Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

‘The Last of Us: Part II AAA Oyunları Yeniden Tanımlayacak’

 
The Last of Us: Part II'ye 104 gün kaldı ve oyun oldukça iddialı geliyor.

Oyunun yardımcı yönetmeni Anthony Newman tarafından belirtilene göre, The Last of Us: Part II AAA oyunlarını yeniden tanımlayacak.
 
 
Oyunun yönetmeni Neil Druckmann tarafından daha belirtildiği üzere de The Last of Us: Part II Naughty Dog'un 35 yıllık tarihinde yaptığı en iddialı, en tutkulu ve en uzun oyun olacak.

Sadece tek oyunculu moda odaklanılması beklentileri daha da arttırıyor.
 
The Last of Us Part II 29 Mayıs'ta Türkçe dublaj ve altyazı seçenekleriyle PlayStation 4 için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Last of Us 2 The Last of Us Part II Naughty Dog Ellie Joel PlayStation 4
The Witcher 3 Satışları Bir Önceki Yıla Oranla %554 Arttı Gran Turismo Sport 8.2 Milyon Kullanıcı Sayısına Ulaştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

:::LOSTPLANET:::

16.2.2020 10:26:26

0
Böyle haberlerde ya yoruma kapalı olmalı ya da aşırılıkçılık içeren yorumlar silinmeli.

BSC Misafiri

15.2.2020 23:51:52

0
Homofobikler yine türemiş tabii. Arkadaşlar sakin. Yüzyıldır sinemada, onlarca yıldır da oyun sektöründe sıfır temsiliyeti bulunan eşcinsel karakterler yok sayıldığında neden yok dediniz mi, şimdi gelmiş varlıklarını sorguluyorsunuz? Yavaş yavaş alışıyorsunuz işte sizden başka kişilerin de yaşadığına.

BSC Misafiri

15.2.2020 19:27:34

0
20. yüzyıldan kalma demeçler vermeye devam.. gelmiş geçmiş en iyi oyun olacak, yeniden tanımlayacağız, en iyisi biziz. ama ne abi neyden bahsediyon dediğinde cevap yok. ergenlerin gazını almak için güzel bir yöntem.

BSC Misafiri

15.2.2020 19:25:04

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Uncharted 4'e vasat diyeni gördükten sonra yorumları okumayı bıraktım :)
Serinin en zayıf oyunlarını saysak rahatlıkla ilk ikiye girir. O denli gaza gelip oynamaya başladığım saatlar geçtikçe de tüm modumu kaybettiğim bir oyundur. Nasıl bu kadar sıkıcı yapmaya becerebilmişler şaşırmıştım. Çok güzel grafikler teknik tarafı süper oyun ama gel gör başka problemleri var. O metacritic ortalaması oyunun hakettiği puandan kesinlikle daha yüksek.

keskin_art

15.2.2020 16:46:10

0
Sonynin oyun dünyasina cok güzel katkilari var üstelik ülkemizde yerelleştirmede yapiyorlar türkçe dublaj olmasi film gibi deneyim yaşatacaktir fiyatlar pahali ama hangisi ucuzki naughdog oyunalri kalitesi taryişilmaz indirimdeyken kutulu alip arşive koymak lazim saygilar

aykut291

15.2.2020 04:53:26

+3
Valla orası benim için hiç önemli değil istediğim tek şey İlk oyun kadar akıcı ve süper olması. İlk oyunu öve öve bitiremiyorum Bir oyun bukadar herşeyiyle tutarlı olabilir. Hikaye,Grafik,Müzik,Seslendirme herşeyiyle dört dörlük. Genelde ben birşeyin 2. ve 3. Oyunundan oldukca korkarım çünkü yapımcılar gaza gelip oyunun içine edebiliyor. Tabi bu konuda ND güveniyorum inşallah ilk oyun gibi bomba etkisi yaratmayı başarabilirler.

CoreGame

15.2.2020 00:42:07

+2
Oyun zaten ps4 de 1080p çalışacak pro da ise 2k.Ayrıca çıkış tarihi açıklandığında oyun standart ps4 baz alınarak geliştirildi açıklaması yapıldı.Hatta proda sadece çözünürlük farkı olacak dendi.Kısacası aralarında fark olmayacak derecede her 2 konsoldada iyi gözükecek.Uncharted 4 akıcılığı bekleyebilirsiniz,fps konusunda da sıkıntı olmayacaktır.

Zarbo257

15.2.2020 00:02:15

+7
quote:

Orjinalden alıntı: Antikaruh Tam bir Playstation sever, hatta bu nesilde gerçekten hafızama kazıyabileceğim oyunlar oynayabildiysem bunu Playstation markasına borçlu bilen ben; maalesef söylendiği kadarını bulamadım şu oyundan. Bir kaç çarpıcı sahnesi dışında bu kadar abartılacak nesi var hala göremedim. PS3'ün son demlerinde çıkarak downgrade'in kitabını yazmıştı mesela, kimse konuşmadı. Gösterdikleri videolar hep scriptti, hala bir ders çıkarmamışlar gibi duruyor. 1 sefer oynadıktan sonra, lineer oluşundan ötürü bir daha oynanası yok. Ama beni en çok soğutan Elli ile oynanan bölümlerdi. 14 yaşında kız ile 90-100 kiloluk adamları boğuyorduk falan. Yazıktır günahtır yani. Burada ise tamamen o kız ile oynayacağız, fark 19 yaşında olması. Bu beni inanılmaz derecede soğutuyor oyundan. Çünkü, çok çetin bir dünyası var. Ve 19 yaşındaki bir kızın bu kadar rambo kesilmesi (videolarda dinozor kadar heriflerle kafa kafaya kapışıyor) beni hemen o dünyanın dışına itiyor. Oyun olduğunu biliyoruz, ancak kendi içinde yarattığı atmosfere inanmak çok çok önemli bu tür durumlarda. Lara Croft'u bile sorgularken, böyle bir oyunun, böyle güzelim görsellerin 19 yaşındaki bir kıza kurban gidecek olmasına üzülüyorum. Hele ki birde herkesin korktuğu gibi SJW işlerine bulaşırlarsa, 2 ara sahnede bir lezbiyen draması yaratırlarsa, güzelim seriyi çöp edebilirler.
Hocam çok saçma bir yorum olmuş oyunu beğenmeyebilirsin ona kimse bir şey diyemez zevk meselesi ama dersen ki ufacık kız 100 kiloluk adamları boğuyor o zaman olmayan bir şeyi söylemiş oluyorsun. İlk oyunda Ellie ile oynadığımız bölümlerde dikkat ettiysen tek bıçak darbesiyle kimseyi indiremiyordu kız, Joel ile tekte aldığımız adamları Ellie ile defalarca bıçak darbesiyle indiriyordu. Yeni oyunun videolarında keza yine öyle kız yaralanıyor yerlere düşüyor dayak yiyor zar zor savuruyor elindeki palayı adamlara defalarca vuruyor vesaire.Yani animasyon çeşitliliği ile adamlar yönettiğin karakterin güçsüzlüğünü çok güzel gösteriyorlar. Sen ilk oyuna abartı tekrar oynanmaz demişsin ama benim içinde şu zamana kadar oynadığım en iyi oyundur RDR ile kafa kafaya gider benim gözümde. Ki ikiside hikaye anlatımı olarak efsane oyunlar. Bu IP benim gözümde playstation ı playstation yapan IP' dir. Hiçbir filmin veya oyunun devamını bu oyunu beklediğim kadar beklemedim. Oyunlara sadece oyun olarak bakılmamasını karakterlerin inandırıcılığının ne denli önemli olduğunu oyun yapımcılarına gösteren oyundur. Ki bu oyundan sonra dikkat ettiysen oyun dünyası çok farklı bi yere evrildi hikaye anlatımında.

Zarbo257

14.2.2020 23:52:36

0
Ya gençler ps4 slim aldım oyunları 1080p monitörde oynuyorum çok iyi bir fiyata aldım 900 lira gibi. Sizce bu oyun için Pro' ya gerek var mı yok 1080p de slim yeterli mi? Pro m vardı ama TLOU 2 duyurulmadan 1 hafta önce satma gafletinde bulundum ne yazık ki. İşin komiği pro yu alma sebebim TLOU nun çıkma ihtimaliydi ama baktım adamlar duyurmuyor PS5 e çıkacak herhalde deyip sattım. Şimdi Slim sahibiyim gerek var mı sizce pro ya 1080p de oynamak için ?

gamerasi

14.2.2020 23:22:19

+4
Bu konuda iddialı olmaları, referanslarından kaynaklanıyor. Dünya oyun piyasası, bu IP ye hak ettiği değeri veriyor. Bize sadece deneyim etmek düşüyor. Çıksın herkes kendi adına değerlendirme yapar. İlk oyun benim için, tüm zamanların en iyi oyunlarından.

BSC Misafiri

14.2.2020 20:55:33

+9
Uncharted 4'e vasat diyeni gördükten sonra yorumları okumayı bıraktım :)

6lack

14.2.2020 20:51:38

+9
Biri uncharted a vasat der biri tlou yu beğenmez bitanesi aralardan çıkıp kendini göstermeye çalışır diğeri eş cinselliğe yoğunlaşacaklar der ki ne kadar yanıldığınızın farkında bile değilsiniz çok tuhaf zevksiz karakterlersiniz gerçekten.

FCKöln

14.2.2020 20:48:15

+2
Bunlarda iyice uçtu. Yaptığınız hiç bir oyun benim için ne bir Mass Effect ne de bir Skyrim'in yanından dahi geçemez. Ayakları yere basarak konuşsalar keşke.

Guest-AEF248198

14.2.2020 19:41:50

0
Hacı bu nedir ya!?

Sarohan

14.2.2020 19:39:58

+4
RDR2'nin yaptıklarını gördükten sonra, bu koridor tarzı oyunun yapacakları 3A oyunları yeniden tanımlayacakmış falan güzel abartılmış. Önce bi downgrade yemeden çıksın da.

v. Persie

14.2.2020 19:38:23

0
Es cinsel temasi varsa yilin oyununu birak bir kac oscar bile alabilir. yanina bir iki siyahi karakter de eklerlerse of 10/10 masterpiece

Antikaruh

14.2.2020 19:04:54

+6
Tam bir Playstation sever, hatta bu nesilde gerçekten hafızama kazıyabileceğim oyunlar oynayabildiysem bunu Playstation markasına borçlu bilen ben; maalesef söylendiği kadarını bulamadım şu oyundan. Bir kaç çarpıcı sahnesi dışında bu kadar abartılacak nesi var hala göremedim. PS3'ün son demlerinde çıkarak downgrade'in kitabını yazmıştı mesela, kimse konuşmadı. Gösterdikleri videolar hep scriptti, hala bir ders çıkarmamışlar gibi duruyor. 1 sefer oynadıktan sonra, lineer oluşundan ötürü bir daha oynanası yok. Ama beni en çok soğutan Elli ile oynanan bölümlerdi. 14 yaşında kız ile 90-100 kiloluk adamları boğuyorduk falan. Yazıktır günahtır yani. Burada ise tamamen o kız ile oynayacağız, fark 19 yaşında olması. Bu beni inanılmaz derecede soğutuyor oyundan. Çünkü, çok çetin bir dünyası var. Ve 19 yaşındaki bir kızın bu kadar rambo kesilmesi (videolarda dinozor kadar heriflerle kafa kafaya kapışıyor) beni hemen o dünyanın dışına itiyor. Oyun olduğunu biliyoruz, ancak kendi içinde yarattığı atmosfere inanmak çok çok önemli bu tür durumlarda. Lara Croft'u bile sorgularken, böyle bir oyunun, böyle güzelim görsellerin 19 yaşındaki bir kıza kurban gidecek olmasına üzülüyorum. Hele ki birde herkesin korktuğu gibi SJW işlerine bulaşırlarsa, 2 ara sahnede bir lezbiyen draması yaratırlarsa, güzelim seriyi çöp edebilirler.

Rapsody_izmir

14.2.2020 18:56:38

+6
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

BSC Misafiri

14.2.2020 17:37:42

+1
Dreams bile bu kadar çok beğenildiyse The Last of Us 2 ortalığı yıkıp geçer. Neslin en iyi oyunu olması için yıllarca uğraştılar

Metal-Gear

14.2.2020 17:23:42

+3
Yani eğer daha önceki oyunlarda pek fazla kullanılmamış olan eş cinsellik gibi unsurları yoğun ve duygusallaştırarak kullandıkları için bu açıklamayı yapıyorlarsa NAH 3A oyunları yeniden tanımlar. Ancak klasik oyun unsurları olarak, yani hikaye anlatımıdır, oynanabilirliktir, aksiyondur, detaylardır, mekan ve çevre tasarımlarını kapsayan sanat tasarımıdır gibi oyuncuların ana beklentisi olan unsurlarda ap ayrı bir seviyeye geldiler ve buna güvenerek bu açıklamayı yaptılarsa doğru, o zaman gerçekten yeni bir sınır çizebilir.

BSC Misafiri

14.2.2020 17:07:31

0
Oyunun bitme aşamasına geldiğini söylemişlerdi. Belki çıkışı erkene alırlar. Mayıs değilde Mart'ta çıkarırlar.

mehmetg

14.2.2020 16:59:46

0
Uncharted 4' ün ne kadar vasat bir oyun olduğunu düşünürsek, hype trenine bu sefer binmeyeceğim.

A r c h A n g e L.

14.2.2020 16:45:01

+4
Şüphemiz yok bu konuda. :) İyi olacağını biliyoruz üstüne ne kadar koyduklarını da az buçuk kestirebiliyoruz. Umarım ölmez sağ kalır isek oyunu oynayıp buna "Bir kez daha" bu oyun olmuş diyeceğiz. :)

Fenrir00

14.2.2020 16:35:20

+1
Kesinlikle çok üst düzey bir oyun geliyor

Thejoker58906

14.2.2020 16:01:38

+5
bunu zaten biliyoruz.

Guest-AEF248198

14.2.2020 15:53:29

0
Düşünme hocam böyle kötü şeyler düşünme sakın, çıkacak de bu yıl çıkacak de pozitif olalım.

RocK__StaR

14.2.2020 15:50:53

0
Yılın oyunu olur demedim yılın oyunu olabilir dedim ayrıca cyberpunk 2077 nin bu yıl çıkmayacağını düşünüyorum

BSC Misafiri

14.2.2020 15:42:22

+9
Red Dead Redemption 2 bu işi çoktan yaptı.The Last Of Us 2 belki çıkmadı evet ama şimdiden bi Rdr2 yapamayacağına inanıyorjm

BSC Misafiri

14.2.2020 15:42:20

+2
Kime göre neye göre?

Guest-AEF248198

14.2.2020 15:40:59

+1
Cyberpunk'ı görmeden bu oyuna yılın oyunu olacak demek ne bileyim biraz abartı gibi geldi.

RocK__StaR

14.2.2020 15:36:32

+3
Yılın oyunu olucak gibi görünüyor

SOLID SNAKE

14.2.2020 15:36:10

+11
Profil resmini şunu yapsana tam senlik
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

BSC Misafiri

14.2.2020 15:28:06

0
Bu kadar abarttınız oyununuzu ön sipariş verecem dedikleriniz yalan çıkarsa hakkımı helal etmem.

Guest-AEF248198

14.2.2020 15:27:45

+8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last of Us Part II
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız