Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last of Us Part II Abby Hikaye Fragmanı

 
Naughty Dog, çıkışından neredeyse altı ay geçen The Last of Us Part II için Abby karakterine odaklanan yeni bir hikaye fragmanı yayınladı.
 
Naughty Dog iletişim yöneticisi Scott Lowe tarafından belirtilene göre "Yılın sonuna gelmemizle ve noel döneminde yeni oyuncuların oyunu ilk defa alacak olmasıyla birlikte, hikayeye genişletilmiş bir bakış sağlayan yeni bir fragman hazırladık ve yolları Ellie ile kesişen ve ters düşen Abby'nin duygusal yolculuğuna odaklanıyor."
 
The Last of Us Part II PlayStation 4 ve geriye uyumlulukla PlayStation 5 üzerinde ulaşılabilir durumda.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Spoiler içeriyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Last of Us 2 The Last of Us Part II Naughty Dog Ellie Joel PlayStation 4
PS3 Sistem Yazılımı Güncellemesi 4.87 Yayınlandı Cyberpunk 2077 Ön Yükleme ve Erişime Açılma Saatleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.12.2020 13:11:26

0
Bazı kişiler gerçekten insanı sinir ediyor. Yok Joel bencilmiş yok insanlığın umudu tükendi. Ps3 ve ps4te de oynadım ilk oyunu. Birçok kişi böyle bağışıklı diye gelip hiç biri yaşamamış. Ve aşıda bulunmamış. Yani Elli'de de aynı olay yaşanacaktı. Bu yüzden Ellie yi alıp gittik. Ve doktorda Joel a bıçak çektiği için öldü. Serinin içine ettiler.

BSC Misafiri

4.12.2020 12:14:48

0
Bu Sony Spoiler neden vermiş insanlara..

Guest-809FC2E19

4.12.2020 12:09:44

0
Oyun ps3 sürümünde güncellenmemiş versiyonunu oynadığımdan dolayı söyleyebilirim ki, normalde hikayede o npcnin bir önemi yoktu. [spoiler=5891109902]Son bölümde hastane içinde iki tane ses kayıt cihazı vardı. O kayıtlardan birinde Marlene şu ana kadar bağışıklı diye getirdiğimiz her insan ameliyat masasından kalkmadı ve aşıda üretemedik diyordu. Tabi Joel da bunu duyunca bu yüzden otoparkta Marlene'i öldürüyordu. [/spoiler] Oyunun Ps4 versiyonu çıkınca oyun birden popüler oldu ve Neil bazı şeyleri senaryodan çıkardı ve kimse de fark etmedi. Çıkarılan şeyler sadece oyunun ps3 versiyonunda var. O versiyonu oynarsanız niye fanların bu kadar kızdığını anlarsınız.

lextor

4.12.2020 11:48:21

0
Ulan arkadaş bu oyunu bir tek ben mi ters oynadım? Önce abby düşmanlığı sonra görünce küfür ettim, sonra ısındım. Her ne kadar tipleme çok gereksiz ve itici olsada ısındım yaw bu karaktere. Malum yerde ölmesini istemedim kontrolcüyü bıraktım. Sonra ellie düşmanlığı başladı. Nasıl hikayeydi lan bu? Ne diyor fetişist druckmann:intikam çoh köti bişi. Umuyorum bu sjw fetişizmini bırakır nd.

YildirimBuyucusu

4.12.2020 10:57:45

+1
Zaten videonun Dislike sayısı olayı özetliyor...

YildirimBuyucusu

4.12.2020 10:57:11

+3
Neil Druckman, yine aklıma geldi bak. Büyük potansiyeli olan bir hikayeyi tartışmaya açık ve bana göre kötü bir noktaya getiren abimiz. Senin yazacağın hikayeyi seveyim be abi. Playstation'da insanların sinirini zıplatmak için mi paylaştı bu fragmanı acaba, anlamadım.

akilsizadam

4.12.2020 10:38:48

0
Trailer falan değil bu tüm hikayeyi koymuşlar direkt

St Batuhan

4.12.2020 10:20:00

0
Öyle bir olay ki yazışmalara bakınca oyunun başarımını görmek mümkün. Hastalığın tedavi edilebilitesi, doktor ve Ellie'nin hayatta kalıp kalmayacağı gibi şeyleri oyunun çıkışından 6 ay sonra konuşabilmek. Bence güzel bir başarım. Elbette konuşulabilir ama bayağı içselleştirip yazma durumu var. --Spoiler-- Oyuna başladım ve ilk gün malum olayı yaşadığımda dışarıda şimşekler çakıyordu. İçimdeki öfkeyi yansıtıyordu adeta ve hiçbir şekilde Abby'i oynamaktan rahatsızlık duymadım. Zira aynı zamanda onun ve arkadaşlarının da bir serüveni var. Kurgusal evrende farklı bir açıyı görmeyi sağladı. Aynı sahneye kadar gelmek ve sonra Ellie ile kapışmak (o kısım biraz kötüydü zira malca hareket ediyordu biraz) Tabii oradaki hamilelik de güzel gelmişti dokunuş olarak. Sonrasında da gelişen olaylar falan iyiydi ama o son kısım. Ellie olarak şahsen Abby'i öldürmek istemiyordum. Tuşa basmak zorundaydım ama hüzünlü bir şekilde zorla basıyordum. Bir yandan hayır diyordum. Ve tabii Ellie'nin döndüğünde gördükleri önceki sahne sonrası daha zayıf kalmıştı bende. Yine de üzücü bir durumdu. Joel sekansı da orada eklenince... Güzeldi ya. --

KAKÁ

4.12.2020 07:51:34

+4
Ne Abby fetişistiymis bu firma ya, rezil ettiniz guzelim seriyi.

rambocuk

4.12.2020 05:44:55

0
Hiç bir oyunda o an kadar panik olmamıştım ellie ile evin içinde hayir lan düşündüğüm şey olmayacak değilmi diye bağırarak o dağ evine girmiştim offff, adamlar bu sefer nefreti tadacaksınız diye diye çıkardı oyunu ve başardılar gerçekten eşsiz bir deneyim hem oynanışı hem yaşattıkları ile

Johnny Silverhand

3.12.2020 23:47:53

0
spoiler alınmadan mesajlar havada uçuşmuş. illa ki oynamayan vardır. [spoiler=4591688534]joel’in öldürdüğü adam sıradan bir doktor değildi ve 2. oyunla çok güzel birleştirdiler. abby’nin hikayesi çok güzel. 3. oyun çıkarsa abby üzerinden devam ederler umarım. [/spoiler]

busterr

3.12.2020 23:36:21

0
Sevdikleri karakterin ölüm şeklini kabullenemeyip oyuna kin besleyenler doluşmuş gene. Sevdiğiniz veya hayranlık duyduğunuz herkes epik bir şekilde ölmek zorunda değil, çoğu zaman böyle normalde önemsemeyeceğiniz bir sebepler zincirinden ölürler. Olayı gerçekçi kılan da bu zaten, hatta bu nefret söylemlerine kadar uzanan tepkiler de bu dediğimi haklı çıkarıyor, ama tabii bunu kavrayabilmek için duygusal anlamda belli bir erişkinliğe ulaşmak gerekiyor ki görüldüğü üzere çoğunluk bundan yoksun.

Hell-Riegel

3.12.2020 22:11:46

+2
sıradan bir npc değil o adam, tedavi için uğraşan bir doktor. eğer bi tedavi bulunacaksa yalnızca o bulabilir diye bir konuşma geçiyordu oyunda yanılmıyorsam. yani joel ölmeyi haydi haydi hak ediyordu. Abbynin adem ejderhası gibi görünmesinin nedenini de oyun içinde anlıyoruz zaten. oynamadan yorum yapmayın allah aşkına. oyunun kendi içinde verdiği cevapları iyice çözümlemeden yorum yapmanız komik kaçıyor. Umarım goty alır şu oyun yoksa gerçekten üzülürüm anlaşılamadığına.

Celeste

3.12.2020 21:09:20

+2
Hayatımda oynadığım süre içinde en kin besleyerek, istemeyerek oynadığım tek karakter.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last of Us Part II
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız