSC Misafiri

1.5.2020 23:19:47

+1
quote:

Orjinalden alıntı: MacGyver. forumlardaki çoluk-çocuk dışında kim takar GOTY'yi? sony parayı basmış ödülü almış, bu kadar basit. oyun dünyasında tek gerçek satışlardır ve bir oyunun ne kadar oynandığıdır. gerisi yalandır. RDR-2 30 milyon sattı, GOW 10 milyon sattı. RDR-2'nin ps satışı da 14 milyon bu arada... Rockstar bu sektörde canının istediği zaman oyun çıkarabilecek tek firmadır. Diğerleri Rockstar'ın oyun çıkardığı zamana göre oyun çıkarırlar. Rockstar kimseye uymaz, kimseyi sallamaz, diğerleri ona uyar. uymazlarsa da sonuçlarına katlanırlar.
bu hesaba göre minecraft dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyunu hatta öyleki rdr 2 yanında cücük kalıyor. bu mudur yani ?

Guest-AEF248198

1.5.2020 23:16:30

0
Hocam siz de "xbox fanboyu olup ps SAHİPİ" havası var.

Boone

1.5.2020 22:52:28

0
Ödeyeceği tazminatı duymak için sabırsızlanıyorum.

MacGyver.

1.5.2020 22:34:01

0
komik olan preorder'ları da iptal oldu. :) preorder yapanlar diye bir şey kalmadı aslında. valla ben de bu oyuna ben de bayılıyorum ama sızıntılardan sonra inanılmaz derecede hayal kırıklığına uğradım.

BSC Misafiri

1.5.2020 22:31:37

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri 2018 de olduğu gibi olacak ve bu sene de GOTY Sony'nin olacak. Last of Us gibi bir oyunun çıktığı sene kimse başka bir oyunun GOTY olmasını beklemesin, hayalini bile kurmasın. Evet Cyberpunk 2077 gerçekten sağlam geliyor sömüre sömüre en az 3 kere bitireceğim ama biraz realist olmak lazım. Senaryosu sızdı diye hiç bir oyun GOTY yerini salmaz ne saçmalık bu ki sızsa ne fark eder ilk oyunun senaryosu dahil her anı klişeydi Bknz; Zombi istilası, Post-apokaliptik bir dünya, Kızını kaybeden bir baba, Kimsesiz, dünyanın kaderi elinde bir çocuk, bunların yolculukları ve final de Baba Kız gibi olmaları. Hatta bir yerde baba karakterinin yaralanıp kızın onu iyileştirmesi klişesi bile mevcut. Last of Us'ın olayı sunum arkadaş SUNUM... Adamlar bu klişe hikaye ve anları öyle bir sundu ki o atmosferi, gerilimi, vahşeti iliklerimize kadar hissettirdiler. Ben de bütün spoilerları yiyen kitledenim. Sebebi de oyunun belirsiz tarihe ertelenmesi belki tarih belli olsaydı açıp bakmazdım ND'un tek hatası bu ama bütün hikaye spoilerlarını yememe rağmen ben hala Last of Us Part 2 de bu hikayeyi öyle bir sunacaklar ki tekrar ve tekrar kanımız çekilip şok içinde ağzımız açık bir tecrübe yaşayacağız inancındayım.
Bırak Goty i Moty i iyi bir oyun bile olmayacak. Siz kendinizi kandırmaya devam edin.

Winter Is Coming

1.5.2020 22:31:08

+3
+1 oyunu ölümüne savunan kesim fanboylar ile preorder yapanlar oluyor genelde.

MacGyver.

1.5.2020 22:24:46

+11
forumlardaki çoluk-çocuk dışında kim takar GOTY'yi? sony parayı basmış ödülü almış, bu kadar basit. oyun dünyasında tek gerçek satışlardır ve bir oyunun ne kadar oynandığıdır. gerisi yalandır. RDR-2 30 milyon sattı, GOW 10 milyon sattı. RDR-2'nin ps satışı da 14 milyon bu arada... Rockstar bu sektörde canının istediği zaman oyun çıkarabilecek tek firmadır. Diğerleri Rockstar'ın oyun çıkardığı zamana göre oyun çıkarırlar. Rockstar kimseye uymaz, kimseyi sallamaz, diğerleri ona uyar. uymazlarsa da sonuçlarına katlanırlar.

BSC Misafiri

1.5.2020 22:09:18

+1
2018 de olduğu gibi olacak ve bu sene de GOTY Sony'nin olacak. Last of Us gibi bir oyunun çıktığı sene kimse başka bir oyunun GOTY olmasını beklemesin, hayalini bile kurmasın. Evet Cyberpunk 2077 gerçekten sağlam geliyor sömüre sömüre en az 3 kere bitireceğim ama biraz realist olmak lazım. Senaryosu sızdı diye hiç bir oyun GOTY yerini salmaz ne saçmalık bu ki sızsa ne fark eder ilk oyunun senaryosu dahil her anı klişeydi Bknz; Zombi istilası, Post-apokaliptik bir dünya, Kızını kaybeden bir baba, Kimsesiz, dünyanın kaderi elinde bir çocuk, bunların yolculukları ve final de Baba Kız gibi olmaları. Hatta bir yerde baba karakterinin yaralanıp kızın onu iyileştirmesi klişesi bile mevcut. Last of Us'ın olayı sunum arkadaş SUNUM... Adamlar bu klişe hikaye ve anları öyle bir sundu ki o atmosferi, gerilimi, vahşeti iliklerimize kadar hissettirdiler. Ben de bütün spoilerları yiyen kitledenim. Sebebi de oyunun belirsiz tarihe ertelenmesi belki tarih belli olsaydı açıp bakmazdım ND'un tek hatası bu ama bütün hikaye spoilerlarını yememe rağmen ben hala Last of Us Part 2 de bu hikayeyi öyle bir sunacaklar ki tekrar ve tekrar kanımız çekilip şok içinde ağzımız açık bir tecrübe yaşayacağız inancındayım.

BSC Misafiri

1.5.2020 22:08:43

0
Şu oyunu 19 mayısa çekin de oynayalım. Fıtık ettiniz bizi. Üstüne oyunu da sızdırdınız.Bari oyunu erkene alın da oynayalım.

Guest-AEF248198

1.5.2020 21:40:10

0
Belki de yanlış yerden baktığın için yanıma gelip benim açımdan baksan belki de daha farklı göreceksin olayları. Ayrıca nedense sen de bana bir an tanıdık geldin hayırlısı artık. Size de iyi oyunlar.

Hiko999

1.5.2020 21:40:08

+1
Yılın başında çıkmak daha da tehlikeli. Oyun unutulsbiliyor. Eylul, ekimde çıktığı zaman herkes oyuna hyple oluyor. Bence tam tersi. Bundan sonra Rockstara da ders olsun, God of War la aynı senede oyun çıkarmasın. İkisi de hak ediyordu. Gow aldı. Bu kadar basit

Hiko999

1.5.2020 21:37:16

+5
Nedense xbox fanboyu olup, ps sahipi olduğunu iddia eden bir potansiyel görüyorum sende. Neyse iyi oyunlar.

BSC Misafiri

1.5.2020 21:34:52

0
quote:

Orjinalden alıntı: Hiko999 Rdr2 yılın oyunu olacak diyen sen değil miydin ? Senaryosu sızdı diye oyun goty şansını mı kaybedecek sanıyorsun ?
Kanka çıkış tarihlerini de hesaba katmanı isterim. O yıl çok iyi rakipler vardı ama hepsi atıyorum Haziran 2018'de çıksa kesin ama kesin RDR2 alırdı hikaye modu ile. GoW efsane ve müthiş ama valla ne yalan söyleyeyim RDR 2'nin 5. bölüm final görevi bile tek başına GoTY alır (bana göre)

Guest-AEF248198

1.5.2020 21:31:52

0
Oyun çıktığında ben de oynayacağım Hiko kardeş. Bu arada yeni üyesin hayırlı olsun.

Hiko999

1.5.2020 21:30:16

+1
Oyun çıktığında görücem senin bu havalarını. Sende oyunları youtube'dan izleyen tayfadansın sanırım.

Guest-AEF248198

1.5.2020 21:26:59

0
Selam kardeş nasılsın? Ben de diyorum kendi hayallerindeki şeyleri bizim yazdığımızı sanan Hiko kardeş nerede kaldı.

mehmetalpertr

1.5.2020 21:25:57

0
TLOU 2 candır.

Hiko999

1.5.2020 21:25:23

+1
Rdr2 yılın oyunu olacak diyen sen değil miydin ? Senaryosu sızdı diye oyun goty şansını mı kaybedecek sanıyorsun ?

BSC Misafiri

1.5.2020 21:23:41

0
Herkes teşekkür etmesi gerekirken adama sövmüş. Sizi yolmaktan kurtardı adam, ergen senaryosuna yüzlerce lira vermemenizi sağladı. Her kimsen, ne kadar teşekkür etsem azdır. Allah yardımcın olsun.

Guest-AEF248198

1.5.2020 21:11:27

+2
Neyse yılın Goty ödülünü Cyberpunk'ın alacağı kesinleşti.

Thejoker58906

1.5.2020 20:58:08

+1
Şöyle kendini satsa ödemeyeceği yüklü bir tazminat verirler umarım.

Hiko999

1.5.2020 20:58:08

+1
Nooldu ? Naughty dog böyle kötüydü, öyle kötüydü ? Boş boş konuşup, oyunda trans karakter varmış diye firma da anabacı saklamadınız. Bu arada trans karakter falanda yokmuş oyunda rahat olun homofobikler. Ben Sony'de suç yok demiyorum ama bilip bilmeden boş boş teoriler üretmemek gerekiyo.

BSC Misafiri

1.5.2020 20:55:57

+5
Resim de ironik olmuş :D

BSC Misafiri

1.5.2020 20:55:56

0
Kimse o şerefsiz keşke yüklü bi tazminat ödesede oyunun fiyatını ucuzlatsalar. Bence hikaya sunumuyla oyun güzel olacaktı belki hikayeyi bile sevecektik. Ama kimse o batırdı her şeyi

Fenrir00

1.5.2020 20:56:08

0
Şöyle iyi bir ceza alsınlar.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last of Us Part II
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız